CHAT MED OS
Kundeservice

  Når The Monte passion bliver til Fashion

  The Monte er et af de største mærker for lædertasker, læderpunge og tegnebøger i Skandinavien. Mærket blev introduceret på markedet i 2000, og dets popularitet er konstant vokset siden da. The Monte er repræsenteret i ti lande, og ambitionen for mærket er at give kunderne værdi for pengene ”Value for Money”.

  Stil og Trends fra The Monte

  Hver sæson skaber designteamet kollektioner tilpasset kundernes efterspørgsel. Vi leverer design produkter til gode priser. Ved at have styr på hvert trin i produktionskæden er vi i stand til at tilbyde dig fine læderprodukter til attraktive priser. The Monte lædertasker findes i flere stilarter; der passer til alle lejligheder. Urban, moderne, elegant, funktionel eller chic der er altid en The Monte taske til dig.

  Læder og garvning af The Monte

  Lædertasker, rejsetasker og tegnebøger fra The Monte er lavet af forskellige typer buffalo skind eller okse læder. The Monte arbejder hovedsageligt med tre slags buffalo læder: den første er struktureret og har en smuk skinnende overflade, den anden er blød og fleksibel og den tredje har ...

  et rustikt vintage-look. Når det kommer til okse læder, arbejder vi normalt med to forskellige typer: den ene er meget blød og fleksibel og den anden med pull-up-effekt, der giver overfladen patina. Den mest almindelige garvningsproces for The Monte produkterne er vegetabilsk garvning: en garvningsproces, der efterlader læderets originale egenskaber uændret og er skånsom mod miljøet.


  The Monte er et forholdsvis nyt mærke i Danmark, men været et af de førende punge og taske brands i resten af norden. The Monte har Læderpunge, herre punge, damepunge, rejsetasker, rygsække og skuldertasker i kalveskind i høj kvalitet og til gode priser. The Monte findes i en del taskebutikker i Danmark. Regovs.dk kan således også præsentere en kollektion af The Monte tasker og punge. The Monte kendetegner sig ved godt, moderne og gennemtænkt design, fremstillet i flot forarbejdet kalveskind. Køb The Monte tasker og punge idag, enten til dig selv eller som en god gave til jul, fødselsdag eller andre lejligheder. 

  Flotte og dejlige mavetasker og bæltetasker fra The Monte

  Bæltetasker og mavetasker fra The Monte finder du også i mange størrelser og designs, lige fra de helt klassiske bæltetasker i læder til de lidt mindre bæltepunge. 

  Rygsække i læder og skind fra The Monte

  The Monte har et meget stort udvalg i rygsække i læder og skind. Det er rygsække til arbejde, skole, rejse og shopping du finder. Mange af rygsækkene er fremstillet med rum til tablet, iPad eller computer, så du kan have din PC eller tablet med når du skal arbejde i skole eller ud at rejse.

  The Monte har et stort og eksklusivt udvalg af weekendtasker og rejsetasker

  Er du på jagt efter en meget stor weekendtaske eller rejsetaske er det The Monte der har den taske du skal bruge. Weekendtasker og rejsetaskerne har nogle gode priser og er miljøvenlige set i forhold til det øvrige marked af lædertasker.

  Populære skuldertasker, punge og bæltetasker fra The Monte

  Skuldertasker i læder eller skind fra The Monte er yderst populære. Om du skal have en lille skuldertaske, som en crossover, eller en stor skuldertaske, som også kan fungere som shopper til indkøb er det The Monte der ofte vælges af vores kunder. Punge og bæltetasker er The Monte også stærke i. I det hele tage kan vi anbefale produkterne fra The Monte når du skal rejse, i skole og på arbejde.