CHAT MED OS
Kundeservice

  Gavetips til familie, venner og forretningspartnere

  Der kan aldrig være for mange gaveidéer og gavetips. Glæden ved at se modtagerens øjne lyse op, når de pakker en gave ud, der rammer plet, er noget helt specielt. Men samtidig kan det være en udfordring at finde den perfekte gave. Derfor har vi sammensat mange gode gaveidéer til både ham og hende her, og også til dine forretningspartnere, for den sags skyld. Uanset om du leder efter eksklusive gaver til en særlig lejlighed, en opmærksomhed til en person, der fortjener det bedste, en overraskelse til en, der sætter pris på kvalitet, eller en professionel gave, der styrker forretningsforholdet, finder du mange fantastiske gavealternativer her.


   

  Se under eksklusive gaver, hvis du vil give en følelse af luksus. Vil du glæde kvinden i dit liv, har vi gaver til damer, kvinder og piger. Til din mandlige ven eller partner finder du gaveidéerne under gaver til mænd, herre og drenge. Uanset modtager eller lejlighed har du mange fantastiske gavevalgmuligheder at udforske her. 

  Lad trygt Regovs levere dine gaver:

  Vi levere lækre kvalitets luksus gaver til enhver lejlighed. Mangler du julegaven eller firmagaven til personalet, finder du let en her. Regovs har specialiseret sig i gaver af høj kvalitet, så modtageren får en rigtig god oplevelse og husker det positivt. Flere af gavepakkerne er sammensat af både noget til ganen eller halsen, og noget som kan glæde i lang tid. En sådan gave fremstår som personlig og værdifuld, hvad end der er tale om firmagaver, julegaver, personalegaver eller partnergaver.

  Også til dine B2B partnere:

  Husk! Dine medarbejdere og B2B partnere er med til at skabe bundlinjen. Det er derfor oplagt at give en god kvalitetsgave, hvad end det er firmagaver, partnergaver, julegaver eller personalegaver. En god partner gave / julegave eller firmagave evt. med logotryk, er en af de mange muligheder, samt at sende firmagaverne direkte til dine partnere evt. med vedlagt hilsen fra dig. Læs mere om B2B og Engros salg ved Regovs.

  Også hvis du bor langt væk fra Danmark:

  Bor du i udlandet og gerne vil have en lækker gave sendt direkte til din mor, far, familie eller venner, så er vi klar til at pakke de gode gaver og sende dem straks. Klik ind i de spændende underkategorier, og se vores store udvalg i partnergaver, julegaver, firmagaver og personalegaver.

   

  Eksklusive gaver i høj kvalitet

  Hos os ved Regovs.dk finder du forskellige eksklusive gaver i høj kvalitet. Uanset om det drejer sig om en kollega, et familiemedlem, en ven eller en partner, kan du garanteret at finde noget hos os. Tjek det store udvalg af mobiletasker, kufferter, tegnebøger, tasker og meget andet tilbehør.

   

  Gaver til damer og piger til alle lejligheder

  Leder du efter gaver til damer og piger? Hvorfor ikke overraske mor med en ny læderhåndtaske på morsdag? Eller giv et manikuresæt til kæresten i julegave. Vi tilbyder en bred vifte af forskellige produkter, der er gode til at give som gaver til kvinder damer og piger.

   

  Gaver til ham - personlige gaver til mænd og drenge

  Det kan være virkelig svært at købe gaver til ham og gaver til mænd og drenge. Vi har et stort udvalg af læderhandsker til mænd, mænds tegnebøger, læderbælter til mænd og mænds tilbehør, blandt andet, som er dejlige til at give som gaver til enhver, du kan lide. Hvorfor ikke give en herretaske eller praktisk taske til den mandlige kollega? Eller et nyt læderbælte til din far i en fødselsdagsgave?