CHAT MED OS

  Dejlige regnslag og paraplyer til mænd.

  Alle paraplyer og poncho regnslag for mænd er i høj kvalitet og lige til at tage med på farten, så du har en herre paraply eller et rengslag ved hånden når det regner.

  Regnslag og paraplyer til mænd: Læs mere nedenfor

  Kvalitets regnslag og paraplyer til mænd fra Reisenthel

  Unisex Reisenthel regnslag eller paraplyer i smarte farver og unikke designs. Når regnen pludselig siler ned og man skal ud af døren, er det godt at være forberedt! Derfor er det en god idé at have sit Reisenthel regnslag med sig i bilen eller tasken. Vi har desuden også et godt udvalg af disse samt paraplyer til mænd - se f.eks. vores modeller fra Reisenthel, som er til at pakke sammen i en lomme efter brug.

  Regnslag og paraplyer til mænd - ny herre paraply

  De fleste kan passe regnslagene, f.eks. er det sorte regnslag særligt velegnet til ture for både drenge, herrer og mænd. Et regnslag eller en paraply er let at have med og let at tage på for de fleste. Køb regnslag og paraplyer online allerede i dag ved Regovs.

  Sammenklappelige paraplyer til mænd og herrer

  Er du træt af at blive våd, når det regner (også når den kommer uventet)? Så er en sammenklappelig paraply lige noget for dig. Du kan nemt have den liggende i bilen, handskerummet eller tasken, da den fylder minimalt. Og når regnen stopper, så kan du nemt pakke paraplyen sammen igen. Forberedelse gør dig til en mester (i at komme i tør til arbejde, skole eller i byen).

  God kvalitet på herreparaplyer og paraplyer er en dyd for Regovs.

  Vi ved godt at høj kvalitet er en nødvendighed, især når der er tale om paraplyer. Det er vigtigt at de kan tåle vind og vejr når men endelig har brug for en god paraply. Derfor samarbejder Regovs med franske Smati som siden 1995 har arbejdet med at specialisere sig inden for udvikling af paraplyer og er efterhånden et anerkendt mærke i hele europa.

  Hos os ved Regovs.dk finder du regnslag til mænd fra mærkerne: Reisenthel, Trekmates og Tatonka.

  Samme produkter i vores svenske webbutik: Regovs.se

  Samme produkter i vores norske webbutik: Regovs.no