CHAT MED OS

Smati® er unikke paraplyer i funktionelle og flotte designs. Smati er et mærke af Susino group, der blev oprettet i 1995. De specialiseret sig i fremstillingen af paraplyer og parasoller. Allerede i 2010 har de en produktion på 20 millioner paraplyer. Endvidere er firmaets aktiviteter i Frankrig primært styret og drevet af Susino France okntor, som blev grundlagt i 2008. Susino France arbejder med designere af forskellige nationaliteter, så idéerne og produkterne bliver unikke - samtidig med at der er en paraply, som passer præcis til dig. Susino Frankrig bryster sig af høj kvalitetskontrol ...

Side:

Brand / kategorier: 

 Antal produkter:   
Sortering efter:
Side:
af produkterne helt fra tegnebordet til produktion. Derfor er de selvfølgelig også i overensstemmelse med EU-standarder og i samarbejde med SGS (verdens førende indenfor kontrol, revision, test, inspektioner og certificeringer). 

Kvalitets paraplyer der holder til både vind og vejr

SMATI® Creative Umbrella har været i Regovs sortiment igennem flere år. Det er gangske sjældent at vi oplever at de har fabrikationsfejl, på trods af at en paraply er ret kompleks at fremstille. Igennem tiden har vi erfaret at andre paraply mærker har været lidt mindre holdbare, hvilket betyder at Regovs er glade for SMATI® paraplyer og holder fast i SMATI® som leverandør af kvalitets paraplyer til Regovs.

Sammenklappelige taskeparaplyer fra Smati®

De små fikse sammenklappelige taskeparaplyer fra Smati® er ergonomiske, kompakte og vejer ikke ret meget. En unik kvalitets paraply fra Smati®. Paraplyerne er til både vind og vejr, da det er gode og vind sikre paraplyer. De åbner meget nemt. Blot et enkelt tryk på en automatisk knap og paraplyen er slået op. Taskeparaplyen kan pakkes sammen i det medfølgende hylster, så den fylder ikke fylder særlig meget, og derfor vil den være super nem at tage med sig rundt omkring. Paraplyen fås i sort med mange friske farver som detalje.

Vindsikker herre og dame paraply!

Unik kvalitets paraply fra det franske brand Smati®. Denne fine dame paraply er til både vind og vejr, da det er en god, vindsikker paraply. Med den smart åbne -og lukkefunktion er det nemt at betjene paraplyen og det gode greb ligger solidt i hånden. En lille fastspændingsstrop holder desuden stoffet på plads, når paraplyen er lukket. Med denne paraply til damer og paraply til mænd vil du med sikkerhed få et smil på læben, selv på de vådeste regnvejrsdage.

Se samme produkter i vores svenske webbutik: Regovs.se


Filter
Farve:
Materiale:
Model:
Type:
Størrelse: