CHAT MED OS

  Køb smarte toilettasker til rejse og ferie.

  Du finder mange modeller i flotte farver og særdeles stærke design. Toilettasker køber du online ved Regovs, da vi har et stort udvalg i både praktiske og fashionable toilettasker. Toilettaskerne er klassiske samtidig med, at de passer ind i tidens trend. Når rejsen begynder, er det vigtigt at have det rette udstyr med, som kombinerer funktionalitet, design og kvalitet. En af de essentielle dele af enhver rejse er at have dine personlige plejeprodukter organiseret og lettilgængelige. Med vores udvalg af toilettasker og beautyboxe fra topmærker som Reisenthel, Travelite, Duffy, The Monte, Montana, Tatonka, Titan, Victorinox, Impackt, Sea To Summit og Travelsafe, kan du være sikker på at finde den perfekte løsning til netop dine behov. Hver toilettaske og beautybox i vores sortiment er nøje udvalgt for at sikre optimal funktionalitet på farten. Oplev den perfekte fusion af elegant design og praktisk opbevaring med vores udvalg. Hver gang du pakker din toilettaske fra brands som Titan eller Victorinox, vil du føle en sikkerhed i kvalitetens styrke og designets finesse.

  Toilettasker: Læs mere nedenfor

  Vi har toilettasker til alle

  Nogle(det kunne være mænd) ønsker en model som er ganske enkel og praktisk, andre vil gerne have en model som er mere smart og moderne(det kunne være damer). Den første taske til børn er måske bare en lille XS model som både kan bruges til penalhus og toilettaske. Til de lidt større unge findes der rejsetoilettasker og hænge modeller i mange forskellige og fantastiske farver og designs. Til damer og mænd er der nogle flotte og mere klassiske modeller.

  Det store udvalg gør forskellen

  Du finder et stort udvalg i både smarte og moderne toilettasker online her. Køb din nye allerede i dag ved Regovs, det er kvalitet til tiden, og vi har næsten med sikkerhed den Reisenthel model som passer til dine behov.

  Her finder du Toilettasker af mærkerne: Belsac, Montana, The Monte, Travelite, Reisenthel, TitanSea to Summit og Bruuns.

  Toilettaske en god idé

  Når du er på farten, er det altid dejligt at have styr på sine toiletsager, så derfor er en toilettaske altid en god ide. Vi har et stort udvalg af toilettasker, som gør din rejse endnu nemmere. Hos os kan du vælge mellem mange forskellige toilettasker, da vi nemlig har et stort udvalg af toilettasker. Du kan både vælge imellem store toilettasker, som har en masse plads til alle dine toiletsager, og derimod kan du også købe små toilettasker, som er til dig, der ikke har brug for så meget plads, men der er kun nogle enkelte toiletsager, som skal pakkes ned. Vi har også et udvalg af toilettasker, som hverken er for store eller for lille. Den er til dig, som hverken har brug for meget plads, men alligevel har nogle toiletsager, som skal men på rejsen.

  Funktionelle toilettasker

  Vores store udvalg af toilettasker er ikke kun til dig, som har brug for at holde styr på dine toiletsager, når du er ude at rejse, men de smarte tasker kan også bruges til at holde styr på dine toiletsager derhjemme. Vores smarte toilettasker er yderst funktionelle, og kan derfor bruges på mange forskellige måder, fantasien har ingen grænser. Nogle af vores toilettasker kan hænges op, så du kan få det bedste overblik over, hvad du har i din toilettaske, og derved kan du holde bedst orden i din toilettaske. Der er andre toilettasker, hvor der hører to smarte toilettasker i en, og derved har du mere plads at gøre godt med. Som du kan se har vores smarte og funktionelle toilettasker forskellige funktioner, og derfor er det op til dig, hvilken/hvilke funktioner du gør efter, og hvis du slet ikke kan vælge imellem alle de flotte toilettasker, så kan du købe flere toilettasker, som er en virkelig god gaveide.

  Om Toilettasker til Rejsen

  Jeg står og kigger inde i min tomme kuffert. Før var den afsted. Før var den på rejse med mig fyldt med ting og sager. Men den var ikke bare fyldt, den var pakket endda pakket flot, hvis jeg selv skal sige det. Trøjerne, bukserne og sokkerne havde hver sin plads, så jeg nemt kunne finde det. Indrømmet, jeg er noget af det ordensmenneske - det giver en lykkefølelse, bare et øjeblik. Det er også, at jeg må tilstå, at mit yndlings system er min toilettaske, som består af 4 kosmetikpunge, der ligger i en stor toilettaske, når de ikke bliver anvendt.  

  Kosmetik punge, læder toilettasker, herre toilettasker og dame toilettasker.

  Ordensmennesket. Hvis du er et ordensmenneske, sætter du pris på at kunne lægge ting i rum og kasser (både mentalt og fysisk). Du vil ofte vælge en toilettaske med adskillige rum, hvor hver lille ting har sin plads. Eller så vil du, gøre ligesom jeg, anskaffe dig rigelige kosmetikpunge. En lækker kosmetik pung i læder fra Belsac eller Treats kan gøre din orden endnu mere lækker. Et forslag til hvordan du kunne sortere dine kosmetikpunge kunne lyde sådan: make-up, hår-ting, creme m.m., rens, tandpasta og tandbørste… Hvis du også ønsker, at medbringe dine smykker er det en god idé, at få et rejseskrin, så du kan passe godt på dine smykker.

  En anden rejse-type er kvinden der altid har spot on make up. Hun har, som navnet indikere, altid make-up, der sidder helt perfekt. Hvis du er denne type nyder du, at se lidt ekstra godt ud - til enhver lejlighed. Du går op i dit udseende ikke blot, når du er til sociale sammenkomster, men også når du er alene. Du er klar til enhver begivenhed omend den er stor eller lille, og du kan godt lide, når det ydre afspejler dit glade indre. Denne type er ejer, af en stor beauty box fra Davidts, så du altid kan medbringe hele arsenalet, når du skal ud og rejse eller på weekend.

  Omend du er hende som gerne vil skille sig ud, eller den materiale bevidste kvinde, så går du måske op i, hvilket signal dine ting sender. Her er der ingen undtagelse, når det kommer til din toilettaske. En af de mest almindelige materialer indenfor toilettasker er anvendelsen af læder / skind.

  Når man snakker om rejsetyper, så er en relevant type personen der sværger ved første klasse. Denne type sætter virkelig pris på eksklusivitet og mærkevarer. Hvis du er denne type, vil du ofte gerne have noget simpelt - men godt. Du vil hellere have en god taske end 15 forskellige - du er lidt af en livsnyder. Hvis du virkelig brænder for eksklusivitet og luksus, så er Treats, Belsac, Freddie O toilettasker i læder lige det, du leder efter. Disse toilettasker i læder findes i brun og sort og fremstilles i et enkelt og simpelt design.

  Toilettasker til mænd, helt almindelige mænd

  Vi må heller ikke glemme den helt almindelige mandetype. Han er en helt almindelig mand, som bare gerne vil have, at det skal fungere - det skal bare virke. Han går ikke særlig meget op i, hvilket mærke det er eller udseende. Han ved, hvad han vil have - og når han ser det, så skaffer han sig det. Han går dog op i, at han ikke skal ud og købe en toilettaske lige om lidt igen, derfor er det vigtigt, at toilettasken er fremstillet i gode materialer og høj kvalitet, som er til at stole på. Den almindelige mandetype kan gå efter forskellige toilettasker. Nogle sætter pris på en lille håndledstaske fra Bruuns, hvor der er plads til de mest essentielle toiletsager. Her er der også andre mænd, som gerne vil have en herre toilettaske i læder med god plads, men uden for mange unødvendige rum. Disse mænd vil nyde godt af en toilettaske fra Belsac i læder. Det bør også nævnes, at hvis mandens eneste ønske er en mande toilettaske med fin plads og uden mange rum, så bør toilettaskerne fra Freddie O også overvejes.


  Både mænd og kvinder kan tilhører den sidste type: den moderne og praktiske. Denne type kan godt lide at have et stort udvalg i et mærke som personen ved altid fungere godt og bare holder. Kan du genkende dig selv her? Reisenthel er mere end 45 års moderigtige mønstre og farver kombineret med flotte og praktiske designs. Det gode ved Reisenthel er ikke blot, at de nuværende produkter er velbyggede og smarte, men også at Reisenthel hele tiden fornyer deres produkter og udvikler nye. Dette betyder, at du som forbruger, har mulighed for, at følge med tiden og hele tiden fornye dit look - til en rimelig pris! En Reisenthel toilettaske findes altså i et stort udvalg, så du nemt kan finde den, som passer præcis til dig.

  Ingen rejse uden en toilettaske

  Der er mange ting, som man kan rejse uden, men hvis man glemmer toiletsagerne, så vil man nok vende om hurtigt, eller det vil være noget af det første, som man køber, når man kommer frem til ens destination. Desuden vil man rigtig gerne have det hele samlet i en toilettaske – og den må gerne være både stilfuld, praktisk og robust – så man altid har de vigtigste fornødenheder parat, når man skal orden sit morgentoilette, eller hvis man skal gøre sig pæn til en fest på rejsen.

  Derfor kan man have brug for en toilettaske, der både kan have tandbørste og tandpasta i sig, men også en, der kan have makeup, manicureudstyr og lignende i sig i separate rum, så man har det organiseret. Som du kan se på vores oversigt over mange forskellige toilettasker, så har vi både de store, de små og så dem, hvor man mere eller mindre kan stoppe lige det vigtigste ned i, mens man skynder sig ud ad døren.

  Ved at have alle de her toiletting samlet i ens lækker toilettaske, så slipper man også for, at man pludselig ikke kan finde en neglefil, eller der stikker nogle vatpinde ud af en lomme, hvor de ikke hører hjemme – eller man får den kedelige overraskelse, at ens shampoo er sprunget læk i det store rum i ens taske med bøger!

  Køb toilettasken, inden rejsen begynder

  Det er trods alt bedre, at man har gjort sig grundige overvejelser over, hvad det er for en toilettaske, man gerne vil have med sig på den korte og den lange rejse, end at man skal gøre sig et nødkøb af sådan en, som slet ikke passer til en, når man kommer frem til endemålet. Sådan en toilettaske er med en meget af tiden og noget af det vigtigste at få med sig udover pas og ID, for det bør være her, at man har vigtig medicin liggende og andre førstehjælpssager, som kan betyde forskellen på en god eller dårlig rejse. Du ser ofte den her toilettaske som det første om morgenen og det sidste om aftenen, så du skal virkelig føle, at det her er en toilettaske, der passer til dig i facon, farve og antal af rum deri.

  Du bliver jo nok også set gå rundt med den toilettaske, så her vil man gerne udvise et signal med toilettasken, der passer sammen med den person, som man er. I kan sætte jer sammen hele familien og vælge jeres personlige toilettaske hos os, så der aldrig går kludder i det med ens toilettasker, fordi man vælger hver sin, så man let kan genkende og se forskel på dem. Ellers kan man netop købe nogle, der er ens, så man altid ved, at en funden toilettaske af den her type tilhører jeres familie, for når man åbner de respektive toilettasker, vil man med dens personlige indhold hurtigt kunne regne ud, hvem der ejer denne toilettaske. Vi skal nok have en toilettaske til dig, der passer i stil og er praktisk til dig.

  Samme produkter i vores svenske webbutik: Regovs.se

  Samme produkter i vores norske webbutik: Regovs.no