CHAT MED OS

  Victorinox - Kufferter, Rejsetasker og Rygsække

  Victorinox har 130 års erfaring og er schweizisk solidt godt håndværk. Et øjeblikkeligt kendetegn for virksomheden er den lille røde lommekniv med skjoldemblemet på. På verdensplan er der mere end 2000 medarbejdere. Virksomhedens drivkraft er lige så relevant for virksomheden idag, som de var dengang i 1897, hvor grundlæggeren Karl Elsener udviklede "Original Swiss Army Knife: Innovation, Funktionalitet, Ikonisk design og Kompromisløs Kvalitet. I dag udvikler virksomheden produkter, som ikke kun er ekstraordinære i kvalitet og design, men også i deres formåen som ledsager til dig i gennem livets eventyr, om det er ...

  til store eller små. Virksomheden har vokset sig stor, og producerer i dag både knive, rejseudstyr, kufferter, rejsetasker, ure, parfumer mv. 

  Rejseudstyr

  Da Karl Elsener opfandt den schweiziske hærkniv, var det ikke blot den han opfandt, men også en holdning. Holdningen han opfandt er hver eneste dag med til at inspirere hvert af Victorinox produkter, herunder også alt rejseudstyr. Ønsket er at du som forbruger af Victorinox produkter, herunder rejseudstyr, aldrig vil holde op med, at udvide din horisont, som en del af oplevelsen når du rejser.

  Håndbagage

  Når du rejser jorden rundt med Victorinox, kan du regne med lette håndbagage tasker. Alt håndbagage er designet til, at det skal opfylde kravene fra de fleste flyselskaber. Med Victorinox håndbagage vil du undre dig over, hvordan du har kunnet leve uden.

  Bagage & kufferter

  Victorinox bagage og kufferter er designet med funktionalitet og god manøvre, så du kan komme nemt gennem lufthavnen. De er bygget til at modstå den hårde rejse, som din kuffert vil tage fra billetskranken til bagageudleveringen. 

  Rygsække og Tasker

  Med Victorinox rygsække og tasker kan du bevæge dig problemfrit rundt med en velorganiseret taske. Hver enkelt rygsæk og taske er designet til både at beskytte og organisere dine ting. De har god komfort og er solide. Med en Victorinox rygsæk eller taske er du klar hvad end dagen bringer dig.

  Victorinox historie

  Victorinox bygger på en bundsolid arv, som kræver forpligtelse til schweizisk præcision, og fokuspunkter som kvalitet og innovation, er de absolutte vigtigste nøgleord for virksomheden. Firmaet er grundlagt på familieværdier samt integritet, og er i dag at finde i over 120 lande verden over. 

  Essensen af Victorinox er den originale schweiziske hærkniv, som Karl Elsener skabte i 1897. Retningsbestemt, banebrydende og uforfærdet på den helt store globale scene, spænder det internationale brand idag over fem produktkategorier: schweiziske hærknive, ure, bestik, dufte og rejseudstyr.

  Firmaet Victorinox

  I Ibach-Schwyz i 1884 åbnede Karl Elsener sit skæreværksted. På dette tidspunkt i Europa, var Schweiz stadig et af de fattigste lande. I de første par år, hvor Karl Elsenser havde åbnede sit skæreværksted, arbejdede han for, at bekæmpe arbejdsløshed, fattigdom og skabe arbejdspladser, og samtidig stoppe strømmen af udvandring. 

  I 1891 leverede han for første gang soldatens kniv til den schweiziske hær. Han fortsatte med at udvikle kniven, som idag er den ikoniske schweiziske hærkniv. Dette blev grundlaget for den idag verdenskendte virksomhed, som bygger på solidaritetsånd og stærke værdier, med et stærkt udvidet produktsortimentet.

  Kvalitet

  Når du køber et Victorinox produkt, garanterer de, at deres produkter på alle områder lever op til de højeste standarder, og at der aldrig er gået på kompromis på kvaliteten, uanset hvor produktet er produceret. Størstedelen af Victorinox produkter er fremstillet i Schweiz.

  Når nogle af deres produkter produceres i udlandet, er det for at have adgang til tekniske, personalemæssige og materielle ressourcer, som er nødvendige, for at få den mest effektive fremstilling. Partnere i udlandet udvælges omhyggeligt, for at sikre at de lever op til de høje standarder, som Victorinox står for. 

  Kvalitetsniveauet er det som gør, at Victorinox er førende ikke kun i Schweiz men i hele ​​verden.

  Socialt ansvar

  Victorinox er et uafhængigt familieselskab, hvor Victorinox Foundation ejer 90% af aktiverne. Dette gør at firmaets eksistens er sikret, da 90% af det genererede overskud, er til rådighed, som anvendelse som reserver for virksomheden. En almennyttig fond ejer de sidste 10%, som støtter projekter der er velgørende.