CHAT MED OS
Kundeservice

  Victorinox: Kufferter, Rejsetasker og Rygsække

  Victorinox står med mere end 130 års erfaring for schweizisk solidt godt håndværk. Et øjeblikkeligt kendetegn for Victorinox er den lille røde lommekniv med skjoldemblemet på. På verdensplan har virksomheden mere end 2000 medarbejdere. Victorinox' driftkravt er lige så relevant for virksomheden i dag, som den var tilbage i 1897, hvor Karl Elsener grundlagde firmaet som "Original Swiss Army Knife: Innovation, Funktionalitet, Ikonisk Design og Kompromiløs Kvalitet. I dag udvikler virksomheden produkter, som ikke kun er ekstraordinære i kvalitet og design men også i deres formåen som ledsager til dig gennem livets små og store eventyr. Victorinox producerer både knive, rejseudstyr, kufferter, rejsetasker, ure, parfumer mm.

  Victorinox: Rejseudstyr og Toilettasker

  Da grundlægger Karl Elsener opfandt den schweiziske hærkniv, ...

  opfandt han ikke blot et produkt, men også en holdning. Holdningen er hver eneste dag med til at inspirere hvert af Victorinox' produkter, herunder alt rejseudstyr. Ønsket er at du som forbruger af Victorinox' produkter - fra rejseudstyr til toilettasker - aldrig vil holde op med at udvide din horisont som en del af oplevelsen, når rejser.

  Håndbagage fra Victorinox

  Når du rejser jorden rundt med Victorinox, kan du regne med lette håndbagage tasker. Alt håndbagage er designet til, at det skal opfylde kravene fra langt de fleste flyselskaber. Med håndbagage fra Victorinox vil du undre dig over, hvordan du har kunnet leve uden.

  Bagage og Kufferter fra Victorinox

  Victorinox' bagage og kufferter er designet med funktionalitet og god manøvrering, så du kan komme nemt gennem lufthavnen. De er bygget til at modstå den hårde rejse, som din kuffert vil tage fra billetskranken til bagageudleveringen. 

  Rygsække og Tasker fra Victorinox

  Med Victorinox' rygsække og tasker kan du bevæge dig problemfrit rundt med en velorganiseret taske. Hver enkelt rygsæk og taske er designet til både at beskytte og organisere dine ting. De har god komfort og er solide. Med en rygsæk eller taske fra Victorinox er du klar, hvad end dagen bringer dig.

  Victorinox' Historie

  I Ibach-Schwyz i 1884 åbnede Karl Elsener sit skæreværksted. På dette tidspunkt i Europa, var Schweiz stadig et af de fattigste lande. I de første par år, hvor Karl Elsenser havde åbnede sit skæreværksted, arbejdede han for at bekæmpe arbejdsløshed, fattigdom og skabe arbejdspladser, og samtidig stoppe strømmen af udvandring. 

  I 1891 leverede han for første gang soldatens kniv til den schweiziske hær. Han fortsatte med at udvikle kniven, som i dag er den ikoniske schweiziske hærkniv. Dette blev grundlaget for den idag verdenskendte virksomhed, som bygger på solidaritetsånd og stærke værdier, med et stærkt udvidet produktsortimentet.

  Victorinox bygger på en bundsolid arv, som kræver forpligtelse til schweizisk præcision og fokuspunkter som kvalitet og innovation, er de absolutte vigtigste nøgleord for virksomheden. Firmaet er grundlagt på familieværdier samt integritet og er i dag at finde i over 120 lande verden over. 

  Essensen af Victorinox er den originale schweiziske hærkniv, som Karl Elsener skabte i 1897. Retningsbestemt, banebrydende og uforfærdet på den helt store globale scene, spænder det internationale brand idag over fem produktkategorier: schweiziske hærknive, ure, bestik, dufte og rejseudstyr.

  Victorinox = Kvalitet

  Når du køber et Victorinox produkt, garanterer de, at deres produkter på alle områder lever op til de højeste standarder, og at der aldrig er gået på kompromis på kvaliteten, uanset hvor produktet er produceret. Størstedelen af Victorinox' produkter er fremstillet i Schweiz.

  Når en række af deres produkter produceres i udlandet, er det for at have adgang til tekniske, personalemæssige og materielle ressourcer, som er nødvendige for at få den mest effektive fremstilling. Partnere i udlandet udvælges omhyggeligt  for at sikre, at de lever op til de høje standarder, som Victorinox står for. 

  Kvalitetsniveauet er det som gør, at Victorinox er førende ikke kun i Schweiz men i hele ​​verden.

  Socialt ansvar

  Victorinox er et uafhængigt familieselskab, hvor Victorinox Foundation ejer 90% af aktiverne. Dette gør, at firmaets eksistens er sikret, da 90% af det genererede overskud  er til rådighed for anvendelse som reserver for virksomheden. En almennyttig fond ejer de sidste 10%, der støtter projekter med velgørende formål.