Whocopied.me

Masser af rygsække, bæltetasker og rejsetasker til rejsen

Smarte, praktiske og stærke rejsetasker og weekendtasker i velduftende læder fra Montana, og i en høj kvalitet. Forskellige skønne rejsetasker, pengekatte, bæltetasker, toilettasker, rygsække og andre rejseartikler fra Bruuns Lædervarer, Reisenthel, Davidts og Inter Leather. Find den perfekte gaveidé til den rejseglade. Bestil nu - det er let! Vi sender også som gave til en anden adresse. Regovs.dk har også et kæmpe udvalg i rygsække i læder og almindelige rejserygsække. Du kan vælge mellem mere end 125 forskellige rygsække til rejse, skole og fritid

En praktisk resjepung, rejsetaske, rygsæk etc. kan altid bruges

Om det er sommertid eller vintertid, eller om du skal til Rom, Athen eller Wien er der altid nogle smarte og praktiske rejsetasker, toilettasker, punge og pengekatte at finde ved Regovs.dk. Så når du skal forny din rygsæk, så skal du omkring Regovs.dk først - fordi vi har det bedste og største udvalg!

Toilettasker, kufferter og kabinekufferter øger komforten

Jeg har en kollega på kun 50 år, der rejser en hel del, som for første gang i sit liv fik en toilettaske fra Reisenthel. Han mente ellers, at en plastikpose var god nok til ham. Efter de første par rejser måtte han indrømme, at toilettasken rent faktisk var ret smart, da den kan hænges op og med aftageligt spejl, jo det er da smart. Du skal have det godt i hverdagene, for det er trods alt dem, der er flest af – det er sandt, men du må stadig godt forkæle dig selv med en rejse i ny og næ eller toilettasker eller en toilettaske – du må godt have det ekstra godt en gang imellem eller tit. Gode kufferter og kabinekufferter også et must når du på langfart. Kufferter finder du også i stort udvalg ved Regovs.dk

Hold styr på sagerne når du rejser med en god skuldertaske

Når du rejser skal der være styr på papirerne og alt rejsegrejet for eksempel med en god skuldertaske. Designet skal være fedt. Det skal vøre så fedt, at du har lyst til at rejse hver dag og vise dine fede rejseartikler frem. Regovs har den perfekte gave til den rejselystne – til dig som forkæler dig selv, måske lidt mere end i ny og næ. Det er let, at finde den perfekte gave til den rejselystne, når du ser Regovs' store udvalg af rejseartikler. Her finder du ud af, hvor meget smart rejseudstyr der rent faktisk findes på markedet. Om du rejser når det er sommer eller vinter, er der altid en hel masse smart rejseudstyr: Skuldertasker, rejsetasker, toilettasker, punge og pengekatte at finde ved Regovs. Det kunne måske være tiden til at forny dine eller en af dine kæres rejseartikler. Det er måske tiden til at få den smarte toilettaske, i stedet for den plastikpose han altid har med rundt i verden. Han finder endda ud af, at det var ret smart, at den kan hænges op – det er måske endda dejligt at få fornyet rejseudstyret/rejseartiklerne.

Rejseudstyr kan sagtens bruges derhjemme

Så når du vender tilbage til hverdagen, kan du stadig bruge rejseartiklerne, når du skal på en enkelt overnatning et sted hos familien eller vennerne. Så kan du vise dem den nye smarte rejsetaske, som er rigtig praktisk, så de selv måske endda også får lyst til, at købe en magen til, eller bare får lyst til at forny rejseudstyret. At rejse er også at leve, som H.C. Andersen skrev. Når du rejser får du lidt ekstra, lidt ekstra forkælelse, lidt ekstra liv: du får lidt mere af det hele, det er det der gør, det værd at rejse. Se hele vores store udvalg i toilettasker, bæltetasker, Regnslag og paraplyer og rejsetasker i vores mange underkategorier med rejseartikler herover.

Microfiberhåndklæder og rejsehåndklæder til Rejse, Outdoor og Lejrliv.

Microfiber håndklæder og rejsehåndklæder er virkelig smarte! Efter brug kan du vride håndklædet for vand, og bruge det igen og igen. Nogle af rejsehåndklæderne er behandlet, så de ikke bliver sure ligeså hurtigt som andre håndklæder. Og noget af det vigtigste er, at de fylder og vejer meget lidt, hvilket er en kæmpe fordel sammenlignet med almindelige håndklæder. Så et godt microfiber håndklæde er absolut et must, når du er på rejse eller vandretur.

Låse, bagagelåse og hængelåse til værdigenstande under turen.

Under rejsen er det vigtigt at låse deres værdigenstande ind. Hos Regovs.se finder du forskellige Kuffertlåse, bagagelåse, låse og hængelåse, der kan bruges både på kufferten eller for eksempel på et skab.

Rejsetilbehør er også gode gaver til alle, der skal på en tur.

Vi hos Regovs har et stort udvalg af forskellige rejsetilbehør, der er perfekte til at give som gaver til enhver, du kan lide! Tjek gerne det store udvalg af rejsetilbehør som hurtigtørrende rejsehåndklæder, nakke tegnebøger, manikyrsæt og meget mere.

Samme produkter i vores svenske webbutik: Regovs.se