CHAT MED OS
Kundeservice

  Rejse er en af livets største glæder.

  At rejse kan være en af livets største glæder. For at sikre dig en så behagelig og gnidningsfri rejseoplevelse som muligt, har du brug for det rette rejsetilbehør. Uanset om du skal på en dejlig lang weekend i Paris, en afslappende ferie på en eksotisk destination eller måske en vigtig forretningsrejse, kan det rette rejseudstyr gøre hele forskellen. Med en behagelig nakkepude kan du for eksempel sove bedre på lange flyrejser, en eksklusiv toilettaske kan give en følelse af luksus, med praktiske rejsetasker og weekendtasker af høj kvalitet beskytter du dine ejendele, samtidig med at du let triller bagagen fra A til B, og med en handy bæltetaske holder du fuld kontrol over penge og værdigenstande, så du bare kan slappe af og nyde rejsen.


   

  Så før du begiver dig ud på dit næste eventyr, sørg for at investere i det rette rejseudstyr. Udforsk vores store udvalg af omhyggeligt udvalgt rejseudstyr, der sikrer, at du er godt forberedt til enhver rejse 

  Masser af rygsække, bæltetasker og rejsetasker til rejsen

  Smarte, praktiske og stærke rejsetasker og weekendtasker i velduftende læder fra Montana, og i en høj kvalitet. Forskellige skønne rejsetasker, pengekatte, bæltetasker, toilettasker, rygsække og andre rejseartikler fra Bruuns Lædervarer, Reisenthel, Davidts og Inter Leather. Find den perfekte gaveidé til den rejseglade. Bestil nu - det er let! Vi sender også som gave til en anden adresse. Regovs.dk har også et kæmpe udvalg i rygsække i læder og almindelige rejserygsække. Du kan vælge mellem mere end 125 forskellige rygsække til rejse, skole og fritid

  En praktisk resjepung, rejsetaske, rygsæk etc. kan altid bruges

  Om det er sommertid eller vintertid, eller om du skal til Rom, Athen eller Wien er der altid nogle smarte og praktiske rejsetasker, toilettasker, punge og pengekatte at finde ved Regovs.dk. Så når du skal forny din rygsæk, så skal du omkring Regovs.dk først - fordi vi har det bedste og største udvalg!

  Toilettasker, kufferter og kabinekufferter øger komforten

  Jeg har en kollega på kun 50 år, der rejser en hel del, som for første gang i sit liv fik en toilettaske fra Reisenthel. Han mente ellers, at en plastikpose var god nok til ham. Efter de første par rejser måtte han indrømme, at toilettasken rent faktisk var ret smart, da den kan hænges op og med aftageligt spejl, jo det er da smart. Du skal have det godt i hverdagene, for det er trods alt dem, der er flest af – det er sandt, men du må stadig godt forkæle dig selv med en rejse i ny og næ eller toilettasker eller en toilettaske – du må godt have det ekstra godt en gang imellem eller tit. Gode kufferter og kabinekufferter også et must når du på langfart. Kufferter finder du også i stort udvalg ved Regovs.dk

  Hold styr på sagerne når du rejser med en god skuldertaske

  Når du rejser skal der være styr på papirerne og alt rejsegrejet for eksempel med en god skuldertaske. Designet skal være fedt. Det skal vøre så fedt, at du har lyst til at rejse hver dag og vise dine fede rejseartikler frem. Regovs har den perfekte gave til den rejselystne – til dig som forkæler dig selv, måske lidt mere end i ny og næ. Det er let, at finde den perfekte gave til den rejselystne, når du ser Regovs' store udvalg af rejseartikler. Her finder du ud af, hvor meget smart rejseudstyr der rent faktisk findes på markedet. Om du rejser når det er sommer eller vinter, er der altid en hel masse smart rejseudstyr: Skuldertasker, rejsetasker, toilettasker, punge og pengekatte at finde ved Regovs. Det kunne måske være tiden til at forny dine eller en af dine kæres rejseartikler. Det er måske tiden til at få den smarte toilettaske, i stedet for den plastikpose han altid har med rundt i verden. Han finder endda ud af, at det var ret smart, at den kan hænges op – det er måske endda dejligt at få fornyet rejseudstyret/rejseartiklerne.

  Rejseudstyr kan sagtens bruges derhjemme

  Så når du vender tilbage til hverdagen, kan du stadig bruge rejseartiklerne, når du skal på en enkelt overnatning et sted hos familien eller vennerne. Så kan du vise dem den nye smarte rejsetaske, som er rigtig praktisk, så de selv måske endda også får lyst til, at købe en magen til, eller bare får lyst til at forny rejseudstyret. At rejse er også at leve, som H.C. Andersen skrev. Når du rejser får du lidt ekstra, lidt ekstra forkælelse, lidt ekstra liv: du får lidt mere af det hele, det er det der gør, det værd at rejse. Se hele vores store udvalg i toilettasker, bæltetasker, Regnslag og paraplyer og rejsetasker i vores mange underkategorier med rejseartikler herover.

  Microfiberhåndklæder og rejsehåndklæder til Rejse, Outdoor og Lejrliv.

  Microfiber håndklæder og rejsehåndklæder er virkelig smarte! Efter brug kan du vride håndklædet for vand, og bruge det igen og igen. Nogle af rejsehåndklæderne er behandlet, så de ikke bliver sure ligeså hurtigt som andre håndklæder. Og noget af det vigtigste er, at de fylder og vejer meget lidt, hvilket er en kæmpe fordel sammenlignet med almindelige håndklæder. Så et godt microfiber håndklæde er absolut et must, når du er på rejse eller vandretur.

  Låse, bagagelåse og hængelåse til værdigenstande under turen.

  Under rejsen er det vigtigt at låse deres værdigenstande ind. Hos Regovs.dk finder du forskellige Kuffertlåse, bagagelåse, låse og hængelåse, der kan bruges både på kufferten eller for eksempel på et skab.

  Rejsetilbehør er også gode gaver til alle, der skal på en tur.

  Vi hos Regovs har et stort udvalg af forskellige rejsetilbehør, der er perfekte til at give som gaver til enhver, du kan lide! Tjek gerne det store udvalg af rejsetilbehør som hurtigtørrende rejsehåndklæder, nakke tegnebøger, manikyrsæt og meget mere.

  At rejse er at leve

  Den kendte danske forfatter H.C. Andersen sagde engang, at rejse er at leve. Og hvem vil ikke gerne leve godt? Derfor er det vigtigt aldrig at gå ned på det rigtige udstyr til sin rejse.  Som flypassager har du desværre ingen mulighed for at forkorte flyvetiden, men du har til gengæld masser af muligheder for at få turen til at føles en del kortere.  Hos Regovs kan du finde et stort udvalg af rejseudstyr til din kommende rejse ud i den store verden. Det helt rigtigt udvalgte rejseudstyr er basis for en god og uforglemmelig ferie, og du kommer ikke særlig langt på ferien, hvis ikke du har det helt fundamentale rejseudstyr i orden - lige meget om du er afsted på charterrejse, weekendtur eller på rundtur i Asien med rygsæk og sovepose på nakken. Derfor er praktisk og smart rejseudstyr alfa og omega. Hos Regovs finder du et stort, praktisk og varieret udvalg af kufferter, rejsetasker, bæltetasker, rygsække, pengekatte, rejsepunge, rejsehåndklæder, nakkepuder, låse og meget andet godt til at forsøde din rejse med. Findes der noget bedre end at komme frem til din destination efter en lang og hård rejsedag og så nemt kunne finde sine ting i den velorganiserede kuffert, hænge toilettasken op på hotel badeværelset eller kravle i en super lækker sovepose og få en virkelig god nats søvn og være klar til næste dags eventyr? At rejse er at leve, så gør din rejse virkelig god og indholdsrig med at købe dit rejseudstyr her hos Regovs.

  Tre rejsetips:

  1. Planlæg i god tid: Sørg for at planlægge din rejse i god tid for at undgå stress og ubehagelige overraskelser. Book fly og overnatning i god tid, så du kan få de bedste priser og undgå udsolgte billetter.

  2. Pak smart: Undgå at overpakke, men husk at medbringe det nødvendige udstyr såsom pass, medicin og penge. Sørg også for at medbringe passende tøj til det sted, du besøger.

  3. Lær nogle lokale fraser: Selvom engelsk er et universelt sprog, kan det være en god idé at lære nogle lokale fraser. Det viser respekt og kan hjælpe dig med at kommunikere bedre med de lokale og få en mere autentisk oplevelse.