CHAT MED OS
Kundeservice

  Regovs sælger bumbags, mavetasker og bæltetasker, fordi det er en del af rejseudstyret – en del af turen.

  Rejseudstyr er til for at hjælpe, til for at gøre rejsen lettere eller mere overskuelig. Godt rejsegrej i form af bæltetasker, mavetasker og bumbags er en nødvendighed, da vi næppe vil undvære godt rejseudstyr. Køb en ny bæltetaske eller bæltepung på Regovs.dk

  Når det kommer til shopping, festivaler eller ferie, er det essentielt med accessories, der kombinerer funktionalitet med kvalitet. Bæltetasker og mavetasker har oplevet en genopblomstring, og det er nemt at se hvorfor. Disse praktiske små tasker - ofte kaldet bumbags - er ideelle for dem, der ønsker at holde hænderne fri på ture, uanset om det er en bytur eller en dag på festival. Med deres kompakte design og kvalitetsmaterialer sikrer de, at dine værdigenstande er sikre. Så næste gang du pakker til ferie eller planlægger en shoppingtur, glem ikke at medbringe din pålidelige bæltetaske eller crossover for maksimal bekvemmelighed på turen.

  Mavetasker og bæltetasker: Læs mere nedenfor

  pengekatte, mavetasker og baltetasker

  Stort udvalg i smarte bæltetasker, mavetasker og bæltepunge

  Noget rejseudstyr synes mere nødvendig end andet, men al rejseudstyret skal vi alligevel have med os, for vi har jo brug for det i større eller mindre grad. F.eks en bæltetaske.

  Ved Regovs.dk finder du bæltetasker og mavetasker af mærkerne Belsac, Pia Ries, Fabrizio, Pacsafe, The Monte, Travelite, Tatonka, Kintobe, Reisenthel og mange flere.

  Hold styr på pengene med en bæltepung eller bæltetaske

  Det vigtigste er at have styr på, er sine papirer og penge. Papirerne skal være i orden, når du rejser, og penge er vigtige, når du skal købe noget, eller hvis noget skulle gå en anden vej, end du havde tænkt dig. Så en bæltepung eller bæltetaske er ideel, når du er ude at rejse.

  Eksklusive bæltetasker, mavetasker og bæltepunge i læder og skind

  Ved Regovs finder du den skønne klassiske bæltetaske i skind fra Belsac. Bæltetasker, mavetasker, bæltepunge i skind og læder er eksklusive og stilfulde og kan ofte bruges som en crossbody taske eller skuldertaske.  Treats, Corium og The Monte har også et stort og eksklusivt udvalg i læder bæltetasker og skind bæltetasker. Bæltepunge i læder og skind er praktiske små tasker som kan sidde i dit bælte eller en pung som kan sidde i dit bælte.

  Slap helt af, med styr på sagerne med en ny bæltetaske eller bumbag

  Når du rejser, er det meget vigtigt, at have styr på dine ting, da det gør, at du kan slappe mere af, når du ved, at du selv har styr på det hele. Du har styr på dine ting, for at du i sidste ende kan slappe af, slappe helt af. Og når du tager ud at rejse, er det ofte, for at slappe af og nyde omgivelserne. En bumbag eller bæltetaske vil kunne hjælpe dig med at holde styr på papirer og penge, og holder dem helt ind til kroppen, så du kan passe rigtig godt på dem.

  Bæltetasker og bæltetaske – populære som aldrig før

  Har du forelsket dig i en af de populære bæltetasker hos Regovs? Så er du absolut ikke den eneste. Bæltetasker er nemlig med god grund blevet yderst populære igen.  Bæltetasker er jo særdeles praktiske, samtidig med at de også ser flotte ud. Det er ikke første gang, at bæltetasker til damer og mænd er at se i modebilledet. Faktisk stammer bæltetasken fra 80’erne, hvor de ligeledes var at se overalt. Det er altså for alvor slået fast, at selvom bæltetasken ikke altid har været moderigtig at iføre sig, så er den det i den grad i dag.

  Bæltetasker og bæltetaske – uundværlig hvis du kan lide at have hænderne fri

  Udover at være på mode, så er bæltetasken virkelig behagelig at bære rundt på. Bæltetasken sættes relativt godt fast, og derfor glider tasken ikke rundt. Du har begge hænder fri, samtidig med at tasken ikke er alt for langt væk fra dig. F.eks. er jeg rigtig glad for at bruge min bæltetaske på arbejde hver dag, da telefonen altid er lige ved hånden og jeg kan således svare vores kunder med det samme og jeg skal ikke rende rundt og lede efter mine nøgler. Og det er et stort plus at min bæltetaske foruden at være praktisk også er smart og lavet af dejligt blødt læder. Prøv en af de mange bæltetasker fra Regovs – blot en advarsel: En bæltetaske kan være stærkt vanedannende!

  Se også vores udvalg af rejsetasker og weekendtasker eller kufferter og kabinekufferter.

  Hvis du vil vide mere, se vores artikel om bæltetasker her