CHAT MED OS

  Regovs sælger pengekatte, mavetasker og bæltetasker, fordi det er en del af rejseudstyret – en del af turen.

  Rejseudstyr er til for at hjælpe, til for at gøre rejsen lettere eller mere overskuelig. Godt rejsegrej i form af bæltetasker, mavetasker og pengekatte er en nødvendighed, da vi næppe vil undvære godt rejseudstyr. Køb en ny bæltetaske eller pengekat på Regovs.dk

  Pengekatte, mavetasker og bæltetasker: Læs mere nedenfor

  Stort udvalg i smarte bæltetasker, mavetasker og pengekatte

  Noget rejseudstyr synes mere nødvendig end andet, men al rejseudstyret skal vi alligevel have med os, for vi har jo brug for det i større eller mindre grad. F.eks en bæltetaske.

  Ved Regovs.dk finder du bæltetasker, mavetasker og pengekatte af mærkerne Belsac, Pia Ries, Fabrizio, Pacsafe, The Monte, Travelite, Tatonka og mange flere.

  Hold styr på pengene med en bæltepung, pengekat eller bæltetaske

  Det vigtigste er at have styr på, er sine papirer og penge. Papirerne skal være i orden, når du rejser, og penge er vigtige, når du skal købe noget, eller hvis noget skulle gå en anden vej, end du havde tænkt dig. Så en bæltepung, bæltetaske eller pengekat er ideel, når du er ude at rejse.

  Eksklusive bæltetasker, mavetasker, bæltepunge og pengekatte i læder og skind

  Ved Regovs finder du den skønne klassiske bæltetaske i skind fra Belsac. Bæltetasker, mavetasker, bæltepunge og pengekatte i skind og læder er eksklusive og stilfulde og kan ofte bruges som en crossbody taske eller skuldertaske.  Treats, Corium og The Monte har også et stort og eksklusivt udvalg i læder bæltetasker og skind bæltetasker. Bæltepunge i læder og skind er praktiske små tasker som kan sidde i dit bælte eller en pung som kan sidde i dit bælte.

  Slap helt af, med styr på sagerne med en ny bæltetaske eller pengekat

  Når du rejser, er det meget vigtigt, at have styr på dine ting, da det gør, at du kan slappe mere af, når du ved, at du selv har styr på det hele. Du har styr på dine ting, for at du i sidste ende kan slappe af, slappe helt af. Og når du tager ud at rejse, er det ofte, for at slappe af og nyde omgivelserne. En pengekat eller bæltetaske vil kunne hjælpe dig med at holde styr på papirer og penge, og holder dem helt ind til kroppen, så du kan passe rigtig godt på dem.

  Bæltetasker, mavetasker og pengekatte, også i hverdagen

  Pengekatte og bæltetasker kan også bruges, når du er på tur. Hvis du nu er i zoologisk have, er det nemt at have en pengekat, mavetaske eller bæltetaske på dig og passe på den, for det sidder jo tæt ind til kroppen. En bæltetaske, mavetaske eller pengekat kan også bruges, som en større pung, hvis du ligger den i din rejsetaske. En pengekat, mavetaske eller bæltetaske kan også bruges, når du er på vandretur til at holde styr på f.eks. kortet og andre papirer. På en vandretur skal du have nemt ved at komme til de vigtige ting, som f.eks. din vandre bæltetaske, mavetaske eller vandre pengekat. Bæltetasker, mavetasker og pengekatte kan også bruges i hverdagen.

  Bæltetasker, mavetasker og pengekatte er også en del af stilen

  En bæltetaske, mavetaske eller pengekat er meget praktiske i dagligdagen, når du f.eks. skal ud og købe ind. En bæltetaske eller pengekat er så meget mere end bare praktisk, den er en del af stilen, den er prikken over I’et. Du kan jo sætte din bæltetaske, mavetaske, eller pengekat på forskellige måder, på flere måder end den er designet til, på flere måder end man traditionelt gør. Ja, pengekatte, mavetasker og bæltetasker kan bruges til det hele - også i jagten på det perfekte sæt tøj.

  Bæltetasker – populære som aldrig før

  Har du forelsket dig i en af de populære bæltetasker hos Regovs? Så er du absolut ikke den eneste. Bæltetasker er nemlig med god grund blevet yderst populære igen.  Bæltetasker er jo særdeles praktiske, samtidig med at de også ser flotte ud. Det er ikke første gang, at bæltetasker til damer og mænd er at se i modebilledet. Faktisk stammer bæltetasken fra 80’erne, hvor de ligeledes var at se overalt. Det er altså for alvor slået fast, at selvom bæltetasken ikke altid har været moderigtig at iføre sig, så er den det i den grad i dag.

  Bæltetasker – uundværlig hvis du kan lide at have hænderne fri

  Udover at være på mode, så er bæltetasken virkelig behagelig at bære rundt på. Bæltetasken sættes relativt godt fast, og derfor glider tasken ikke rundt. Du har begge hænder fri, samtidig med at tasken ikke er alt for langt væk fra dig. F.eks. er jeg rigtig glad for at bruge min bæltetaske på arbejde hver dag, da telefonen altid er lige ved hånden og jeg kan således svare vores kunder med det samme og jeg skal ikke rende rundt og lede efter mine nøgler. Og det er et stort plus at min bæltetaske foruden at være praktisk også er smart og lavet af dejligt blødt læder. Prøv en af de mange bæltetasker fra Regovs – blot en advarsel: En bæltetaske kan være stærkt vanedannende!

  Samme produkter i vores svenske webbutik: Regovs.se

  Samme produkter i vores norske webbutik: Regovs.no