CHAT MED OS
Kundeservice

  kintobe – Our future is in the detail

  kintobe er et dansk brand fra 2019 startet af Anne og Michael. kintobe laver tasker der kan bæres over alt, og bruges i din daglige rutine. Om det er på cafebesøg, festival, på kontor eller i skole. kintobe gør brug af genanvendte og naturvenlige materialer, da de ønsker at producere produkter
  der er bæredygtige og venlige mod vores planet. De benytter certificerede genanvendte materialer, som produceres på ansvarlige fabrikker. Taskerne er vandafvisende og utrolig funktionelle og praktiske, uden at der er gået på kompromis med stilen.

  kintobe - Carry kindness

  kintobe gør brug af mottoet #carrykindness. De ønsker, at deres kunder vil gå ud i verden med venlighed og åbent sind. Dette viser sig ved at de i hver ...

  taske har isyet en lille besked, som giver dig en god hensigt for en ny dag i livet, og være venlige over for alle. 

  Kintobe: Dansk Design i Verdensklasse

  Når man tænker på skandinavisk design, er det umuligt ikke at nævne det danske mærke Kintobe. Med en perfekt kombination af funktionalitet og æstetik, bringer Kintobe det bedste af dansk design til forbrugernes dørtrin. Hver Kintobe-kreation afspejler det klassiske danske designethos: minimalistisk, elegant og med stor opmærksomhed på detaljerne. For dem, der søger at tilføje et strejf af skandinavisk elegance til deres garderobe, er Kintobe det oplagte valg. Dyk ned i Kintobe's verden og oplev ægte dansk design i sin reneste form.

  Design

  kintobe er tasker for enhver. De skaber skuldertasker, bæltetasker, computertasker, rejsetasker og rygsække til hverdagen og i byen. En taske der kan følge din daglige rutine. Taskerne er designet vandafvisende og utrolig funktionelle. Taskerne har en cool og afslappet stil. Taskerne kan styles og bruges til alt – din følgesvend fra morgen til aften. En del af kintobes dna, er at samarbejde med en ny designer for hver kollektion – dette gøres for at hylde forskellighed! Brandet bliver på denne måde åbne for nye ideer og hvad det vil sige at være carry kindness. Af populære modeller er Miles, Luca og Nico. Når der designes nye produkter tænkes der over funktioner og ideer,  som understøtter det at tasken skal have lang levetid, holdbarhed og ansvarlige materiale indkøb.

  Designproces foregår således:

  OVERSIGT KONTROL
  Kan tasken anvendes overalt, hvor din daglige rutine fører dig hen; skole, fitnesscenter, kontor, date, cafebesøg osv..
  SKO OG GARDEROBE TJEK
  Kan tasken både styles pænt med et par støvler, sneakers eller høje hæle for at sikre en taske, der passer til mange lejligheder?
  KONTROL AF FUNKTIONALITET
  Er tasken yderst funktionel? Er størrelsen på tasken, de forskellige rum og lommer og praktiske detaljer tilpasset bylivet?
  FARVE CHECK
  Er farvevalget sæsonløst, som sikrer, at tasken kan bæres af enhver, året rundt i mange år?
  MATERIALE KONTROL
  Består valget af naturlige eller genbrugte alternativer, og hvis vi indgår små kompromiser, kan vi så forsvare, hvorfor dette gøres?

  Genbrug

  kintobe bygger på bæredygtighed, og er førende inden for brug af naturvenlige og genanvendte materialer. kintobe arbejder med genanvendt nylon, polyester, alger og plastik. For hver kollektion der laves, skal den være endnu mere bæredygtig og venlig mod planeten end den forrige.

  Alle produkter / tasker har et lille mærke, hvor man kan læse om hvad taskerne er lavet af, ned i mindste detalje. Hvert år udgiver virksomheden  også en rapport; sustainability report, som redegør for bæredygtigheden i hele deres virksomhed og omkring deres mål for fremtiden. Du kan finde rapporten her.

   

  For kintobe handler bæredygtighed ikke kun om miljøet, men det er meget mere end det. Det handler ligeså meget om, hvordan vi er overfor hinanden i verden og behandler hinanden.