CHAT MED OS

  Gode mobiltasker i læder til mænd

  Hos Regovs har du et godt udvalg på forskellige mobiltasker, som både er til dig, der er til det enkelte, men også til dig, der gerne vil have en flot mobiltaske med mange funktioner. Mobiltasken til mænd kan fås i både okse- og kalveskind. Mande mobiltasken er lige til at have i hånden, men hvis du hellere vil have tasken sat fast på bæltet, så har du også mulighed for det.

  Mobiltasker til mænd: Læs mere nedenfor

  Herre mobiltasken er særdeles praktisk.

  Kvalitetstasker fra Axelsen & Sön

  Herre mobiltaske kan du få fra de kendte mærker som Montana og Inter Leather. Leonhard Heyden er et tysk firma, der er kendt over næsten hele verden. De har nogle af de bedste mobiltasker til dig. Inter Leather er et gammelt dansk firma, der går op i at lave de bedste kvalitetstasker til dig i læder. De er i dag en af Nordeuropas største producenter af kvalitetsvarer inden for tasker. 

  Du finder også mobiltasker og mobil covers til mænd fra mærkerne: Pia Ries og Axelsen & Sön.

  Smarte farver

  De flotte mobiltasker kan du få i farverne sort og brun. En sort mobiltaske er til dig, der helst vil havde det så enkelt som muligt. Den sorte kvalitetstaske passer til alt, da den har denne skønne farve. Brun er en lækker farve til disse herrer mobiltasker. En brun mobiltaske er til dig, der gerne vil have noget ud over det sædvandlige. Brun passer til lige til dig, da den har denne skønne farve.

  Top beskyttelse

  Hos os går vi op i, at du skal få det bedste ud af dit køb. Derfor er det også vigtigt for os, at din mobil får den bedste beskyttelse i vores flotte herre mobiltasker. Taskerne er lavet til at beskytte din mobil, når du er på farten eller derhjemme. Lige meget hvor du befinder dig, så vil din mobil altid være i sikkerhed i disse smarte herrer mobiltasker. 

  Samme produkter i vores svenske webbutik: Regovs.se

  Samme produkter i vores norske webbutik: Regovs.no