CHAT MED OS
Kundeservice

  Smarte computertasker, skoletasker, kontortasker og fritidstasker.

  Find en lækker computertaske her. Du finder et godt udvalg i tasker lige fra rygsække, skoletasker, skuldertasker og pilottasker til notebookbag fra Reisenthel. Taskerne er af højeste kvalitet i både læder/skind og polyester/nylon. En god skindtaske bliver kun smartere og kønnere med årene på grund af tidens patina som vil give et smart vintage look. I dagens moderne verden, hvor arbejde og skole ofte smelter sammen, er den rigtige taske ikke bare en nødvendighed, men også en refleksion af ens personlige stil. Computertasker er designet til at beskytte dit vigtige udstyr, hvilket er uundværligt, når deadlines presser på, og projekter skal afsluttes.

  Computertasker: Læs mere nedenfor

  computertasker og kontortasker

  Businesstasker kombinerer stil med funktionalitet, ideelle til den professionelle, der stræber efter perfektion, og som ønsker at gøre et stærkt indtryk ved forretningsmøder. Og for de unge, ambitiøse studerende er skoletasker ikke kun et middel til at bære bøger; de er også en modeerklæring og et symbol på dedikation til studierne. Lad din taske være en forlængelse af din daglige rutine og ambitioner.

  Brug for computertasker og kontortasker i Læder?

  Er du ofte på farten, er en computertaske et must-have! Med en computertaske eller sleeve beskytter du din computer mod skrammer, hvilket forlænger computerens holdbarhed. Hos Regovs finder du et stort udvalg af kvalitets computertasker, som både er smarte og beskyttende på én og samme tid. Udvalget spænder bredt og du finder i sortimentet herunder computertasker i flere forskellige modeller, varianter, brands, størrelser og farver. Hos Regovs er du altid sikret de nyeste tendenser og trends inden for tasker og du kan altid regne med, at hele vores sortiment er særdeles tænkt og velovervejet.

  Hvis du vælger en sleeve fremfor en computertaske, skal du være opmærksom på, at den ikke er indrettet til at have andet end din computer. Den er samtidigt tyndere og lettere og beskytter derfor ikke i samme høj grad som de andre tasker. Såfremt du har et behov for at have plads til mere, skal du vælge en rummelig og solid computertaske - foruden computeren er der stadig plads til lidt tøj, en oplader, dokumenter, mapper osv. Vi tilbyder naturligvis gratis fragt og kun 1-2 dages levering. Rigtig god fornøjelse. 

  Mange forskellige computertasker, mapper og kontortasker til en travl hverdag

  Du kan få de forskellige designs i forskellige farver, så du kan få valgt præcis den kontortaske, som passer dig bedst. Alle kontortaskerne er repræsenteret i høj kvalitet af kalveskind eller stærk polyester. Her hos Regovs sælger vi kun kvalitetsvarer, for vi tror på, at kvalitetsvarer er det bedste for dig. Ved at købe kvalitetsvarer, får du det bedste for dine penge, og det holder også i længere tid. Kontortaskerne er godt designet, nogle med en rød farve indvendig for hurtigt overblik. Taskerne er meget praktiske og velegnede til forretningsmanden eller kvinden, som er meget på farten, og derfor har brug for, en taske til at holde styr på alle sine papir og mapper.

  Computertasker og kontortasker i mange smarte designs at vælge imellem

  Som sagt har vi et stort udvalg af kontortasker, i forskellige designs og forskellige modeller. Alle disse mærker er kendte for, at være de bedste producenter, når det kommer til kontortasker. Vi har sørget for, at vi kun sælger det bedste til dig, og derfor kan du kun finde de aller bedste mærker inden for kontortakser på denne side. Vi vil have, at du bliver yderst tilfreds med dine køb, og får det bedste for dine penge. Du kan få kontortaskerne i forskellige farver, som sort, brun og rød. Farvevalget afhænger af din smag, og derfor har vi sørget for, at du har nogle farver at vælge imellem, hvis du ikke er særlig glad for standardfarven sort. Farven giver et ekstra præg på din kontortaske.

  Fine computertasker og kontortasker fra BOXER, Belsac og Reisenthel

  Flere af rygsækkene er fra kendte mærker Travelite, The monte, BOXER, Belsac og Reisenthel. De er fremstillet i stærk nylon med bløde skulderstropper. Flere modeller er udstyret med smart lukning foran. En smart detalje ved EXPANSION computertaske er, at den kan udvides og på den måde komme til at rumme en hel masse. Køb nye skoletasker, computertasker, skuldertasker eller fritidstasker online ved Regovs i dag og få den leveret til døren i løbet af få dage - god fornøjelse med at finde din nye computertaske.

  Lækre designs computertasker og skoletasker til din computer

  Når en taske bliver designet har udseendet en meget stor betydning, dette gælder selvfølgelig også når det kommer til pc-tasker og skoletasker. Det betyder også, at udvalget af computertasker hos Regovs selvfølgelig byder på noget for enhver smag. Her er gedigne lædervarianter i stilsikre og smarte hits, sporty rygsække samt flere andre typer og modeller. Fælles for langt de fleste designs er også de praktiske skulderremme samt håndtag, der giver dig mulighed for at bære skoletasken eller rygsækken på flere måder. Derudover giver de fine designs og former masser af beskyttelse til din bærbare, så den ikke vælter rundt i din taske, når du er på farten. Skoletaskerne og computertaskerne er også alle godt polstrede, hvilket virker stødabsorberende og beskyttende, og dermed giver tryghed, når din bærbare skal med i skole, på kontoret, på cafe eller på rejse. Det store udvalg af computertasker er gennemtænkt, praktisk og moderne, så bestil lige her hos Regovs 

  Kontortasker, arbejdstasker og skoletasker – stort udvalg hos Regovs

  En kontortaske er til dig, der har brug for ikke kun en praktisk men også en moderne og stilfuld løsning i en travl hverdag. Din kontortaske er med dig rundt, lige fra du står op tidligt om morgenen, til du kommer hjem igen senere på dagen, og derfor skal den selvfølgelig være af god kvalitet, så den kan holde til lidt af hvert. Med Regovs store udvalg af både flotte, smarte og praktiske arbejdstasker og skoletasker, kan du let finde lige netop dén taske, du gerne vil være i selskab med dagen lang. Hos Regovs har vi både computertasker til dame,  herre og til den seriøse businessmand / business kvinde, der måske også kan have brug for enten en konferencemappe eller en attachemappe. Er du mere til en praktisk og knap så prangende skoletaske, kan du tage et kig på det store udvalg af vores casual kontortasker. Kvaliteten og udvalget er selvfølgelig i top og hvis du mangler den perfekte taske, du kan bruge på arbejde eller i din hverdag, så kan du helt sikkert finde den hos Regovs.

  Lædertasker – et eksklusivt valg til forretningsbrug

  Der er mange gode grunde til at vælge en lædertaske. Læder er nemlig et utrolig holdbart og slidstærkt materiale, der kan holde til rigtig mange års brug. Derudover er læder et sådant materiale, der kun bliver smukkere og smukkere med tiden i takt med, at det får lidt patina efter slitage. Så selvom læder ofte også koster lidt mere end andre typer materialer, så er det en god investering, som du med garanti vil være rigtig glad for i mange år. Det store skandinaviske firma The Monte har virkelig mange lækre lædertasker til business brug. Så ønsker du en rolls royce model til forretningsbrug køb en læder taske hos Regovs.

  Er du i tvivl om, hvilken tasker der passer til dig? Se vores guide.