CHAT MED OS
Kundeservice

  Bomuldsplaider og bomuldstæpper til stuen og sofaen

  Naturmaterialet bomuld kommer fra frø-håret på bomuldsplanten og er utrolig slidstærkt. Endvidere er det super nemt at vaske en bomuldsplaid eller bomuldstæppe. Noget af det bomuldsproducenterne fremhæver, er at bomuld er utrolig blødt og derfor yderst komfortabelt. Præsentable, bløde og flotte plaider til din sofa - og dig.

  Bomuldsplaider: Læs mere nedenfor

  Bomuldsplaider

  Bomuldsplaider og Bomuldstæpper fra Regovs Uld: Kvalitet og Komfort i Hver Fiber

  Når det drejer sig om komfort og stil i hjemmet, er der intet som følelsen af kvalitets tekstiler. Bomuldsplaider og bomuldstæpper er blevet populære valg for mange husstande på grund af deres alsidighed, holdbarhed og tidløse æstetik. Og når vi taler om kvalitet, står mærket Regovs Uld i forreste række. Regovs Uld har gjort det til deres mission at levere tekstiler, der ikke bare ser godt ud, men som også holder over tid og kan modstå dagligdagens slid. Med en passion for håndværk og detaljer, tilbyder Regovs Uld en kollektion af bomuldsplaider og bomuldstæpper, der kombinerer traditionelle vævemetoder med moderne design.

  Hos os på Regovs.dk finder du bomuldstæpper af mærket: Regovs Uld

  Vores tæpper er både varmeledende og utrolig blåde og komfortable. Regovs bomuldsplaider og bomuldstæpper findes både i forskellige farver, mønstre og størrelser, så du helt selv kan bestemme det udtryk, som du gerne vil have. Det betyder, at du selv kan finde den plaid, som passer lige præcis til din sofa - og dig.

  Bomuldsplaider og bomuldstæpper i en god størrelse

  De fleste bomuldsplaider og bomuldstæpper ved Regovs er i en god størrelse 140 X 200 cm og derfor velegnet til brug i en stue i hjemmet eller sommerhuset. En bomuldsplaid eller et bomuldstæppe er dejligt, blødt og meget velegenet til brug i sommerhuset og på terrassen. 

  Fnugfjerner / fnugshaver til din bomuldsplaid eller bomuldstæppe

  Man kan ikke undgå at et bomuldstæppe eller en bomuldsplaid med tiden afgiver noget overskudsuld som vil sætte sig som fnuller eller fnug på tæppet eller andre ting. Ved Regovs kan du købe en fnugfjerner / fnugshaver fra Severin. Vores egen test viser at den fungere godt og samler overskydende bommuld og uld pænt sammen i fnugbeholderen. Du kan også fjerne fnug og fnuller forsiftigt med en uldkam / uldbørste, men Regovs anbefaler at bruge fnugshaveren fra Severin, fordi opgaven med at fjerne fnug og fnuller fra dit tæppe bliver meget næmmere.

  Det er let at bestille din nye bomuldsplaid eller bomuldstæppe ved Regovs. Vi er hurtige til at afsende så du snart har dit nye bomuldstæppe og bomuldsplaid i hånden.

  Bomuldsplaider til hyggen i husstanden

  Du er langt om længe kommet hjem efter en hård arbejdsdag, og du har set frem til så længe at kunne slappe af i vante rammer i familiens skød.

  Som en sædvanlig ingrediens i denne hyggestund finder man din yndlings-bomuldsplaid, som du har brugt gennem længere tid.

  Du har faktisk sørget så godt for denne plaid, at selvom man godt kan se, at der er brugsspor på den, så er disse mere patina, der har givet bomuldsplaiden personlighed fra dig, så alle i hjemmet ved, at dette er din plaid, som udelukkende du bruger og kun en sjælden gang overlader til en anden.

  Det føles faktisk ikke helt som fyraften, hvis du ikke kan gemme dig ned under denne plaid af bomuld. Og det bedste er, at du har fundet ud af, hvordan du kan benytte den hele året rundt!

  Om vinteren er det bare helt perfekt at kunne høre snestormen udenfor, mens du gemmer dig under bomuldsplaiden, som du trækker helt op under hagen, mens du har en kop varm kakao stående ved siden af dig på bordet.

  Når det er sommer, så tager du plaiden med udenfor, hvor du dækker den over benene, så du virkelig kan få det fulde udbytte af de lyse nætter, hvor familien og vennerne sidder samlet om bålet i haven.

  Derhjemme har I faktisk både bomuldsplaider til alle familiens medlemmer, og I har endda også bomuldstæpper, fordi I fandt så mange brugbare funktioner til dem; de var flotte at dekorere med, og så ville alle familiemedlemmerne pludselig også have deres egen personlige plaid og tæppe.

  I føler jer næsten som en hel klan, når I samlet tager jeres plaider og tæpper af bomuld frem, som I hygger jer med.

  Der er så sandelig sket noget fra den tid, hvor bomuldsplaider var forbeholdt de ældre i husstanden og blev forbundet med en lidt konservativ og kedelig livsførelse.

  Nu har de fleste hjem med respekt for sig selv bomuldsplaider og -tæpper.

  Bomuldsplaider til hygge og dekoration

  Hvorfor bruge tid på at hækle bomuldsplaider i én uendelighed, når du kan købe en masse fra os i forskellige størrelser og i lækre farver med frynser?

  De her ligner grangiveligt noget, som din kære mormor kunne have lavet, men her sparer du besværet med at få dem lavet, når du kan bestille bomuldstæpper og bomuldsplaider direkte fra os og få dem leveret.

  Selv hvis du ikke lige synes, at en plaid af bomuld eller tæppe af bomuld er noget, som du ynder af smyge dig ind i eller bare have på dig, så er vores udvalg af bomuldstæpper og bomuldsplaider også noget, som man kan dekorere med i mange rum.

  De passer i stuen til lænestolen og sofaen, hvor vores produkter er behagelige at sidde på og læne sig mod, når man skal sidde ekstra komfortabelt.
  Skal de blot bruges som pynt til indretningen i stuen, så er der også ferme i brug til den slags. Også i soveværelset er de flotte at lægge over sengen, når man ikke skal bruge sengen at sove i, men den skal være indbydende at krybe sig ned i. Man kan også bruge disse plaider og tæpper til at dække over borde og andre møbler med.

  Disse bomuldstæpper og bomuldsplaider kan man endda også hænge op på væggene, så man kan skabe en adspredelse i farverne i hjemmet. Man kan skabe flere mønstre på væggene på den måde, og bliver man træt af udseendet, så er plaiderne og tæpperne jo lige til at tage ned igen og vælge andre at hænge op.

  Vores plaider og tæpper af bomuld er lette at vedligeholde, og så vil de holde deres farve og facon længe, så der virkelig kan blive tale om klenodier, der bliver en del af jeres hjems DNA.

  Endvidere kan det anbefales at anskaffe sig en fnugfjerner til disse produkter af bomuld, så de altid er præsentable at vise frem – sådan en fnugfjerner ligger vi også inde med!

  Bomuldsplaider og -tæpper kan bruges mange steder

  Du behøver ingenlunde at holde brugen af disse fabelagtige plaider og tæpper til din hovedbolig, for de er fantastiske at bruge mange andre steder.

  Man kan lige have dem liggende i et anneks, til når man skal sidde udenfor på de varme dage til langt ud på natten, hvor man vil holde varmen, om plaiderne og tæpperne så skal dække det meste af kroppen, eller man lige har en kropsdel, der trænger til lidt ekstra varme.

  Måske er I en familie, der kan lide at tage på lange vandreture, hvor I slår lejr i shelters eller i telte. Her er det oplagt at tage tæpper og plaider af bomuld med, da de er lette at pakke ned og giver god varme.

  Har I en båd eller en campingvogn, så er disse tæpper og plaider af bomuld og fordelagtige at tage med, fordi de ubesværet kan foldes sammen uden at krølle, som man ser det ved dyner, og de fylder ikke så meget, så man kan have dem liggende i selv små rum – og så vil de passe med indretningen, da du kan få plaiderne og tæpperne hos os i diverse størrelse og talrige farver.

  Selv i jeres bil er det smart at have en plaid eller et tæppe af bomuld liggende, så man lige kan tage det over sig på bagsædet, når man skal have en lur eller man lige fryser lidt.

  Hos os finder du med garanti en plaid eller et tæppe af bomuld, som enhver i familien vil finde spændende og interessant at have som deres kæreste eje. Desuden er det altid en skøn gaveidé at give sådan et bomuldstæppe eller en bomuldsplaid som gave, om det er til store eller små.