CHAT MED OS

  Ny drikkeflaske / drikkedunk til sport og fritid

  Du kender det sikkert. Det kan være svært at finde en god og til alle tider tæt drikkedunk. Camelbak har gjort det svære let for os og lavet en spildfri drikkedunk der holder til meget mere end almindelige drikkedunke. Du kan drikke af den i bilen uden så meget som at spilde en dråbe.

  Drikkedunke og drikkeflasker: Læs mere nedenfor

  Camelbak drikkedunke, drikkeflasker og andre kvalitets produkter.

  Det er helt utroligt hvor praktiske de er og rengøring foregår nemt i opvaskemaskinen. Køb de smarte drikkeflasker idag og bliver overrasket og glad imorgen. Drikkedunke fra Camelbak er en god investering i et kvalitetsprodukt der holder til meget mere end billige drikkeflasker. 

  Rejs med drikkedunke og drikkeflasker fra Stanley, Lifeventure og Camelbak

  Skal du til USA, Kina, Australien, Italien, Frankring, England eller Grønland er det altid godt at have en god drikkedunk eller drikkeflaske med. Drikkeflaskerne fra Stanley, Lifeventure og Nuance er termo-drikkeflasker og er derfor isoleret så vandet holder sig køligt i lang tid. Camelbak drikkeflasker er også smarte da de er spildfri og med en komfortabel drikketud.

  Brug en termodrikkedunk eller termodrikkeflaske i sommervarmen

  Når det er varmt er det meget praktisk med en isoleret drikkedunk, der kan holde dine drikke kølige i sommervarmen. Der er ikke noget mere surt end at drikke lunken vand når man allermest trænger til noget koldt at drikke.  

  Spildfri drikkeflaske og drikkedunk til motion

  Alle drikkeflasker og drikkedunke ved Regovs er det vi kalder spildfri, det vil sige at du med ro i sindet kan have den til at ligge i en taske, skuldertaske, rejsetaske eller i bunden af en bil. Det er også smart med en spildfri drikkedunk eller drikkeflaske når du dyrker motion.

  Pas på miljøet med dejlige drikkeflasker og drikkedunke til arbejde, skole og fritid

  Når du er på arbejde eller i skole kan det ofte være nødvendigt med en tår vand. Du kan selvfølgelig købe vand i engangsflasker i butikkerne, men det er meget bedre at købe en god vandflaske, drikkeflaske eller drikkedunk som du kan bruge igen og igen.

  Tips til rengøring af drikkedunke og drikkeflasker

  Husk at drikkeflasker og drikkedunke ALTID skal være i den øverste del af opvaskemaskinen. I bunden af en opvaskemaskine bliver det for varmt til drikkeflasker og drikkedunke. Og i nogen tilfælde er det kun proppen / låget der kan tåle at komme i opvaskemaskinen.  Vær opmærksom på at nogle låg kan skilles ad for ekstra grundig rengøring.  

  Samme produkter i vores svenske webbutik: Regovs.se

  Samme produkter i vores norske webbutik: Regovs.no