CHAT MED OS
Kundeservice

  Dejlige klassiske hatte, caps, huer og sixpence til mænd der passer til tidens trend.

  Her finder du kasketter som den Kasket-karl bruger, huer, hatte, caps, sixpence og bøllehatte.  Det er eksklusive hatte til mænd og herre i den rette gode kvalitet. Det er hatte fra de mest kendte og anerkendte mærker som danske MJM og amerikanske Stetson. Hver mand fortjener tilbehør, der kombinerer både stil og funktionalitet. Når det gælder hovedbeklædning, er caps, hatte til mænd og kasketter ikke kun designet med henblik på udseende, men også med fokus på komfort og varme.
   

  Hatte hat huer sixpence kasketter caps til maend

  Vores udvalg af hatte og kasketter er omhyggeligt udvalgt for at tilbyde de mest trendy designs, samtidig med at de beskytter mod elementerne. En kvalitets cap kan løfte ethvert outfit, mens en stilfuld hat kan kombinere det bedste fra både mode og funktionalitet, og sørge for, at du er beskyttet og varm i de køligere måneder. Så uanset om du søger efter den perfekte cap, en klassisk hat eller en kasket, har vi det du behøver for at kombinere stil, design og varme.

  Hatte, huer, caps og sixpence modeller ved Regovs

  Vi kategoriserer vores hatte udfra model og udformning. Det gør det lidt nemmere at finde rundt i og giver et godt og hurtigt overblik, når du skal finde din nye hat.

   

  Hatte

  En hat er produceret med en skygge / kant hele vejen rundt og som oftest har et bånd omkring kronen. Hatte betegnelsen bruger vi om de modeller som er produceret i et klassisk design. Modellerne produceres i mange forskellige materialer og designs.


  Sixpence

  Vores Sixpence modeller, der er en dansk betegnelse, er en flad og oftest blød kasket, der primært laves i læder eller tekstilmateriale. I England omtales hatten som en flat cap, hvilket bruges mere internationalt. For mere information om vores sixpence, se vores artikel om analyse af sixpence.


  Kasketter

  Denne betegnelse bruger vi omkring andre typer hatte og kasketter. Den model du oftest vil støde på her, er baseball kasketten.

  Bøllehatte

  Eller solhatte som de også kaldes er den typiske hat der yder beskyttelse mod solen.

  Huer

  En hue er den typiske huemodel som vi kender som en strikket hue eller vinterhue i fleece.

  Kend din sixpence / flat cap

  Sixpence produceres i mange forskellige varianter. Dog er der nogle ting der går igen i vores sixpence. Disse træk gør det nemmere at skelne imellem, når man kender navne betegnelse og måden de er bygget op på. Nedenstående har vi lavet en liste med de mest gængse modeller.

  Broker sixpence

  Er en tætsidende model der kendes på sine 6 syninger der løber ned fra toppen.

  Hatte, hat, huer, sixpence, kasketter og caps til mænd

  Country sixpence

  Denne model er kendetegnet ved klassiske helstøbte pasform med kun tre lodrette syninger i nakken.

  Hatte, hat, huer, sixpence, kasketter og caps til mænd

  Daffy sixpence

  En model der kendes på den tre delte og tætsiddende pasform. En meget populær model.

  Hatte, hat, huer, sixpence, kasketter og caps til mænd

  Maddy sixpence

  En model som nemt kendes på de fem vandrette syninger, der sikre en tætsiddende pasform.

  Hatte, hat, huer, sixpence, kasketter og caps til mænd

  Rebel sixpence

  Modellen er let genkendelig på de seks dobbelt syninger der løber ned fra en knob på toppen.

  Hatte, hat, huer, sixpence, kasketter og caps til mænd

  Hatte, caps, kasketter, sixpence og mange flere – en forunderlig verden af hatte!

  For blot en del årtier siden betragtede man en herre uden en hat, som var han nøgen. Nu om dage findes der efterhånden så mange typer af hatte og huer, at man kan finde en til hver en anledning og vejrudsigt – og det er lige netop, hvad du kan gøre hos os!

  Se nærmere på vores store sortiment af hatte og dets afarter, som vi forhandler her, hvor du vil finde de hattemodeller, som du nok kender – kasketter, huer og så videre – og den slags, som du måske ikke har hørt om før: flatcap, beanie og lignende.

  Nogle af disse navne på hattetyperne er nogle, som der er kommet ind i det danske sprog i løbet af de sidste par år, hvor vi tidligere havde en tendens til at oversætte hattemoden til dansk, om det var en filthat, en solhat eller tilsvarende, hvor man nu kan få sig en sixpence eller en hue, som man kalder en beanie.

  Vores priser på vores lager af hatte gør desuden, at du kan få mulighed for at købe mange forskellige hatte, om du skal bruge en sommerhat til at gå langs stranden om sommeren, eller hvis du leder efter en hue til at holde toppen af hovedet varm om vinteren.

  Hvis du føler dig lidt forvirret over, hvad de forskellige hatte er for nogle, så bør du tage et kig over vores gennemgang, hvor du kan læse om de moderne herrehatte, hvad mænd bærer for hatteprydelser nu om dage og hvad man tager på som en fritidshat, og hvad man kan have på, når man skal sammensætte sin egen stil med en hat.

  Hatte, kasketter, caps og sixpence: Hatten og din identitet går hånd i hånd

  Sådan en sixpence for eksempel har været udbredt i mange, mange år i Storbritannien, hvor det specielt var folk fra arbejderklassen, der havde sådan en hat på, når de arbejdede med hårdt arbejde.

  I vores moderne tid er den gået hen og blevet moderne for den stilbevidste og moderigtige mand, der kan lide at have et stykke herligt hovedbeklædning på, som der både er praktisk og sidder godt på hovedet. Derfor kan man blandt andet få sådan en hattetype i mange udgaver og farver.
  Her bør du atter kigge i vores oversigt for at se, hvad det kunne være for en hat, der passer sammen med din stil.


  En solhat eller en bøllehat, som den også bliver kaldt, havde de fleste på for omkring tyve år siden, men den har fået en renæssance for både herrer og damer, når de skal på stranden, i parken eller på festival blandt mange muligheder, nu om dage.

  Den klassiske kasket kan man også få i både den klassiske fremtoning, eller den kan have et retroudseende og være i mere groft tekstil, end man er vant til, så den også kan holde til at blive brugt i mere hårdføre sammenhænge. Du kan vise din interesse eller tilhørsforhold med din kasket via et logo eller lignende på den, eller den kan være mere anonym at se på.

  Når vinteren melder sig, så må man udskifte ens sixpence eller sommerhat til en beanie af en hue, som med sit lækre, strikkede stof nok skal kunne holde dig varm på toppen på de kolde dage – og så kan du få den i en farve, som der matcher din stil.

  En lækker fritidshat, som man kan have på som specielt den velklædte herre, er en filthat, hvilken du kan finde mange udgaver af hos os, der kan få dig til at ligne alt fra en velrenommeret direktør til en storvildtjæger.

  Kunne det friste med en stråhat til at lette på og hilse på folk omkring dig, så kan du bestemt også finde sådan en hos os.

  Her er hatte til stort set alle lejligheder og vejrforhold, og så er de både praktiske og stilsikre, så du kan finde ikke bare en enkelt hat, der passer til din beklædning på resten af kroppen, men en hel masse forskellige, der kan skabe din identitet hele året rundt.

  Disse hatte er gode gaveidéer til outdoor-hatte, fritid eller sport, om man så er den distingverede herre, eller man er en ung person, der gerne vil se moderne ud med sin kasket.

  Du finder langt de fleste typer hatte her og alle i en pris, der er til at betale, og hvor de alle sammen er af høj kvalitet.

  Gør stilen fuldendt med fine læderhandsker og herrehandsker! Vi har desuden et stort udvalg af tørklæder og halstørklæder til mænd, og hvis du leder efter varmt tøj til damer, har vi både tørklæder og halstørklæder til damer, damehatte og huer samt skindhandsker og damehandsker.