CHAT MED OS
Kundeservice

  MJM hatte, hat, sixpence og caps

  M.J. Michaelsen blev grundlagt i året 1829 og arbejdede med import af stoffer indtil år 1900. Bygningen på Havnegade 51 i København, husede dengang 30 ansatte. I 1903 begyndte samarbejdet med italienske Borsalino og med importen af Borsalino-hatte blev firmaet nu også hattegrossist. I forbindelse med salgssucces, kom andre store hattenavne som La Chapellerie Francaise, Christy & Co. London, Stetson USA, Battersbye London.

  Firmaet løftede gradvist grossistdelen med salg af hatte, sixpence og caps, og fortsatte frem til 1950 med at være i familien Michaelsens eje. Efter 1950 overgik ejerskabet til Familien Jensen ved Erik Jensen, gift med Margit Michaelsen, datter af grundlæggerens barnebarn. Firmaet forlod herved tekstilbranchen og fortsatte udelukkende som hatte og ...

  tilbehørsudbyder.

  I 1983 blev firmaet opkøbt af Familien Gelfi. På daværende tidspunkt med tre ansatte. Fra 2000 tegner Erik Gelfi firmaet, som i dag beskæftiger 14 ansatte med salg af hatte, pelshuer, kasketter og tilbehør til mænd og damer, med salg af engros og detail i Danmark og 10 andre lande.

  Firmaet har tidligere været kendt for kun at forhandle hatte, sixpence og caps til mænd, men har siden 2007 også solgt hatte til kvinder. Samtidig åbnedes for alvor op for salget til outdoorbranchen på jagt & fiskeri- og fritidsområdet. I 2006 begyndte detaildelen med et udvidet samarbejde med stormagasiner, og i dag driver firmaet herre- og dameafdelingerne i landets stormagasiner.

  Dagbladet Børsen har hvert år siden 1995 kåret erhvervslivet absolutte hurtigløbere – i 2010 blev M.J. Michaelsen en del af den eksklusive klub, da firmaet blev kåret som en Gazelle virksomhed. Året efter, i 2011, blev succesen fuldt op med endnu en kåring.

  Ved MJM Finder du mange forskellige herrehattehalstørklæderdamehatte og hatte til kvinder og damer