CHAT MED OS
Kundeservice

  Damehat og damehatte til prydelse og behov

  Damehatte er stadig på mode, og når du ser på vores sortiment af kun de bedste hatte til kvinderne, så vil du opdage, at vi er helt med på den trend, hvad der rør sig af forskellige hatteprydelser til det kvindelige køn. Se alle produkter fra Stetson og MJM. Vores damehatte og huer til damer er nøje udvalgt for at sikre, at de ikke kun er praktiske, men også trendy. For os er det vigtigt at kombinere funktionalitet med æstetik. Derfor præsenterer vi en kollektion, hvor kvalitet og design går hånd i hånd.


  damehatte, solhatte, huer og sommerhatte ved Regovs

  Find de mest populære damehatte og huer til damer hos os

  Når kulden banker på døren eller solen skinner højst på himlen, er det tid til at finde den perfekte beskyttelse til dit hoved. Og hvad er bedre end en lækker, kvalitetsrig damehat eller hue til damer? Med vores omfattende kollektion er du sikret mod både kulde og sol, samtidig med at du ser stilsikker ud. 

  Damehat og damehatte og huer i forskellige modeller

  Her får du det helt rigtige modekorrekte hatte, huer, bøllehatte, stråhatte med mere, der altid vil klæde kvinden, når hun både skal være aktiv, skærme for solen eller bare slappe af og se smart ud samtidig.

  Du kan selvfølgelig altid finde hatten i den størrelse, om du har brug for med vores udførlige anvisninger til, hvordan hatten skal kunne passe til det givne hoved, om damehatten er ment som en gave til dig selv eller som gave – og skulle vi ikke ligge inde på lager med den ønskede damehat, så kan vi nok finde en løsning til dig.

  Blandt de mange forskellige typer af hatte finder du blandet andet solskyggen, der er velegnet at bruge, når man skal slænge sig langs stranden for at få lidt sol på kroppen, men så man stadig kan nyde en god bog at læse, uden man får solen i øjnene.

  Denne hat er også velegnet til den sportsaktive kvinde, der gerne vil spille tennis eller andre sportsgrene, der egner sig til at blive dyrket udenfor.

  En bøllehat i en skøn farve er også at finde blandt vores varer af hatte, og denne hattetype har fået lidt af en renæssance i nyere tid, hvor man ser den båret af både studerende, influencere, YouTubere og foregangspersoner i modebranchen.

  Gennemgående for vores udvalg af disse damehatte er, at de alle sammen er lavet af det bedste materiale, hvor du får god kvalitet og lange levetid, så du kan bruge en eller flere hatte fra os, når moden skifter og kommer igen – på den måde er du altid parat!

  Om du går efter moden, eller du bare vil have en praktisk hat en bestemt type, så kan du med garanti finde den her.

  Damehat og damehatte til om sommeren

  Et udsøgt tidspunkt at bruge en damehat på er om sommeren, hvor man kan bruge en såkaldt solhat til denne årstid. En solhat er sådan set et andet ord for en bøllehat, men hvem siger, at du ikke også kan kalde en stråhat eller en solskygge for en solhat?

  Det er jo helt op til dig selv, når du ejer et udpluk af vores valg af hatte, når du først har købt dem – og ellers er det en yndet idé at sætte flere af vores damehatte på din ønskeliste til jul eller fødselsdag.

  Du vil komme til at ligne en skønhed fra 1920’erne med en stråhat, mens du vandrer langs stranden og lader tankerne vandre om de gode tider, mens skønne minder dannes, imens du har den en hånd på hatten og har den let på skrå.

  Under din solhat kan du sender et flirtende blik til din udkårne ved siden af, der signalerer mere, end hvad tusinde ord kan sige.
  Eller du kan bruge din stråhat eller solskygge som vifte til at køle dig lidt ned, når det lige bliver en anelse for varmt en dag, og det ikke er nok at opholde sig i skyggen.

  Læg din sommerhat på hattehylden i bilen, når turen går mod stranden, parken eller måske en udendørskoncert, så den altid er klar til at gribe fat i, når det er ved at være tid.

  Derhjemme får du et udvalg af sæsonens hatte til damer hængende, så du altid kan vælge en efter, hvordan vejret er, eller hvad den skal bruges til.

  Du vil aldrig tage på en sommerferie uden mindst én af vores damehatte med dig, om den er på dit hoved med det samme under rejsen eller pakket ned i bagagen, så du kan skifte damehat efter behov og formål.

  Damehat og damehatte til om vinteren

  Vejret herhjemme – og for den sags skyld i udlandene – byder ikke ubetinget på solskinsvejr, og måske vil du også gerne på ferie i de mere koldere egne af verden nogle gange såsom ved at stå på ski.

  Bare rolig, her kan vi hos Regovs også hjælpe dig med nogle fornuftige damehatte i form af strikhuer, der både varmer om ørerne og ser flotte ud til brug mange steder.

  De flotte farver på vores huer gør, at du kan blive set på lang afstand, så man er sikker på, at man i god tid ved, at her kommer en stilbevidst kvinde, der både går op i, hvordan hun ser ud, hvad der passer hende, er praktisk, og hvad der ikke mindst er smart at have på for tiden.

  De her strikhuer af lækker kvalitet vil føles næsten hjemmestrikkede, men du skal ikke vente på, at en af dine bedsteforældre får strikket sådan en sammen, for du kan bestille en fra os og få den hurtigere, end din mormor kan nå at strikke bunden på huen klar.

  Find dine ønskede damehatte hos os, om du så skal bruge dem til en praktisk anledning, eller du vil se godt ud i tidens farver med hatteprydelse – eller simpelthen begge dele, for det får du via vores udvalg af hatte til damer.

  Skulle man som mand have lyst til at bruge en af vores hatte fra dette udvalg, er man selvfølgelig velkommende til dette, og ellers kan du tage et kig i vores sortiment af hatte til herrer, der er lige så flotte, moderne og gode at bruge.

  Ellers er det jo en kærkommen gave at give til din udkårne, for på den her måde har du både en gave at give til hende, når det er jul, eller hvis der falder en anledning såsom en fødselsdag om sommeren, senere eller før da.

  Men du behøver sådan set ikke en undskyldning for at give en damehat som gave, for den vil med den største sandsynlighed falde i god jord, om den skal bruges til se flot ud, eller man har nogle opgaver og lejligheder at bruge den til.

  I vores udvalg af hatte til damer vil der være hatte, der passer i både facon og farve, om du vil bruge den selv, have flere hatte at vælge mellem derhjemme, eller om du vil give sådan en i gave.

  Kvaliteten og materialer, som disse damehatte er lavet ud fra og efter, vil altid være de bedste, så du ender med at investere i en hat – eller flere – som du kan bruge flere år i træk til gavn og prydelse.