CHAT MED OS

  Crossover, crossbody og clutches

  Kært barn har mange navne, men alle dækker de den lille lette fikse taske, som vi alle har med når vi skal ud. Der skal være plads til en mobil, læbestift mm., betalingskort og lidt penge og det uanset om en crossover, crossbody eller clutch er til en bytur eller til en fest.

  Crossover og crossbody tasker er blevet et uundværligt accessory for den moderne kvinde. Disse tasker kombinerer ikke kun eksklusivt design med sublim kvalitet, men de er også designet med tanke på holdbarhed og funktionalitet. Vores udvalg af crossbody tasker er nøje udvalgt for at sikre, at de lever op til de højeste standarder. Med en perfekt balance mellem stil og funktionalitet tilbyder de ikke kun en elegant måde at opbevare dine ejendele på, men også sikkerhed og komfort. Når du vælger en crossover taske fra vores kollektion, investerer du i et eksklusivt produkt, der er skabt til at vare og fremhæve dit personlige præg.

  Crossover og crossbody: Læs mere nedenfor

  crossover og crossbody

  Crossover, crossbody eller clutch til lejligheden

  Et krav til en crossover er, at den skal passe til lejligheden.
  Til shoppeturen foreslår vi en Pacsafe (tyverisikret) model, så både betalingskort og penge er godt beskyttet.
  Hvis du skal til fest, skal du have en clutch eller bodycross, der matcher dit tøj, sort er jo altid en sikker farve og helt sikkert en farve, der går til meget og kan bruges i årevis, men det kunne være spændende at vælge en Pia Riis flerfarvet crossover, den bliver man glad ved at kigge på.
  Crossover tasken er altid anvendelig til alle lejligheder, nogle af dem kan man også bruge som bæltetaske.

  Udvalget af crossover og crossbody

  Vi hos Regovs.dk deltager i de respektive messer, for at sikre os at udvalget af crossbody, crossover og clutches  altid er tidssvarende. Når vi skal indkøbe crossover, crossbody eller clutches går vi efter de klassiske og langtidsholdbare modeller i de bedste kvaliteter og undgår helst miljøskadelige forarbejdninger af læderet. Allerbedst er det, når vi kan få i de ønskede crossover, crossbody og clutches i vegetabilsk garvet læder.

  Aftentasker, crossbody og crossover til fine anledninger

  Hos Regovs.dk har vi et stort udvalg af aftenstasker, crossover, crossbody og cluthches, så dit fornemme tøj bliver perfekt.

  Plads til alt i en aftentaske, crossover og crossbody

  I vores flotte aftenstasker, crossovers og crossbodys er der plads til alt. Der er plads til alle sine ting, som du bare skal have med, når du er ude i byen eller til et fint arrangement, såsom din mobil, pung og andre livsnødvendige ting. Nogle af vores smarte clutches har indbygget mobillomme, så din mobil vil være godt beskyttet fra alle de andre ting i din smarte aftenstaske, som vil kunne skade din mobil. Derudover har de fleste også indbygget kreditkortlommer, så du slet ikke behøves at slæbe din pung med. Derved får du udnyttet dens plads endnu mere.

  Samme produkter i vores svenske webbutik: Regovs.se

  Samme produkter i vores norske webbutik: Regovs.no