CHAT MED OS
Kundeservice

  House of Sajaco er et nyt brand, der blev dannet i fusionen af tre fremtrædende grossister i taskebranchen. Den kombinerede vision om design, viden om læder og produktion af høj kvalitet førte til synergien, der skabte House of Sajaco.

  Designet appellerer til et publikum, der sætter pris på en afslappet stil og holdbarheden, som læder tilbyder. Et cool vintage look skaber skuldertasker, skindtasker og punge fra House of Sajaco det perfekte tilbehør til hver dag.

  House of ...

  Sajaco eksklusive skuldertasker

  House of Sajaco tilbyder et stort og bredt udvalg i lækre bløde skuldertasker i flere forskellige størrelser og farver. De klassiske farver er Sort, brun, cognac og rød. Skuldertaskerne kan findes i størrelser lige fra de helt små skuldertasker / crossbags til store indkæbsnet / shoppere.

  Skindet til House of Sajaco er mest venlig for miljøet

  House of Sajaco sørger for at langt det meste læder og skind til weekendtasker, skuldertasker og håndtasker er vegetabilsk garvet til gavn for både læderets naturlige egenskaber og miljøet. Når du køber en taske fra House of Sajaco får og hensyn til læder og miljø med i købet.

  Taskerne fra House of Sajaco er godt indrettet

  Når det kommer til hvordan rejsetasker, skuldertasker og håndtasker er indrettet et de klassisk indrettet med flere lommer, lynlåslomme og mobillomme. Ligeledes har langt de fleste af taskerne en dejlig længde justerbar skulderrem. Du ser hvordan de forskellige tasker er indrettet under produkt informationerne og ekstra billeder. 

  Brug din House of Sajaco skuldertaske til alle tider

  Brug skuldertaskerne fra House og Sajaco til mange forskellige formål. Til hverdag når du skal på arbejde, på kontoret, ud at handle ind eller i skole. House og Sajaco shoppere, skuldertasker og håndtasker er dejligt bløde og samtidig eksklusive og stilfulde, som ligeledes er velegnede til fest, selskab og busture med venner og kollegaer. Købe dine favorit tasker fra House of Sajaco i dag og modtag pakken inden for de nærmeste dage.

  Rygsække i læder fra House of Sajaco

  Kvalitets rygsække som både kan bruges som skuldertaske og rygsæk i flot og eksklusivt design kan House of Sajaco også tilbyde. Ryksækkene er udført i lækkert blødt vegetabilsk garvet læder og indrettet med lynlåslommer og plads til mobiltelefon og meget andet.