CHAT MED OS
Kundeservice

  Stetson Fedora Natur Toyo Stråhat herre / Sommerhat

  Populær
  Stetson Fedora Natur Toyo Stråhat herre / Sommerhat


  •  760,00 kr

  Størrelse:
              Antal:

  Varenummer: 2198512-76
  check Antal på eget lager: +7

  Elegant Toyo Stråhat herre / Sommer hat fra Stetson

  Denne dejlige stråhat leder uundgåeligt tankerne hen på Humphrey Bogart. Med sin behagelige pasform og fleksible materiale er dette en dejlig let hat at bære. Stråhatten har et flot flettet udtryk samt svedbånd på indersiden og et flot bredt hattebånd med det traditionelle Stetson emblem på.

  Informationer

  • Farve: Natur
  • Skyggebredde: 6 cm
  • Kronehøjde: 12 cm
  • Hattebånd af grosgrain med stetson emblem
  • Svedbånd af bomuld

  Yderligere informationer

  • Vægt: 140 g
  • Materiale: 100% Toyostrå/Japansk rispapir
  • Serie: Fedora
  • Brand: Stetson

  Stetson er langt mere end den legendariske cowboyhat, selvom det var cowboyhatten der reddede Stetson igennem hatte-krisen i 1950-1960'erne. I dag er Stetson også kendt for deres mange andre hatte og selvfølgelig for deres stilige og smarte flatcaps. Fællles for alle Stetsons hatte er, at de virkelig tåler at blive brugt – ved brug bevarer de stadig faconen og deres pæne udseende. Stetsons hatte er og bliver kvalitet fra ende til anden.

  Stråhat herre: Kvalitet og Komfort

  Denne stråhat herre fra Stetson er lavet af 100% Toyo-strå, også kendt som japansk rispapir, der er kendt for sin holdbarhed og lette følelse. Med en kantbredde på 6 cm og en kronhøjde på 12 cm tilbyder denne hat omfattende solbeskyttelse samtidig med at den bevarer en elegant profil. Det indbyggede svedbånd i bomuld sikrer, at du forbliver komfortabel selv på de varmeste dage. Det klassiske grosgrain hatbånd med Stetson-emblemet fuldender looket og viser mærkets dedikation til kvalitet og traditionel design.

  Stråhat herre: Stetsons Historie

  Stetson er ikke bare et navn, det er en legende. Mærket har en rig historie, der går tilbage til 1800-tallet, og er mest kendt for sine ikoniske cowboyhatte. Selvom cowboyhatten reddede Stetson gennem hatkrisen i 1950-60'erne, har mærket med tiden udviklet en mangfoldighed af andre hatstile. Denne stråhat herre er et strålende eksempel på Stetsons kontinuerlige stræben efter innovation og kvalitet inden for hattemagerfaget.

  Stråhat herre: Match med andre Stetson-produkter

  For den modebevidste mand tilbyder Stetson en række andre produkter, der fuldender denne stråhat herre perfekt. For et komplet look overvej at kombinere din Stetson Fedora med en af vores elegante rejsetasker eller en af vores eksklusive kortholdere. Uanset om du er på vej til et forretningsmøde eller en afslappet aften ude, vil denne stråhat herre tilføje et sofistikeret touch til din påklædning.

  Stråhat herre: Købsinformation og Plejeråd

  At investere i en Stetson stråhat herre er et klogt valg for den stilbevidste mand. Hatten er en one-size-model, men med sin fleksible konstruktion og justerbare inderside kan du nemt finde en behagelig pasform. For at forlænge din hats levetid anbefaler vi, at du opbevarer den et tørt og køligt sted, når den ikke er i brug. Når du rejser, overvej at opbevare din hat i en af vores robuste kufferter for at beskytte den mod skader. Med korrekt pleje vil din Stetson Fedora Natur Toyo stråhat herre forblive en favoritaccessory i din garderobe i mange år fremover.