CHAT MED OS
Kundeservice

  Penalhuse fra BOXER findes i rigtig mange farver og varianter. F.eks. designs af penalhuse i læder. BOXER er mest kendt for de runde hjørner og smart indretning. Især det lidt flade klassiske BOXER penalhus er en bestseller. BOXER tilbyder også et udvalg af gode solide rygsække og skoletasker.

  Rygsæk med expansion / rygsæk  med mulighed for udvidelse fra Boxer

  Boxer har gennem mange år produceret og solgt den klassiske expansion rygsæk. Det er en meget praktisk rygsæk der kan udvides via en ekstra lynlås der går hele vejen rundt om tasken. Rygsækken bruges ofte som arbejds rygsæk, skoletaske eller taske til dagsture - daypack.  Regovs har også almindelige dags rygsække fra Boxer som ligeledes er ...

  super gode til ture og evt. som skoletasker.  

  Dejlige klassiske Boxer penalhuse

  En anden klassisk vare ved Boxer, som de også er blevet kendt for er det stilfulde penalhus med logo og fine detaljer. For eksempel er der holdere til viskelæder, blyanter og kuglepenne plus et stort rum til diverse skriveredskaber. Du går aldrig fejl af et godt boxer penalhus.

  Penalhuse i læder og skind fra Boxer

  Smukke runde penalhuse i læder og skind, enten med plads til ganske lidt eller et større med plads til ganske meget.  Boxer penalhuse i skind er eksklusive og med god stil over sig.

  Rejse med Boxer rygsække og penalhuse

  Skal du på ferie, skiferie eller sommerferie, kan Regovs anbefale at du tager en rygsæk og et penalhus med fra Boxer. Det er altid dejligt at kunne fiske papir og penalhus op af rygsækken for at skrive noter, lave en tegning eller løse en kryds og tværs. At skrive eller tegne er godt tidsfordriv i toget, flyet eller i bilen.