CHAT MED OS
Kundeservice

  Travelite Basics Grå Rygsæk / Computertaske - 22 L

  Travelite Basics Grå Rygsæk / Computertaske - 22 L


  •  269,00 kr

  Farver:
  • Travelite Basics Grå Rygsæk / Computertaske - 22 L
  • Travelite Basics Rosa Rygsæk / Computertaske - 22 L
  • Travelite Basics Brun Rygsæk / Computertaske - 22 L
  • Travelite Basics Grøn Rygsæk / Computertaske - 22 L
  • Travelite Basics Navy Rygsæk / Computertaske - 22 L
  • Travelite Basics Lys Grå Rygsæk / Computertaske - 22 L
  Gaveindpak.:
              Antal:

  Varenummer: 96308-05
  check Antal på eget lager: +7

  Computerrygsæk fra Travelite

  Denne rygsæk fra Travelite vejer blot 700 gram og har plads til en 15" bærbar - ligesom den også har god plads til dine andre ejendele, da den har mange fine rum og lommer. 

  Udvendig

  • Farve: Grå
  • Mål: 31 X 45 X 16 cm (B X H X D)
  • Justerbare skulderstropper
  • Hank i toppen
  • 2 netlommer i siden til f.eks. drikkeflasker
  • 2 lynlåsåbninger
  • 2 lynlåslommer
  • Bagagerem bagpå rygsækken 

  Indvendig

  • Volumen: 22 L 
  • Flere lommer
  • Maximum mål på PC er 37 X 25 X 3 cm (B X H X D)
  • Polstret rum til bærbar, macbook eller pc, max. 15" computer

  Yderligere informationer

  • Vægt: 700 g
  • Materiale: Polyester
  • Serie: Basics
  • Brand: Travelite

  En virkelig god allround rygsæk som er velegnet til mange formål.

  For eksempel er den god som skoletaske, turtaske, rejserygsæk, computertaske og som arbejdstaske. Rygsækken er komfortabel med de ergonomiske skulderremme og rygpolstring. Der er en bagagestrop bag på rygsækken, så den kan placeres på en kabinetrolley eller kuffert. I siden er lommer til drikkeflasker, så du kan have vand lige ved hånden en varm sommerdag. Rygsækken er indrettet med et polstret computerrum og lommer til telefon, kuglepenne og pas m.m. Mange rygsække er i et lignende design, men få har denne stærke pris og kvalitet. Køb din nye rygsæk på Regovs i dag. Travelite Basics serien er en super god serie af produkter der er både gode, ergonomiske og prisstærke. Basics serien er en serie der løbende udvikles og udbygges ved Travelite. Står du og mangler en god rygsæk til din skole, rejse eller ture kan vi anbefale en af de mange rygsække fra Travelite.
   

  Den tyske specialist virksomhed i letvægtsbagage blev grundlagt i 1949 og drives af 3. generation, som stræber efter at udvikle bagage, der gør det lettere og mere mobilt at rejse for dig! Endvidere bryster Travelite sig af, at de leverer produkter i høj kvalitet og de bedste materialer ved hjælp af de nyeste produceringsteknologier.

  Grå rygsæk: Computerrygsæk fra Travelite

  Denne grå rygsæk fra Travelite er designet til at være både praktisk og stilfuld. Med en volumen på 22 liter giver den rigelig plads til din 15-tommers bærbare computer samt andre nødvendigheder. Travelite, et velkendt tysk mærke siden 1949, er kendt for sine højkvalitets og letvægts tasker. Denne rygsæk er ingen undtagelse med sin lave vægt på kun 700 gram. Det er også værd at bemærke, at den har mange praktiske opbevaringsrum og lommer for at holde dine ting organiseret. Denne grå rygsæk er perfekt som skoletaske, rejserygsæk, computertaske og arbejdsrygsæk, hvilket gør den til en virkelig god allround-rygsæk. Derudover er rygsækken behagelig at bære takket være de ergonomiske skulderremme og rygstøtten.

  Grå rygsæk: Fremragende opbevaring og funktioner

  Denne grå rygsæk har fremragende opbevaring og funktioner, der gør den til en pålidelig ledsager i hverdagen. Udvendigt er der to netlommer på siderne til drikkeflasker, to lynlåslommer og to lynlåslommer. Indvendigt er der flere rum, herunder et polstret opbevaringsrum til en bærbar computer, MacBook eller PC, op til 15 tommer. Der er også flere lommer og sektioner, der hjælper dig med at holde dine ejendele organiserede og lette at finde.

  Grå rygsæk: Materiale og kvalitet

  Denne grå rygsæk er lavet af slidstærkt polyester, der vil modstå daglig slid. Den grå farve er både moderne og tidløs, hvilket gør rygsækken passer til de fleste outfits og anledninger. Den er også udstyret med en bagage rem på bagsiden, så den kan placeres på en kuffert eller rejsetaske.

  Grå rygsæk: Travelite-mærket

  Travelite er en tysk virksomhed, der har specialiseret sig i letvægtsbagage siden 1949. Det er blevet en betroet partner for mange rejsende og pendlende personer over hele verden. Denne grå rygsæk er en del af Travelite Basics-serien, der tilbyder praktiske og prisvenlige løsninger til tasker for alle. Derudover er Travelite stolt af at levere produkter af højeste kvalitet, fremstillet af de bedste materialer og de nyeste produktionsmetoder.

  Grå rygsæk: Anvendelsesområder

  Denne grå rygsæk er ikke kun stilfuld, den er også utrolig funktionel. Den er ideel som skoletaske, rejserygsæk, computertaske og arbejdsrygsæk. Derudover er rygsækken behagelig med ergonomiske skulderremme og rygstøtte, hvilket gør den til et fremragende valg til lange rejser eller pendling. Med en volumen på 22 liter er der masser af plads til alle dine nødvendigheder.

  Grå rygsæk: Køb din hos Regovs

  Forbedr din hverdag med denne grå rygsæk fra Travelite. Den er designet til at holde dine værdigenstande sikre og organiserede. Uanset om du er på vej til skole, arbejdet eller et andet sted, vil denne rygsæk være din pålidelige følgesvend. Gå ikke glip af chancen for at købe din nye rygsæk hos Regovs i dag. Desuden skal du ikke glemme at udforske andre produkter fra Travelite, såsom Travelite Next Silver Aluminium Kuffert eller hvorfor ikke organisere dine nøgler stilfuldt med Zeller Present Bambus Nøgleskab, og hvis du har brug for en mindre taske, skal du tjekke Fabrizio Sort Kabinetaske.

  Grå rygsæk: Sammenfatning af fordele

  Samlet set er denne grå rygsæk fra Travelite en fremragende investering for den moderne person på farten. Den kombinerer funktionalitet med stil og tilbyder en række praktiske opbevaringsløsninger, der hjælper dig med at holde dine ejendele organiserede og sikre. Kvaliteten og holdbarheden, som denne rygsæk tilbyder, sammen med mærkets pålidelige omdømme, gør den til et indlysende valg for enhver, der har brug for en pålidelig rygsæk til daglig brug.