Whocopied.me
CHAT MED OS

Eller ring: 61515300 - Hverdage 9-15

Fabrizio Sort Kabinetaske - 40 X 20 X 25 cm - 15 L

Fabrizio Sort Kabinetaske - 40 X 20 X 25 cm - 15 L

 •  139,00 kr
 • Køb 54 Pr. stk. incl. moms 93,75 kr
  Køb 170 Pr. stk. incl. moms 88,75 kr
  Køb 300 Pr. stk. incl. moms 83,75 kr

Gaveindpak.:
            Antal:
    På eget lager Stk. på eget lager: +7
Varenummer: Bag-40-20-25

 • BESKRIVELSE

Smart ekstra kabine taske, der kan være din ekstra kabinetaske om bord på flyet.

Denne taske fra Fabrizio vejer blot 370 gram. Super smart kabine rejsetaske / kabine bagage. Tasken kan for eksempel bruges som Ryanair lille taske som maximum må være 40 cm x 20 cm x 25 cm. Tasken er også god som en lille taske til bus- og bilture m.m.

Udvendig

 • Farve: Sort 
 • Mål: 40 X 20 X 25 cm (B X H X D)
 • Justerbar skulderrem fra 75 til 145 cm
 • 2 Hanke i toppen
 • 1 sidelomme
 • 1 lomme på front

Indvendig

 • Volumen: 15 L 
 • 1 stort rum

Yderligere informationer

 • Vægt: 370 g
 • Materiale: Polyester
 • Brand: Fabrizio

En kabinetaske gør dig rejseklar

Som så mange andre gange før har du nok prøvet at skulle pakke nogle rejsesager, som du skulle have med som håndbagage i flyet i din rejsetaske, men du havde svært ved at finde ud af, hvad du skulle tage med, og hvordan var det nu lige med målene til, hvor meget sådan en rejsetaske måtte fylde som håndbagage, når man skulle ud at flyve?

Det problem kommer du aldrig ud for igen, når du investerer i en kabinetaske fra Regovs i blandt andet en tidløs og populær sort farve, for den har præcis de mål, som der er maksimalkravene til at flyve med for eksempel Ryanair, hvis du skal ud at flyve med dette flyselskab.

Denne lille kabinetaske kan du nemlig pakke fuldt ud, så du ikke skal bekymre dig, om du så kommer til at pakke for meget ned til at have med som bagage i hånden med dette rejseselskab, for kabinetasken her er jo mere eller mindre skabt til formålet.

Selvfølgelig behøver du ikke pakke denne rejsetaske til kabinen i flyet helt til bristepunktet, men det er jo rart at vide, at når du står med vores kabinetaske i hånden, så skal du ikke være nervøs for, om du nu er kommet til at pakke for meget ned – så længe du pakker de ting deri, som man må tage med i et fly.

Kabinetasken har flere lækre funktioner

Denne kabinetaske er dog meget andet end bare skabt i de dimensioner, som der er maksimumkravene til at fylde op som håndbagage til en kortere eller længere flyvetur med et bestemt flyselskab.

Rejsetasken er nemlig praktisk på mange fronter til ikke bare er være fordelagtig at pakke til kabinepladsen i flyet, men du kan også have mange forskellige ting i tasken, da den er som skabt til meget forskelligt indhold.

For det første har den lommer med lynlåse i sig, så du kan have de mindre rejseting separeret fra de lidt større rejsesager, når du skal ud at flyve, så det hele ikke er fyldt ned i det samme rum med store og små sager i. Der er både en lomme i siden og en lomme foran på rejsekabinetasken, som du kan have dit mindre rejsegods i.

Derudover kan du bære denne lille kabinetaske til Ryanair med videre både ved at have den i hånden i hanken, eller du kan bære den som skuldertaske.

Det gør kabinetasken her god at bruge som andet end bare rejsetaske, da man kan have den med på farten, når man er ude at rejse – også selvom man ikke har valgt flyet som rejsemetode.

Kabinetasken kan nemlig også tages med på bustur eller køreture, når den ikke indgår som en del af dit rejsegods, når du skal have en ekstra kabinetaske til flyrejsen foruden de rejseting, som der er pakket til turen, som du ikke må have med over dit flysæde i flyet.

Brug kabinetasken til andre rejseformål 

Derfor kan vi også anbefale, at selvom man kan bruge denne 40 X 20 X 25 kabinetaske i målene til flyveturen som hovedformål, så kan man jo også fylde den med lækre sager til strandturen, eller man kan bruge den som en lille picnickurv, når man vil en tur i skoven.

Tasken er nemlig robust og nem at bære rund, og man ser stilfuld ud, mens man bruger den, hvorfor man hurtigt får lyst til at bruge den oftere, end når man bare er ude at flyve, så andre mennesker end udlændinge også kan se en med denne kabinetaske.

Kabinetasken kan ende med at blive din foretrukne opbevaringstaske, når du bare skal have det mest nødvendige med såsom en toilettaske, noget skiftetøj eller nogle vigtige sager til et bestemt formål eller en anledning.

Du kan altid justere skulderremmen til den længde, der passer dig, og tasken i sig selv vejer stort set ingenting, når den ikke er fyldt, så det er også en smart rejseven at tage med sig, hvis man skal pakke om fra en større rejsetur til en mindre tur, hvor man måske er på gåben. Den fylder og vejer ikke mere i sig selv, end at man sagtens kan finde plads til den i en større kuffert – om kabinetasken er fyldt eller ej.

Foretrækker du din lille kabinetaske i en anden farve, så er det også muligt at erhverve for eksempel en blå eller grå ekstra kabinetaske hos os.
Det kunne jo være fornuftigt at have mere end en enkelt kabinetaske, hvor du dedikerer den ene til de lange flyveture, en anden til bus- og bilture og så måske en til de mindre vandreture.

Et godt forslag fra vores side er at tilføje din rejsekabinetaske et kuffertmærke, så den altid kan finde hjem til dig, om den bliver væk på rejsen, i udlandet eller i den lokale park. Sådan et kuffertmærke kan du også få hos Regovs.

Vi ligger nemlig også inde med meget andet rejsetilbehør, som der med fordel kan suppleres sammen med vores kabinetaske, så du får den perfekte rejse, hvor der ikke skal mangle noget – udover det du glemmer at pakke ned.

Udover at anskaffe dig flere kabinetasker, så du har en egnet en til hvert sit formål, så er det en god idé at udbrede budskabet om disse kabinetasker med deres mange fordele, som vi har beskrevet her, så andre, du kender, ikke længere skal bøvle med, hvor meget de må pakke med til håndbagage til blandt andet Ryanair.

Og så er er den her kabinetaske en god sag at give som gave.

Du kan jo gemme et par flybilletter nede i tasken, så der allerede er lagt an til, hvornår tasken skal bruges for første gang! 

Se samme produkt på vores svenske hjemmeside: Regovs.se Produktanmeldelser af Fabrizio Sort Kabinetaske - 40 X 20 X 25 cm - 15 L