CHAT MED OS
Kundeservice

    Fabrizio Sort Kabinetaske - 40 X 20 X 25 cm - 15 L

    Populær
    Fabrizio Sort Kabinetaske - 40 X 20 X 25 cm - 15 L


    •  149,00 kr

    Farver:
    • Fabrizio Sort Kabinetaske - 40 X 20 X 25 cm - 15 L
    • Fabrizio Blå Kabinetaske - 40 X 20 X 25 cm - 15 L
    • Fabrizio Grå Kabinetaske - 40 X 20 X 25 cm - 15 L
    • Fabrizio Bordeaux Kabinetaske - 40 X 20 X 25 cm - 15 L
    Gaveindpak.:
                Antal:

    Varenummer: 10362-0100
    check Antal på eget lager: +7

    Smart ekstra kabine taske, der kan være din ekstra kabinetaske om bord på flyet.

    Denne taske fra Fabrizio vejer blot 370 gram. Super smart kabine rejsetaske / kabinetaske bagage. Tasken kan for eksempel bruges som Ryanair lille taske som maximum må være 40 cm x 20 cm x 25 cm. Tasken er også god som en lille taske til bus- og bilture m.m.

    Udvendig

    • Farve: Sort 
    • Mål: 40 X 20 X 25 cm (B X H X D)
    • Justerbar skulderrem fra 75 til 145 cm
    • 2 Hanke i toppen
    • 1 sidelomme
    • 1 lomme på front

    Indvendig

    • Volumen: 15 L 
    • 1 stort rum

    Yderligere informationer

    • Vægt: 370 g
    • Materiale: Polyester
    • Brand: Fabrizio
    kabinetaske-taske-til-ryanair-fly

    Kabinetaske: Din perfekte rejsekammerat på flyturen

    I en verden, hvor rejsefeberen aldrig har været højere, og flyselskaber fortsætter med at ændre deres bagagepolitik, er det afgørende at have den rigtige kabinetaske. For den moderne rejsende er en kabinetaske ikke blot en taske; den er et redskab, der sikrer en ubesværet rejseoplevelse.

    Hvorfor vælge en kabinetaske til dine rejser?

    Når det kommer til flyrejser, er effektivitet og komfort altafgørende. Mange vælger at rejse let for at undgå besværet med at tjekke bagage ind, og her kommer kabinetasken ind i billedet. Ikke alene eliminerer den ventetid ved bagagebåndet, men den gør også hele rejsen mere behagelig, da du har alle dine essentielle ejendele tæt ved hånden.

    Kabinetaske 40x20x25 cm:

    Perfektion ned til den mindste detalje En af de mest populære størrelser inden for kabinetasker er 40x20x25 cm. Dette skyldes især dens alsidighed. Med målene 40x20x25 cm sikrer du, at din taske opfylder kravene for de fleste flyselskaber, herunder budgetflyselskaber som Ryanair. Denne specifikke størrelse er perfekt for dem, der ønsker at maksimere deres medbragte ejendele uden at overtræde flyselskabernes grænser.

    Taske Ryanair:

    Flyv uden besvær med Ryanair, et af Europas førende lavprisflyselskaber, er kendt for dets strenge bagagepolitik. Men med den rigtige "taske til Ryanair" kan du rejse uden bekymringer. En kabinetaske, der passer til Ryanairs krav, sikrer, at du nemt og enkelt kan bevæge dig gennem boardingprocessen uden ekstra gebyrer eller stress.

    Taske til flykabinen: Mere end bare opbevaring

    Mens den primære funktion af en kabinetaske naturligvis er at opbevare dine ting, er det værd at overveje de ekstra funktioner, som en god taske til flykabinen kan tilbyde. Ting som dedikerede lommer til bærbare computere eller tablets, kompressionsstropper til at holde alt på plads og lettilgængelige yderlommer for nem opbevaring af rejsepapirer kan gøre din rejse endnu lettere og mere behagelig.

    Til slut, at vælge den rigtige kabinetaske kan gøre forskellen mellem en stressende og en afslappet rejse. Uanset om du flyver med Ryanair eller et andet flyselskab, kan en kabinetaske, der er skræddersyet til dine behov, sikre, at du starter og afslutter din rejse på den letteste og mest enkle måde muligt.

    Sort kabinetaske: Mærket Fabrizio

    Mærket Fabrizio har længe været kendt for at producere pålidelige og funktionelle rejsetasker. Denne sorte kabinetaske er en del af Fabrizios brede sortiment af rejseprodukter, der er designet til at gøre dine rejser så problemfri som muligt. Kombiner denne taske med andre rejseaccessories fra Stanley eller måske en elegant tegnebog fra Belsac og et håndlavet bælte fra Regovs Stockholm for at fuldende din rejsestil.