CHAT MED OS
Kundeservice

  Familievirksomheden Fabrizio har været i business i over 360 år

  I løbet af århundreder har vi ændret os fra reb producent, der blev grundlagt af Christian Sieber i 1652 i Reichenberg i Bohemia til en af de vigtigste taske producenter i Europa i dag. Selv om lokationen i mellemtiden er blevet flyttet til Bad Reichenhall i Bayern, har den tidligere produktionsområde med over 500 hjemmearbejdere stort set outsourcet sin produktion til Kina, det er stadig familien der er ejere, og nu er det 11. generation, der driver virksomheden. Sammen med 60 ansatte udvikler, administrerer og sælger vi vores produkter sammen med vores partnere. Vores årlige salg på cirka 5.000.000 tasker afspejler den høje grad af slutbrugertilfredshed med produkterne.

  Når det kommer til at holde ...

  styr på pas, penge og andre værdigenstande i udlandet, så har Fabrizio svaret. Med en omfattende serie af bæltetasker, pengekatte, mavebælter, kabinetasker og kuffertlåse er Fabrizio det helt rigtige mærke at have med sig, hvis man skal en tur til udlandet eller ofte er på farten. Kvalitetsmæssigt ligger Fabrizio produkter altid på et meget højt niveau, hvor både materialer og produktion sikrer, at dine værdigenstande altid er sikret bedst muligt. Se hele vores store udvalg i pengekatte, mavebælter, kuffertlåse og bæltertasker med en høj sikkerhed og i flotte designs herunder.

  Praktiske kuffertremme i flere farver fra Fabrizio

  En god kuffertrem tjener flere formål, den kan både være med til at øge sikkerheden for at kufferten forbliver lukket, samtidig med at den kan være med til at gøre kufferten mere genkendelig på kuffertbåndet i lufthavnen. Køb din nye kuffertrem med lås på Regovs i dag. 

  Kabinetasker fra Fabrizio til en god pris

  En god best seller er Fabrizios nye kabinetaske og kabinetasker på 40 X 20 X 25 cm - 15 Liter. Tasken passer perfekt som den lille taske i kabinen når du flyver med Ryanair. Men en kabinetaske fra Fabrizio kan du udnytte alt den taske plads du er blevet tildelt om bord på flyet.

  Gode Fabrizio bæltetasker og mavetasker

  Fabrizio har mange forskellige bæltetasker i lammeskind og nylon. Mavetasker er helt perfekte til rejse, ture og sommerens festivaler og koncerter. Har du brug for en bæltetaske til en god pris, kan vi anbefale bæltetaskerne fra Fabrizio i polyester - det er gode og stærke tasker. Med en god bæltetaske fra fabrizio er du klar til en dag i det fri eller på tur. 

  Ny paspung / rejsemappe til pas og flybilletter fra Fabrizio

  Det er godt have styr på rejsedokumenterne. Der er flybilletter, pas, kreditkort og penge som du skal have med på rejsen. Derfor er det godt at have en med en paspung / rejsemappe med fra Fabrizio.