CHAT MED OS
Kundeservice

  Corium læder er et nyt stærkt og stilrent skandinavisk design. Corium designet har lædervarer i høj kvalitet og godt håndværk. Endvidere har produkterne en alsidig og fleksibel funktionalitet, hvor designeren virkelig har haft øje for detaljen.

  Inspireret af hervdagens utallige facetter er Corium Leather det stilsikre valg med det simple som præg og fleksible som entydigt must. 

  Coriums produkter er fremstillet af udvalgt læder hos de bedste producenter, det er til den kvalitetsbevidste forbruger, som ikke vil nøjes! Find den læderpung, bæltetaske, skuldertasker, rejsetaske, rygsække eller lædertaske som passer lige til dit behov!

  Leather By Corium – kvalitetstasker til job, rejse og fest

  Leather by Corium har sit navn fra det latinske udtryk for læderhud – corium, som er det, der ...

  bliver brugt i Coriums produktion af lædertasker, læderpunge og accessories. Coriums praktisk og klassisk designede skindtasker og skindpunge er perfekte til både job, rejse og fest. Mærk, duft og føl selv!

  Computertaske i dejligt Chesterfield læder

  Vil du gerne gå på job og have en computertaske i høj kvalitet og flot design? Så er computertasker fra Corium et super godt bud. En lækker detalje på en af computertaskerne fra Corium er at læderet er præget med Chesterfield old look, så det får en mere afslappet stil og kan derfor bruges i mange sammenhænge. Således er der mulighed for at sætte den på din kuffert når du er på forretningsrejse. Dine kollegaer vil blive misundelige på denne skønne lædertaske.

  Kvalitets Rejsetasker i læder

  Vil du have eksklusivt design med på din rejse er en rejsetaske fra Corium det helt rigtige valg. Læder rejsetaskerne er lækre og i en stærk kvalitet. Læder rejsetaskerne kan anvendes både som weekendtaske og rejsetaske.

  Super anvendelig clutch, pung og skuldertaske i et fra Corium

  Dette er en dejlig skuldertaske med plads til din mobil, penge og en læbestift, som du nemt kan tage med, når du er til fest eller ude at shoppe. Denne taske er en 3-i-en taske og kan anvendes både som clutch, crossbody, skuldertaske eller pung. Typisk for Corium design har denne taske flere anvendelsesmuligheder samt er fremstillet i lækkert kvalitets læder. Se det store udvalg af Corium lædertasker hos Regovs.