CHAT MED OS
Kundeservice

  Rejseudstyr, bæltetasker, punge og tasker fra Pacsafe

  Pacsafe tasker og bæltetasker

  Pacsafe er tyverisikret kvalitets Travelgear. Pacsafe har visionen at være verdens førende kvalitets brand i sikkert rejse udstyr. Brugere af pacsafe skal kunne rejse med ro i sindet. Du skal kunne finde et bredt sortiment af pacsafe sikkerheds rejse tilbehør til rejse, fritid og turliv. Pacsafe udmærker sig bl.a. ved at der er stålwire i rigtig mange af produkterne, hvilket gør det svært for tyven, at skære sig vej frem til dine værdigenstande. Pacsafe's motto er: Smart, Tryg og Sikker Rejse. I 2016 er der også kommet mange nye tasker, bæltetasker, rygsække og punge til fra Pacsafe, hvor design og sikkerhed går op i en højre enhed.

  RFID safe er vigtigt, derfor er Pacsafe yderst relevant 

  En lomme, taske eller pung der er RFID safe kan ikke scannes af en håndscanner fra en uvekommende person. Det vil sige at det vil være umuligt at scanne dine kreditkortoplysninger, når dine kort er i en RFID safe lomme. Det er en fordel at bruge RFID safe lommer / tasker hvor folk går ...

  tæt sammen som på banegårde og i gågader eller lign. I foråret 2015 var jeg en tur i Napoli et par dage, ud over lækre pizzaer, resturant besøg og kølige drinks, var vi også på en del ture, og i den forbindelse var det ganske betryggende at have et par gode pacsafe tasker med. Jeg vidste at pacsafetaskerne var svære at stjele og svære at bryde ind i, det føltes trygt.

  Tyverisikret skuldertaske og skuldertasker fra Pacsafe med 5 års garanti

  På rejse til Napoli i Italien testede vi et par af de tyverisikre skuldertasker fra Pacsafe. På turen var der forskellige situationer, hvor det viste sig at være ganske trygt at have en god rejsetaske ved hånden. For eksempel på markedet, på aftenturen i Napolis gader og i lufthavnen. Taskerne er indrettet med mulighed for at sikre lynlåse så de ikke umiddelbart kan åbnes. Der er indsyede stålwire i skulderrem og stålwirenet udsatte steder. Ovenikøbet har taskerne også en RFID-safe lomme til beskyttelse mod skjult scanning af betalingskort / dankort / matercard. Der er også 5 års garanti på alle Pacsafe produkterne, hvilket bevidner den høje kvalitet.

  Pacsafe RFID-safe pung 

  Jeg testede også selv en RFID-safe pung. Der er ikke så meget at sige om det, andet end at jeg følte mig helt tryg ved at have pungen med overalt. 

  Mange muligheder for bedre rejsesikkerhed med Pacsafe

  Der er mange muligheder for at opnnå rigtig god rejsesikkerhed. Der findes både låse, bælter, tasker, rejsetasker, rygsække, pengekatte og bæltetasker som er optimeret til en mere sikker rejse og til brug på steder med større risiko for tyveri. Det er bestemt værd at nævne rygsækkene som er i højrisiko zonen for tyveri. Det er svært at stjæle fra en rygsæk med indsyet stålwirenet og sikrede lynlåse, derfor anbefaler vi at du rejser med en rygsæk fra Pacsafe. Indrømmet: Taskerne er ikke de billigste, men mange oplever at de er investeringen værd, når først de er på farten og mærker en ekstra trykhed i at have en Pacsafe taske som rejsekammerart. 

  Også dametasker og skuldertasker fra Pacsafe

  Pacsafe er meget kendte for deres stærke design og look, alligevel finder du også flere flotte crossbody skuldertasker og dametasker i det mere feminine look. Stadigvæk er disse tasker sikre med indsyede stålwire i skulderremmen og sikkerhed frem for alt. Find din nye feminine dametaske og  skuldertaske fra Pacsafe ved Regovs i dag.

  Pacsafe arbejde også for et bedre miljø med ECONYL® og RECYCL

  Pacsafe tasker med mærket RECYCL er fremstillet miljøvenligt af genbrugsplastik flasker. Pacsafe tasker med mærket ECONYL er fremstillet genbrugsplastik der er indsamlet direkte fra havet. Begge måder at genbruge plastik på mener vi er smarte og miljøvenlige. Så hvis du ønsker en miljøvenlig fremstillet taske skal du blot se efter RECYCL eller ECONYL® i overskriften. Udvalget i miljøvenlige skuldertasker, rejsetasker, punge m.m. øges hele tiden, så kig jævnligt forbi Pacsafe ved Regovs.

  Smarte hængelåse og wirelåse fra Pacsafe

  Ved Pacsafe finder du forskellige hængelåse, wirelåse som kan bruges til både rejsebrug, til skabet i fitnesscenteret. Låsene kan også bruges til nogle kufferter hvor lynlåsen er egnet til at kunne låses med en lille hængelås. Du finder også flere wirelåse som er velegnede til at låse tasker eller kufferter fast til andre genstande som et bord eller en stolpe. Se det store udvalg af Pacsafe låse, hængelåse og wirelåse til rejser og fitness ved Regovs i dag.