CHAT MED OS

  Smarte poncho regnslag, cykelregnslag og paraplyer

  Smarte paraplyer, poncho regnslag og cykelregnslag i mange forskellige design og mærker f.eks. Reisenthel, Vaude og Trekmates - I regn og slud går jeg, med mit regnslag ud! Det er slet ingen sag når bare jeg har mit nye regnslag til cykel, måske kombineret med en effektiv paraply fra Smati. De smarte regnslag kan pakkes sammen i forlommen, så det er let at have med over alt.

  Poncho regnslag og paraplyer: Læs mere nedenfor

  Lad ikke vejret bestemme - tag en paraply eller et regnslag med

  Når du er på tur, på marked, i byen, til festival, på camp eller ude at rejse, er det i den grad en fin idé at du har et regnslag med til hele familien - de vil takke dig for at du har tænkt på at få regnslaget med. Har du så også taget paraplyer med, så er du da i den grad dagens mand/kvinde i skysovs. Man kan også sige at det danske sommervejr og i det hele taget det danske ustadige vejr, er vejr til regnslag og paraplyer.

  Paraplyer, cykelregnslag og regnslag til cykel når det er regnvejr

  Nu er det danske regnvejr igen over os, og det kan kun betyde en ting, nemlig regn. Nogle mennesker kan lide regn, men hvis du er en af dem, som helt vil nå tør hen på arbejde m.m., så er du kommet der rigtige sted, Hos os kan du finde et stort udvalg af regnslag og paraplyer, som vil sikre, at du når tørt hen. Og er du på cykeltur eller cykelferie er det oplagt at have et godt cykelregnslag / regnslag til cykel med. Du finder cykelrengslag fra bl. a Vaude og Tatonka

  Regnslag, cykelregnslag og paraplyer med stil

  Regnen skal ikke holde dig væk fra at have stilfuldt tøj på. Hvem siger, at man ikke kan beskytte sig mod regnen med stil? Hos os kan du finde et udvalg at regnslag og paraplyer, som både beskytter dig mod regnen, men bestemt også er flotte og med på moden. Du kan få de flotte regnslag eller cykelregnslag i alle mulige farve, og også i forskellige mønstre, så det er bare med at komme i gang med at vælge. Du kan få regnslaget i den klassiske farve sort, men hvis du vil skille dig en smule ud fra flokken, har vi også et udvalg i farverne rød, grøn, blå m.m. De gode regnslag og paraplyer kan fås i enkle farver, og i forskellige designs såsom polkaprikker, tern og blomster. De smarte regnslag er nemme at tage på, og de er bestemt også nemme at få af. Når regnen stopper, kan du tage dit regnslag af, og du vil være tør, som var du slet ikke ude i regnen. Ikke nok med det, så kan de fleste klappes sammen til en lille pose, så den kan være i din lomme. Derved at de nemme at have med sig, for det danske vejr er uforudsigelig.

  Det regner med paraplyer og regnslag

  Ud over regnslag har vi også et udvalg af paraplyer. Paraplyerne fås i forskellige størrelser og designs. Forskellen ved regnslag og paraplyer er, at med en paraply, kan I være flere om at dele. Paraplyen er for dig, som har det nemmest, ved at holde noget over sig, for at blive beskyttet mod regnen. Paraplyen og regnslaget giver den samme beskyttelse mod regnen, så det er helt op til dig selv, hvor du føler dig mest tilpas. Paraplyerne kan fås i alle mulige farver og forskellige designs, som gør paraplyerne ekstra smukke.

  Kvalitets regnslag, cykelregnslag og paraplyer til hele familien

  Køb et godt regnslag, cykelregnslag eller en paraply til dig selv og hele familien ved Regovs i dag - det betaler sig! Køb en ny kvalitets Paraply. Stort og flot udvalg i kvalitets paraplyer til gode priser. Ligesom vores regnslag, så er vores paraplyer altid i førsteklasses kvalitet, og skal nok holde dig og dine nærmeste tørre, selv når regnen er værst.

  Samme produkter i vores svenske webbutik: Regovs.se

  Samme produkter i vores norske webbutik: Regovs.no