CHAT MED OS
Kundeservice

  Smati Transparent Stor Paraply / Dame Paraply -Vindsikker -104cm

  Populær
  Smati Transparent Stor Paraply / Dame Paraply -Vindsikker -104cm


  •  149,00 kr

              Antal:

  Varenummer: BUL0302
  check Antal på eget lager: +7

  Stor vindsikker bryllupsparaply / dameparaply / gennemsigtig paraply 

  Oplev denne elegante, gennemsigtige paraply, som er skabt til de helt store lejligheder. Smati opfandt denne model efter et særligt ønske fra en kunde, der ønskede en mere voluminøs paraply, perfekt til et bryllup. Kan komfortabelt beskytte to voksne, og med sin majestætiske elegance er den perfekt til bryllupper.

  Denne paraply er det oplagte valg til den stilrene og klassiske kvinde. Paraplyen er desginet med en smart åbne- og lukkefunktion, hvor du skal holde paraplyen i udstrakt arm for at åbne. Paraplyen er desuden designet i et transparent materiale, så du kommer til at udstråle elegance og personlighed. Det oplagte valg til dig der drømmer om en lækker paraply, mens du stadig kan vise dit lækre outfit frem.

  Information

  • Farve: Transparent
  • Mål (Udfoldet): 88 X 104 cm (H X B)
  • Mål (Foldet sammen): 88 X 11 cm (H X B)
  • Egnet som bryllupsparaply
  • Stor paraply i god kvalitet
  • Automatisk åbne mekanisme: Tryk på knappen for at åbne paraplyen - lukkes manuelt
  • Vindsikker / anti-storm paraply: Carbonfiber-ramme
  • Elegant hvidt håndtag med et godt greb
  • Kan sagtens rumme to voksne

  Yderligere information

  • Vægt: 525 g
  • Materiale: Polyethylene og carbonfibre
  • Brand: SMATI®

  Smati paraply: Funktionalitet og tidløs elegance til enhver anledning

  Der er øjeblikke, hvor vejret stiller ekstra krav til vores tilbehør. Uanset om det er en særlig begivenhed som et bryllup eller blot en stormfuld dag i byen, er det her, en stor paraply fra Smati viser sin sande værdi. Denne paraply er ikke blot en praktisk nødvendighed; den er også et symbol på elegance og design.

  Smati's omdømme er bygget på et fundament af enestående design og uforlignelig kvalitet. Det eksisterende sortiment af dameparaplyer er ingen undtagelse. For den moderne kvinde, som søger det ideelle match mellem funktionalitet og mode, er Smatis paraply den ultimative ledsager. Denne paraply er ideel for enhver moderne kvinde, der ikke vil gå på kompromis med hverken komfort eller udseende.

  Bryllupsparaply / dameparaply Skabt til mindeværdige anledninger

  Står du overfor et bryllup, en jubilæumsfest eller en anden betydningsfuld begivenhed? Smatis gennemsigtige bryllupsparaply er skræddersyet til netop at matche storslåede lejligheder. Den er ikke kun praktisk, men også æstetisk tiltalende, hvilket gør den til det perfekte must-have tilbehør til enhver stor anledning. Med sit sofistikerede design og uovertrufne funktionalitet, er det den ideelle ledsager, der både beskytter og komplimenterer din stil på dagen.

  Paraply Kvalitet og design i fokus

  Smati har designet denne paraply med omtanke for dem der sætter pris på det unikke og elegante, og du får derfor her et lækkert transparent design. Denne designfunktion gør det muligt for bæreren at nyde synet af den regnfulde himmel, mens man forbliver tør og beskyttet nedenunder.

  Smati's minimalistiske og elegante transparente design betyder også, at denne paraply let kan matches med enhver garderobe. Hvad end din stil er formel eller afslappet, tilføjer Smatis dameparaply et strejf af sofistikering.

  En signaturfunktion, der virkelig sætter Smatis paraplyer fra resten, er dens vindsikre design. Takket være avancerede teknologier og kvalitetsmaterialer, kan du føle dig sikker i enhver vejrsituation, uden at skulle bekymre dig om, at din paraply bliver ødelagt af kraftige vindstød.

  Mere end bare en paraply / bryllupsparaply / dameparaply

  Så næste gang du søger en stor paraply, der kombinerer funktionalitet med tidløs elegance, så husk på Smati. Invester i kvalitet, design og beskyttelse, og lad din paraply være mere end bare et tilbehør; lad den være en udtalelse om din stil.