CHAT MED OS
Kundeservice

  Smati Stor Paraply - Gentleman - Vindsikker - B: 114 cm

  Populær
  Restparti
  -10%
  Smati Stor Paraply - Gentleman - Vindsikker - B: 114 cm


  •  179,00 kr
  • 161,10 kr
  • (Spar: 17,90 kr)

              Antal:

  Varenummer: OU-SA1562
  check Antal på eget lager: +7

  Vindsikker herre paraply!

  Unik kvalitets paraply fra det franske brand Smati®. Denne fine paraply er til både vind og vejr, da det er en god, vindsikker paraply. Den åbner meget nemt: bare ved et enkelt tryk på en automatisk knap og paraplyen er slået op. 

  • Farve: Sort
  • Beskytter 70% mod UV stråler
  • Mål (Udfoldet): 93 x 114 cm (H X B)
  • Mål (Foldet ind): 93 x 10 cm (H X B)
  • Blødt håndtag
  • Knap med logo til åbning/lukning af paraply
  • Automatisk åbne mekanisme: Tryk på knappen for at åbne paraplyen
  • Vindsikker: Carbonfiber ramme

  Yderligere informationer

  En god paraply med stil og til praktisk brug

  Se lige den her paraply for dig i en tidløs sort farve og som er lavet af udelukkende solide materialer og besidder en holdbar kvalitet, der gør, at den kan blive brugt mange gange og være dit foretrukne valg til regnvejrsdage i mange år fremover!

  Vi er jo ”velsignet” med mange regnvejrsdage i Danmark, og selv uden varsel kan det stå ned med regn ovenfra. Her er det vigtigt, at man har den rette paraply på sig, og det bedste bud er at vælge denne fra Smati®.

  Den her paraply vælger man ikke bare tilfældigt, når man er den stilbevidste køber, der går efter det mest optimale til at holde sig tør under, når der er udsigt til regn, eller man bliver pludselig bliver overrasket over et skybrud.

  Så har man altid denne store paraply på sig, men du skal ikke blive skræmt væk af udtrykket ”stor”, som om det er noget, der er besværligt at have med sig eller fylder for meget.

  For når paraplyen er foldet sammen – som det er let at gøre med denne – så fylder den dårligt nok 10 centimeter i bredden, men når den er slået ud, kan den dække næsten en meter i omkreds!

  Og det er endda let at slå den ud: Det er bare at trykke på en automatisk knap, så folder den sig ud af sig selv. Så nu er det slut med at fumle med den gamle paraply, der skal skubbes ud, mens det du allerede er nået at blive gennemblødt.

  Med sit bløde håndtag er denne paraply behagelig at have i hånden, så man næsten glemmer at slå den sammen, når det stopper med at regne, fordi den er så rar at holde på. Her er intet unødigt besvær med denne type paraply, der kun vejer lidt over et halvt kilo at have med sig.

  Paraplyen til alle regnvejrsdage

  Man bruger generelt udtrykket ”en regnvejrsdag” som noget negativt, hvor man bare gerne vil blive indenfor, men har du først investeret i den her type paraply, så vil du næsten glæde dig til at komme udenfor for at afprøve den.

  Pludselig føler man ikke, at det giver uheld at slå en paraply op indendørs, fordi man gerne vil vise denne flotte udgave frem for andre.

  Du vil opleve, at den ligger godt i hånden og er vindsikker, så blæsten også bare kan komme an. Denne flotte paraply af polyester og carbonfiber vil blive din bedste ven, når du er ude i alt fra støvregn til det store regnskyl.

  Lad altid denne paraply stå lige ved døren, så du kan gribe den i farten, når du skal udenfor. Det trækker måske ikke op til regn den dag, men så er paraplyen trods alt flot at have på sig, hvor man kan bruge den som støttestok, selvom man ikke bruger sådan en til hverdag.

  Her ser man en velforberedt person, hvis man bærer den paraply, der både har tænkt på de praktiske foranstaltninger, når man kan risikere at løbe ind i et regnvejr, men hvor man ikke går på kompromis med den rette stil og gode kvalitet.

  Om du så er på cykel, i bus, i tog eller i bil, så kan du med lethed have den her paraply med dig, for som nævnt vejer den ikke så meget at bære, men man kan også få plads til den de fleste steder.

  Om du så skal ud at gå en lille tur i skoven, eller du tager på flere ugers ferie i udlandet, så er det denne paraply, der er det sikre valg til at holde dig og andre tørre uden problemer.

  Under denne paraply er der nemlig plads til flere personer, så både din ven, flere familiemedlemmer eller måske en tilfældig person på vejen kan få ly for regnen, når det vælter ned.

  Paraplyen kan bruges af alle

  Brugen af denne paraply er let at finde ud af, hvorfor man vil have svært ved at kunne gå tilbage til den manuel funktion med at slå en paraply ud, når du først har vænnet dig til den her; og stilen og farven er også bare en kombination, der er sammensat til perfektion her.

  Dette betyder også, at selvom paraplyen som udgangspunkt er en herreparaply, så kan den også bruges af mange andre typer mennesker.

  Derfor er det ikke kun den stilbevidste herre i jakkesæt, der vil ankomme tør til forretningsmødet, der har godt af at bruge den, men det kan også være til fruen derhjemme og mange andre personer.

  Paraplyen her kan også blive den trofaste ven som ung studerende, når man skal vente længe på den offentlige trafik i regnen, eller man er på vej hjem fra byen i en pæn kjole, og man så kan komme under beskyttelse og ly for regnen.

  Der findes da heller ikke noget mere romantisk, end når man kan tage paraplyen frem på en forårsdag, hvor det regner let, men det er mildt i vejret, og I som par – ungt eller ældre – kan putte jer tæt sammen under jeres personlige tørvejr og nyde naturen omkring jer.

  Det er bare med at slå til at købe den med det samme, så du kan have denne paraply derhjemme, hvor det måske også bliver nødvendigt at have en ekstra til sommerhuset, den ekstra bil eller bare i skuret, så man altid har en i reserve.

  Denne paraply er også godt at give til gave, da man således både giver noget praktisk og funktionelt, men også æstetisk pænt i en flot farve og godt design. 

  Dette er næsten med garanti en gave, der ikke skal byttes, uanset den type man er! Køb paraplyer til mænd her.