CHAT MED OS

  Flotte Regnslag og paraplyer til damer

  Smarte Poncho regnslag i mange forskellige designs fra Reisenthel og paraplyer fra Smati og Reisenthel - I regn og slud vil jeg, med mit regnslag ud! Det er heldigvis ingen sag, når bare jeg har mit reisenthel regnslag. De fleste regnslag kan pakkes sammen i forlommen, så det er let at have med over alt.

  Regnslag og paraplyer til Damer: Læs mere nedenfor

  Husk et Regnslag når du er på tur

  Når du er på tur, på marked, i byen, til festival eller ude at rejse, er det i den grad en god idé at du har et regnslag og måske en paraply med til hele familien - de vil takke dig for at du har tænkt på at få det med. Man kan også sige at det danske sommervejr og i det hele taget det danske vejr, er vejr til ekstra og praktisk overtøj.

  Beskyt dine nærmeste imod regnen

  Køb et godt regnslag til dig selv og hele familien ved Regovs online idag - det betaler sig! Køb en ny Paraply. Stort og flot udvalg i kvalitets paraplyer og regnslag til gode priser.

  Regnslag og Paraplyer

  Nu er det danske efterårsvejr over os igen, og det kan kun betyde en ting, nemlig regn. Nogle mennesker kan lide regn, og blive våde under regnvejret, men hvis du er en af dem, som vil nå helt tør hen på arbejde, så er du kommet det rigtige sted, Hos os kan du finde et stort udvalg af regnslag og paraplyer, som vil sikre, at du kommer tørt på arbejde, eller hvor du nu er på vej hen.

  Hos Regovs.dk finder du regnslag og paraplyer til damer af mærkerne: Vaude, Reisenthel, Trekmates, Tatonka og Smati.

  Regnslag med stil

  Hvem siger, at man ikke kan beskytte sig mod regnen med stil? Hos os kan du finde et udvalg at regnslag, som både beskytter dig mod regnen, men bestemt også er flotte og med på moden. Du kan få dem i alle mulige farve, og også i forskellige mønstre, så det er bare med at komme i gang med at vælge. Du kan få dem i den klassiske farve sort, men hvis du vil skille dig en smule ud fra flokken, har vi også et udvalg i farverne rød, grøn, blå m.m. De kan fås i enkle farver, og i forskellige designs såsom polkaprikker, tern og blomster. De smarte regnslag er nemme at tage på, og de er bestemt også nemme at få af. Når regnen stopper, kan du tage dit regnslag af, og du vil være tør, som var du slet ikke ude i regnen. Ikke nok med det, så kan de fleste klappes sammen til en lille pose, så den kan være i din lomme. Derved at de nemme at have med sig, for det danske efterårsvejr er jo uforudsigelig.

  Det regner med paraplyer - ny kvalitets paraply

  Ud over regnslag har vi også et udvalg af paraplyer. Paraplyerne fås i forskellige størrelser og designs. Forskellen ved regnslag og paraplyer er, at med en paraply, kan I være flere om at dele. Paraplyen er for dig, som har det nemmest med at holde noget over dig, for at blive beskyttet mod regnen. Paraplyen og regnslaget giver den samme beskyttelse mod regnen, så det er helt op til dig selv, hvor du føler dig mest tilpas. Paraplyerne kan fås i alle mulige farver og forskellige designs, som gør paraplyerne ekstra smukke. Det jo dejligt at være med på moden samtidig med at man bliver beskyttet mod regnen. Find din nye kvalitets paraply her.

  Samme produkter i vores svenske webbutik: Regovs.se

  Samme produkter i vores norske webbutik: Regovs.no