CHAT MED OS

  Treats is Bags before chocolate! – Produkterne som er punge, bæltetasker, pengekatte, penalhuse, mobiltasker, aftentasker, clutches, weekendtasker, rejsetasker, rygsække og skuldertasker, er fremstillet i blødt kalveskind. Treats er en moderne og ung designlinie. Men også klassiske og rolige træk er en inspirationskilde til Treats. Du finde også en kvalitets rejsetaske blandt Treats tasker. Treats aftentasker og mobiltasker er en af de helt store hit! Det er de smukke, gode og praktiske former der tiltaler mange. Køb Treats online i dag og glæd dig selv eller en veninde med Treats - Bags before chocolate!

  Treats – et firma med historie for skindtasker og skindpunge

  Treats er et dansk designer brand der har produceret kvalitets skindpunge og skindtasker siden 2006, men dets rødder strækker sig helt tilbage til 1957. Treats er som navnet lyder en virkelig godbid for kvinden der elsker enkle designs der kan holde i mange år. Foruden det enkle design er produkterne også af høj kvalitet idet der virkelig lægges vægt på at udvælge de bedste skind i skøn ...

  kvalitet og det understreges at små forskelligheder i læderet er unikke præg i skindtasker eller skindpunge.

  En bestseller med uanede muligheder - Treats Læder Pung

  Denne fikse lille læder pung fra Treats har uanede anvendelsesmuligheder da den har plads til alverdens ting såsom blyanter, make-up eller mønter. Det er kendetegnende for Treats at producere et virkelig enkelt design med mange anvendelses muligheder. Trods det enkle design er der kælet for detaljerne, idet der er en lynlås der går hele vejen fra bund til bund, så der er god plads til at finde dine ting. Læder pungen er af yderst blød kvalitet og føles virkelig lækker mellem hænderne.

  Forkæl dig selv eller en du holder af med taske eller pung fra Treats

  Uanset hvad dit formål eller behov måtte være vil du altid kunne finde en taske fra Treats, som dækker dit behov, idet tasker, punge og rejsetasker fra Treats er blandt de bedste på markedet.  Hos Regovs finder du et stort udvalg af tasker og punge fra Treats i mange designs og farver.

  Se samme produkter i vores svenske webbutik: Regovs.se

  Se samme produkter i vores norske webbutik: Regovs.no