CHAT MED OS
Kundeservice

  Treats har over 60 års erfaring inden for produktion af tasker og accessories i læder. Brandet blev etableret i 2006 med visionen om at designe og udvikle feminine læderprodukter til den kvalitetsbevidste kvinde.

  Du kan finde bæltetaskerweekendtasker, rejsetasker og skuldertasker fremstillet i blødt kalveskind. Enkle moderne design med klassiske træk. Produkter i høj kvalitet, fremstillet af nøje udvalgt skind.

  Køb Treats online i dag og glæd dig selv eller en veninde - Bags Before Chocolate!

  En Besteller med Mange Muligheder - Treats Skuldertaske

  Den flotte crossover clutch fra Treats er en sand klassisker med flere anvendelsesmuligheder. Tasken kommer med håndledsrem og lang justerbar skuldderem og har en rigtig fornuftig rumopdeling, hvor der god plads til mobil, nøgler, kortholder og andre ...

  småting. Trods det enkle design er der kælet for detaljerne med bl.a. to ekstra lynlåsrum, så du har ekstra plads til fx læbepomade, høretelefoner o.lign. Skuldertasken er af yderst blød kvalitet og føles utrolig lækker med hænderne.

  Forkæl Dig Selv eller En Du Holder Af - Skindtasker fra Treats

  Uanset hvad dit formål eller behov må være, vil du altid kunne finde en taske fra Treats, som dækker dette, idet tasker, bæltetasker og rejsetasker fra Treats er blandt de bedste på markedet! Hos Regovs finder du et flot udvalg af tasker og fra Treats i lækre designs og farver.