CHAT MED OS
Kundeservice

  Orbitkey nøglering - en Super God Idé - Carry Keys Better!

  Orbitkey er unik, enkel, elegant, med stil og ganske enkelt en Super God Idé. Orbitkey: Carry Keys Better! Orbitkey organisere og bær simpelthen dine nøgler bedre og er for dig der ønsker en nøgleholder i høj kvalitet. Som en ekstra genialitet kan der tilkøbes et Mulit-Tool og et USB 3.0. Orbitkey er virkelig en oplagt gaveidé til manden eller kvinden der har alt. 
   
  Fra 2019 er der også komme Orbitkey Chipolo Key Tracker til. Orbitkey Chipolo Tracker er en smart bluetooth baseret tracker som kan være med til at finde dine nøgler, tasker og telefon m.m. når de er væk.

  Orbitkey nøglering - Key Organizer

  Transformér dine nøgler til en ...

  smuk og lydløs stak nøgler. Med Key Organizer kan du organisere dine nøgler både praktisk og med stil. Dine nøgler er samlet et i et nøglebundt i rækkefølge, så du altid har overblik over dem.

  Orbitkey Chipolo Tracker

  Spor dine nøgler, taske, pung, mobil og alt andet, du ikke ønsker at miste. Orbitkey Chipolo Tracker er super smart til at finde dine nøgler og mange andre ting. Virkelig et praktisk redskab for den lidt glemsomme eller en der blot ønsker at det skal være lidt nemmere hvis nøglerne eller mobiltelefonen bliver væk. 

  Smart og praktisk Orbitkey multitool til din nøglering kan du også købe som et stykke praktisk tilbehør til Orbitkey Key Organizer. Ligeledes findes der også et smart Orbitkey USB stik til at have lige ved hånden på møder, i skole og i forbindelse med arbejde og fritid.

  Historien om Orbitkey nøgleringe

  Inspireret af levende og moderne industrielt design. Orbitkey havde en simpel idé til at løse den frustration, der er med de støjende lommer, rodede poser og nøgler.

  Vi var spændte på det, men vi vidste ikke, om andre ville tro på vores løsning. I 2013 introducerede vi Orbitkey nøglering og nøgleringe til publikum. Vi var begejstrede for at se 5.000 mennesker tro på vores idé i slutningen af 30-dages start kampagne.

  Vores karrierer inden for apotek og industrielt design blev afsat til at dedikere vores indsats og fokusere på Orbitkeys verden. Vi fik pakket vores tasker, fløj til udlandet og boede i vores kufferter i de næste fire måneder. Orbitkey kom til live som nyt, moderne og innovativt brand.