CHAT MED OS

  Køb nye nøgleringe og nøgleskabe til hjemmet og virksomheden.

  Det er super vigtigt, at du holder orden på dine nøgler. Det er nemlig dem, som gør, at du kan komme ind på arbejdet, sommerhuset, hjemme eller ander steder. Derfor er det en god idé, at du har et nøgleskab eller en nøglering til at hænge dine nøgler. Se de mange forskellige nøgleringe og nøgleskabe fra Zeller Present og Orbitkey

  Nøgleskabe og nøgleringe: Læs mere nedenfor

  Hold styr på dine nøgler med nøgleringe eller nøgleskabe 

  Det er især vigtigt at holde orden på dine nøgler, når du har mere end et sæt, da man nemt kan få forelagt f.eks. de nøgler ned til skuret, fordi man ikke har været dernede i over 2 uger - og ikke lige kan huske hvor man lagde dem dengang. Man kan nemt bare få lagt nogle i lommen, nogle på skrivebordet, nogle på køkkenbordet, nogle i en bøtte som vist nok ligger på loftet osv. Man kan f.eks. holde orden på nøglerne ved brug af en nøglering eller et nøgleskab. Som sagt mener vi her i Regovs, at det er vigtigt at holde styr på sine nøgler, så derfor sælger vi følgende:

  Nøgleskab i træ

  Er du i gang med at designe din gang? Eller er du bare træt af at se nøglerne flyde ud over det hele? I Stedet for at nøglerne er alle mulige mærkelige steder henne, som man aldrig kan huske hvor er - kan du hænge dem ind i et nøgleskab i enten træ eller andet materiale. Nøgleskabet vil holde orden i dine nøgler, så du altid vil huske, hvor de er henne. Nøgleskabet vil også give din gang eller bryggers et ekstra finish touch - altså prikken over i'et. Og så vil den også gemme alle de nøgler der roder.

  Med en af Regovs løsninger til nøgleopbevaring fra Zeller Present er du godt på vej til at få styr på en af de ting i hjemmet der altid bliver væk. Og ikke nok med at et nøgleskab fra Zeller Present er praktisk og af god kvalitet, så er det også smart og vil pynte i dit hjem.

  Nøgleringe

  Vil du holde styr på dine nøgler samtidig med, at de er nemme at komme til? Så er en nøglering løsningen for dig! Den vil have plads til nogle nøgler, og du vil nemt kunne hænge dem op - og nemt kunne tage dem ned når du skal bruge dem. Nøgleringe vil også være et flot design i din gang eller bryggers, som lige giver det sidste til stemningen.

  Du kan også finde en dejlig nøglering i læder eller en nøglering fra Orbitkey og Regovs

  En klassisk nøglering i læder fra Regovs er ikke til at undvære, skal nøgleringen have endnu mere stil over sig går du ikke fejl af en smart og praktisk nøglering fra Orbitkey.

  En nøglepung eller nøgleklokke beskytter både nøgler og din lomme

  En god nøglepung i læder er med til at beskytte i sær din lomme så den ikke slides mere end højst nødvendigt. Du finder nøglepunge eller nøgleklokker fra fleres brands bl.a. Pia Ries, Montana, Axelsen og sön og Bruuns. Alle nøglepunge er udført i lækkert skind.

  Samme produkter i vores svenske webbutik:  Regovs.se

  Samme produkter i vores norske webbutik: Regovs.no