CHAT MED OS
Kundeservice

  Køb nye nøgleringe og nøgleskabe til hjemmet og virksomheden.

  Det er super vigtigt, at du holder orden på dine nøgler. Det er nemlig dem, som gør, at du kan komme ind på arbejdet, sommerhuset, hjemme eller ander steder. Derfor er det en god idé, at du har et nøgleskab eller en nøglering til at hænge dine nøgler. Se de mange forskellige nøgleringe og nøgleskabe fra Zeller Present og Orbitkey. I en verden, hvor små detaljer gør en stor forskel, fortjener vores nøgler en opbevaringsløsning, der ikke kun er praktisk, men også stilfuld. Nøgler er trods alt ikke bare redskaber; de repræsenterer adgangen til vores hjem, biler og mange andre vigtige dele af vores liv. For mange er valget af nøglering, nøgleskab eller nøglepung en reflektion af deres personlige stil. Med mærkerne her, der tilbyder så meget i form af design og kvalitet, har du mulighed for at gøre et statement med dine valg.

  Nøgleskabe og nøgleringe: Læs mere nedenfor

  Nogleskabe og nogleholdere

  Hold styr på dine nøgler med nøgleringe eller nøgleskabe 

  Det er især vigtigt at holde orden på dine nøgler, når du har mere end et sæt, da man nemt kan få forelagt f.eks. de nøgler ned til skuret, fordi man ikke har været dernede i over 2 uger - og ikke lige kan huske hvor man lagde dem dengang. Man kan nemt bare få lagt nogle i lommen, nogle på skrivebordet, nogle på køkkenbordet, nogle i en bøtte som vist nok ligger på loftet osv. Man kan f.eks. holde orden på nøglerne ved brug af en nøglering eller et nøgleskab. Som sagt mener vi her i Regovs, at det er vigtigt at holde styr på sine nøgler, så derfor sælger vi følgende:

  Nøgleskab i træ

  Er du i gang med at designe din gang? Eller er du bare træt af at se nøglerne flyde ud over det hele? I Stedet for at nøglerne er alle mulige mærkelige steder henne, som man aldrig kan huske hvor er - kan du hænge dem ind i et nøgleskab i enten træ eller andet materiale. Nøgleskabet vil holde orden i dine nøgler, så du altid vil huske, hvor de er henne. Nøgleskabet vil også give din gang eller bryggers et ekstra finish touch - altså prikken over i'et. Og så vil den også gemme alle de nøgler der roder.

  Med en af Regovs løsninger til nøgleopbevaring fra Zeller Present er du godt på vej til at få styr på en af de ting i hjemmet der altid bliver væk. Og ikke nok med at et nøgleskab fra Zeller Present er praktisk og af god kvalitet, så er det også smart og vil pynte i dit hjem.

  Nøgleringe

  Vil du holde styr på dine nøgler samtidig med, at de er nemme at komme til? Så er en nøglering løsningen for dig! Den vil have plads til nogle nøgler, og du vil nemt kunne hænge dem op - og nemt kunne tage dem ned når du skal bruge dem. Nøgleringe vil også være et flot design i din gang eller bryggers, som lige giver det sidste til stemningen.

  Du kan også finde en dejlig nøglering i læder eller en nøglering fra Orbitkey og Regovs

  En klassisk nøglering i læder fra Regovs er ikke til at undvære, skal nøgleringen have endnu mere stil over sig går du ikke fejl af en smart og praktisk nøglering fra Orbitkey.

  En nøglepung eller nøgleklokke beskytter både nøgler og din lomme

  En god nøglepung i læder er med til at beskytte i sær din lomme så den ikke slides mere end højst nødvendigt. Du finder nøglepunge eller nøgleklokker fra fleres brands bl.a. Pia Ries, Montana, Axelsen og sön og Bruuns. Alle nøglepunge er udført i lækkert skind.

  Zeller Present har specialiseret sig i at fremstille nøgleskabe, der udstråler elegance. Hver gang du hænger dine nøgler op, vil du bemærke den fine balance mellem funktionalitet og design. Sammen med er deres nøgleskabe ideelle for dem, der ønsker at kombinere sikker opbevaring med en stil, der passer til et moderne hjem.


  Når det kommer til nøgleringe, står Orbitkey og Regovs i en klasse for sig. Glem klirrende nøgler i lommen. Disse nøgleringe er designet til at organisere dine nøgler på en måde, så de er lette at tilgå, men uden overflødig støj. Deres minimalistiske design passer perfekt til den moderne nøgleejer, der ønsker en blanding af funktionalitet og æstetik.


  Men hvad hvis du ønsker en løsning, der kan bæres sammen med din pung eller taske? Pia Ries, The Monte og Axelsen & Sön har nøglepunge, der kombinerer det bedste inden for materialer med håndværk i topklasse. De er kompakte, elegante og utroligt holdbare, hvilket gør dem til det ideelle valg for dem, der ønsker en praktisk og langvarig løsning til nøgleopbevaring.


  Ligegyldigt om du bor i en moderne lejlighed, et traditionelt hus, eller altid er på farten, vil vores omfattende sortiment sikre, at du finder den perfekte løsning til dine nøgler. Når du vælger kvalitet, funktionalitet og stil, sikrer du, at dine nøgler altid er lige ved hånden og præsenteres på bedst mulige måde.