CHAT MED OS
Kundeservice

  Zeller Present er en tyskejet virksomhed, som producerer produkter til hjemmet i god kvalitet og til fornuftige priser. De har produceret gode produkter i mere end 35 år, hvilket betyder at de har fået opbygget et omdømme som et seriøst og stabilt brand, som stadig fornyer produkt udvalget hele tiden. 

  Zeller Present tilbyder produkter som vasketøjskurve i mange forskellige designs. Vasketøjskurvene er i god kvalitet og super smart design, så vasketøjskurvene er både funktionelle og pynter i ...

  hjemmet. Nogle af deres vasketøjskurve er af et enkelt / simpelt design, hvor andre kan have et helt specielt mønster / print, som kan bruges til at skabe personlighed over hjemmet.

  Zeller Presents produkter er i et lækkert design og samtidig super praktiske, som kan opfylde hvad end dine behov end måtte være. Zeller Present har produkter i top kvalitet, hvilket er en tilfredsstilende faktor for kunden.

  Uanset om du er på udkig efter top kvalitets produkter i moderne design eller på udkig efter en fin gave til en som du holder af, så er produkterne fra Zeller Present en super god idé og tilføjelse til dit hjem.

  Smart Opbevaring i Hjemmet: Zeller Present Vasketøjskurve og Nøgleskabe

  Mangler du et sted at samle dine nøgler, der ellers bare ville ligge og flyder overalt i huset? Med et nøgleskab fra Zeller Present er du godt på vej til at få styr på en af de ting i hjemmet der altid bliver væk. Ikke nok med at et nøgleskab fra Zeller Present er praktisk, så er det også smart og vil pynte i dit hjem.

  Hos Regovs har vi et fint udvalg af nøgleskabe / nøgleholdere fra Zeller Present. Desuden har Zeller Present en række produkter til at organisere dit hjem bedre. Et godt eksempel herpå er de eksklusive filtkurve og vasketøjskurve der kan anvendes til opbevaring af brænde, plaider, tæpper, strikketøj, legetøj eller andet.

  Ekstra Hygge: Mad på Sengen med Bakker fra Zeller Present

  Hvis du nyder at arbejde eller spise, imens du ligger i sengen, har du brug for en sengebakke fra Zeller Present. Een sengebakke, i modsætning til normale bakker, tilter eller vælter ikke. Når du sidder i sengen eller sofaen, så er det vigtigt, at du kan sidde godt med din iPad eller bog. Derfor har Zeller Present udviklet en bakke, der kan bruges til at spise på og når du er færdig med det, kan den slås op og støtte din bog eller iPad.

  Flot Make-Up-Skrin i Træ

  Zeller Present har designet et flot make-up skrin i træ, makeup boxen har tilhørende makeup spejl og her under et rum til opbevaring af diverse små ting. Boxen kan også bruges som et lille smykkeskrin. Du kan også købe et make-up spejl med forstørrelse. 

  Hængende opbevaring til skab findes der meget af fra Zeller Present, som kan bruges til både tøj og opbevaring af sko.

  Dejlige Kurve og Filtkurve fra Zeller Present

  Det er altid godt at kunne organisere sine ting i kurve af forskellig art. Det kan være kurve til legetøj, strikkegarn, aviser eller blade. Især er filtkurve både stærke og dekorative og passer godt ind mange steder i boligen. 

  Til opbevaring af sko kan vi anbefale en skohylde. På den måde bliver det let at overskue hvor dine sko er og det kommer til at se meget pænere ud end hvis de ligger i en stor bunke. Oven over skohylden kan du hænge en hattehylde med knager på. hattehylden er god til både jakker, huer og handsker.

  Zeller Present: Lidt Mere til Køkkenet

  Af godt køkkenudstyr har Zeller Present også en kopholder til dine gode favorit kopper og en ny bestikbakke / bakke til skuffe. En god bestikbakke hjælper godt med til at organisere alt bestik til brug i hjemmet.

  Zeller Present: Kvalitet Der Mærkes

  Zeller Present har forpligtet sig til at levere produkter af højeste kvalitet. Fremstillet med omhu og præcision, er hvert produkt designet til at passe ind i ethvert hjem. Materialer af topkvalitet sikrer holdbarhed og pålidelighed, uanset om det er til hjemmet, fritid eller noget helt tredje.