Whocopied.me
CHAT MED OS

Eller ring: 61515300 - Hverdage 9-15

Zeller Present er en tyskejet virksomhed, som producerer produkter til hjemmet i god kvalitet og til fornuftige priser. De har produceret gode produkter i mere end 35 år, hvilket betyder at de har fået opbygget et omdømme som et seriøst og stabilt brand, som stadig fornyer produkt udvalget hele tiden. 
De har produkter som vasketøjskurve i mange forskellige designs. Vasketøjskurvene er i god kvalitet og super smart design, så vasketøjskurvene er både funktionelle og pynter i hjemmet.  Nogle af deres vasketøjskurve er af et enkelt / simpelt design, hvor andre kan have et helt specielt mønster ...

Side:

Brand / kategorier: 

 Antal produkter:   
Sortering efter:
Side:
/ print, som kan bruges til at skabe personlighed over hjemmet.
Zeller Presents produkter er i et lækkert design og samtidig super praktiske, som kan opfylde hvad end dine behov end måtte være. Zeller Present har produkter i top kvalitet, hvilket er en tilfredsstilende faktor for kunden. 
Uanset om du er på udkig efter top kvalitets produkter i moderne design eller på udkig efter en fin gave til en som du holder af, så er produkterne fra Zeller en super god idé.

Smart opbevaring i hjemmet – Zeller Present har vasketøjskurve og nøgleskabe

Mangler du et sted at samle dine nøgler, der ellers bare ville ligge og flyder overalt i huset? Med et nøgleskab fra Zeller Present er du godt på vej til at få styr på en af de ting i hjemmet der altid bliver væk. Ikke nok med at et nøgleskab fra Zeller Present er praktisk, så er det også smart og vil pynte i dit hjem. Hos Regovs har vi et fint udvalg af nøgleskabe / nøgleholdere fra Zeller Present. Desuden har Zeller Present en række produkter til at organisere dit hjem bedre. Et godt eksempel herpå er de eksklusive filtkurve og vasketøjskurve der kan anvendes til opbevaring af brænde, plaider, tæpper, strikketøj, legetøj eller andet.

Ekstra hygge – mad på sengen med bakker fra Zeller Present

Hvis du nyder at arbejde eller spise, imens du ligger i sengen, har du brug for en sengebakke fra Zeller Present, fordi en sengebakke, i modsætning til normale bakker, ikke tilter eller vælter. Når du sidder i sengen eller sofaen, så er det vigtigt, at du kan sidde godt med din iPad eller bog, derfor har Zeller Present udviklet en bakke, der kan bruges til at spise på og når du er færdig med det, kan den slås op og støtte din bog eller I-pad.


Se samme produkter i vores svenske webbutik: Regovs.se


Filter
Farve:
Materiale:
Bæredygtig:
Model:
Størrelse: