CHAT MED OS
Kundeservice

  Zeller Present Skohylde / Skoreol i Bambus - Stabelbart Design

  Populær
  Zeller Present Skohylde / Skoreol i Bambus - Stabelbart Design


  •  249,00 kr

              Antal:

  Varenummer: 13578
  check Antal på eget lager: +7

  Unik skohylde, skostativ, skoreol i Bambus

  Denne fine skoreol / skohylde er i et let og simpelt design. Skoreolen indeholder 2 hylder, hvor der i alt kan være plads til 6 par sko. Den er fremstillet i bambus af høj kvalitet, som har en dejlig varm farve!    

  Informationer:

   

  • Farve: Natur
  • Mål: 70 X 26 X 30 cm (L X B X H)
  • Plads til 6 par sko 
  • Hvis du køber en skohylde mere, så kan den stables ovenpå - det anbefales dog at man kun stabler op til 3 skohylder / skoreoler ovenpå hinanden. 
  • Nem at samle - Samles med dyvler der medfølger 

  Yderligere informationer

  Få skabt et overblik med denne skoreol / skohylde af bambus i din indretning

  Uanset om du har mange sko, eller du bare elsker sko, eller i mange mennesker derhjemme, du bor småt eller du blot bare kender det med at skoene ligger og flyder hjemme i gangen eller i dit bryggers? Så er der en løsning på dit problem. Du kan nu få organiseret dine sko på fineste vis ved køb af denne sko reol med to hylder, som en ganske fin løsning til opbevaring af dine eller jeres sko. Du kan nemt og hurtigt få skabt et overblik med denne flotte og stilfulde reol til sko opbevaring fra Zeller Present i den fineste kvalitet af træsorten bambus og i et helt enkelt design, som vil passe ind i de fleste hjem. Denne skoreol leveres u samlet, men der medfølger dyvler. Derved er denne hylde til sko let at samle, da den samles ved hjælp af dyvler, som holder den samlet. Denne reol til sko har plads til i alt 6 par sko, og så er den stabelbar ved køb af flere af denne reol. Skohylderne har plads til dine sneakers, støvler, stiletter m.m. Derved er det en pladsbesparende sko reol og utrolig rummelig.

  Få skabt meget mere plads og orden i indgangspartiet med denne skohylde af bambus til opbevaring af sko. Denne hylde til sko er synlig og du får derved nemt et overblik over hvilke sko du har samtidig med at dine sko ikke behøver ligge og flyde på gulvet, så du render og snubler over dem. At denne sko reol er åben, gør at den giver mere liv i rummet og så er den i især god til dagligdagen, da du nemt og uden besvær kan få fat i dine sko og derved komme hurtigt ud af døren. En åben skoreol er derved meget praktisk på grund af den tilgængelighed den giver med sine åbne hylder. Hvis familien i dag bruger dørmåtten i gangen til alle stille alle deres sko, kan der hurtigt bliver rodet i gangen eller i sit bryggers, så vil det i stedet pynte meget at indrette sit hjem med denne bambus skohylde, som vil give en yderst flot finish til rummet, om det er i gangen eller til sko i sit bryggers og du vil kunne byde dine gæster pænt velkommen uden rod i gangen.

  Med denne flotte model af en skoreol i bambus kan du nemt og uden besvær stable en mere sko reol ovenpå, og derved får du endnu mere plads til sko opbevaring i gangen, og derfor er denne skoreol også ideel, hvis du har en lille gang eller blot ikke så meget plads. Ved at stable to sko reoler ovenpå hinanden bliver der plads til 12 par sko. Hvis du derimod har en stor gang og derved mere plads til opbevaring af skoene, så kan det være ideelt at stille sko reolerne ved siden af hinanden, og derved giver det også mere plads til alle dine eller familiens sko. Du kan også her stadigvæk stable en mere skoreol oven på hver af de to andre, og derved får du nu fire skoreoler, hvor der i alt er plads til 24 par sko. Letheden i denne skoreol med de åbne hylder, gør at du nemt og hurtigt kan flytte sko hylden til et andet sted i din indretning af din gang. En yderst praktisk skoreol, men samtidig er det også en yderst dekorativ skohylde.  En skoreol du bare må eje!

  Skohylde, skoreol og materialevalg 

  Når du har fundet ud af at du mangler en skoreol, kan det store spørgsmål være hvilken type skoreol og herunder hvilket materiale du skal vælge skoreolen i. Skal det være i metal eller skal det være i træ? Skal reolen til sko være åben eller skal den være lukket? Når man ser på udviklingen, er der sket en stor stigning i køb af skoreoler i træ, herunder bambus, da et skostativ i træ / bambus giver varme og hygge til indretning af rummet med sin naturlige farve, som vil passe ind i de fleste hjem. Skoreoler i træ er blevet er ganske simpelt blevet populære og med god grund, især dem der er lavet i bambustræ.

  Men hvorfor skal du så vælge en sko hylde i bambus til din indretning og opbevaring af dine sko? En skoreol i bambus vil for det første pynte utrolig flot i din gang eller i dit bryggers, og dermed blive en pæn del af din indretning, selvom reolen rent praktisk fungere som sko opbevaring. Der er mange fordele ved, at vælge en skoreol eller et skostativ til dine sko i bambus, i forhold til at vælge en i ubehandlet træ, da ubehandlet træ ikke tåler snavs og fugt, medmindre man giver det overfladebehandling jævnligt. Når du vælger en skoreol i bambus er der den fordel, at bambustræ tåler fugt, og derved får du meget nemmere ved at holde din skoreol ren, da du let kan gøre den ren, ved at tørre over med en våd klud. Der udover er bambus også et meget slidstærkt materiale på grund af sin hule struktur. Bambus er også et meget blødt og behageligt materiale og samtidig er det et naturprodukt.

  Hvis du går meget op i klimaet er træsorten bambus også det helt rigtige materialevalg, da bambus giver mere ilt end andre planter, og hele 35% mere and andre almindelige træsorter. Dette skyldes at bambus er et materiale der gror meget hurtigt og materialet er uden brug af pesticider, herbicider eller kunstig gødning. Bambus reducerer derfor store mænger af CO2, og derved bidrager du positivt til CO2-udviklingen, når du vælger at købe denne opbevarings mulighed til dine sko. Bambus er ganske simpelt trendy og et miljørigtigt valg.

  Bambus skohylde / skoreol: Zeller Presents bæredygtige valg

  At vælge en bambus skohylde fra Zeller Present betyder, at du vælger kvalitet og bæredygtighed. Bambus er et fremragende materialevalg til møbler og andre hjemmeindretningsting på grund af dets styrke, holdbarhed og miljøvenlige natur. Ved at investere i en bambus skohylde investerer du i et produkt, der ikke kun vil vare i lang tid, men også ser godt ud og fungerer godt i dit hjem. Hvis du er interesseret i at udforske andre bæredygtige og praktiske opbevaringsløsninger, så tjek Vaude Aqua Back Rød Cykeltaske Sæt i Vandtæt Materiale og Zeller Present Træ Teæske med 6 Rum.

  Bambus skohylde / skoreol: Skønheden i bambus

  Bambus har en naturlig varme og skønhed, som er svær at overgå. Denne bambus skohylde fra Zeller Present viser virkelig bambus naturlige skønhed og vil være et velkomment tilføjelse til din entre, bryggers eller et andet sted, hvor du har brug for ekstra opbevaring til dine sko. Bambus er også et meget holdbart og bæredygtigt materiale, hvilket gør det til et klogt valg for den miljøbevidste forbruger. Når det kommer til stil og funktion, er det svært at slå denne skohylde. Hvis du leder efter andre stilfulde opbevaringsløsninger, så tjek House of Sajaco Cognac computertaske i Læder for en lige så attraktiv og praktisk løsning til dine opbevaringsbehov.