Whocopied.me
CHAT MED OS

Eller ring: 61515300 - Hverdage 9-15

Servietringe, skåle, tekasse og kurve m.m.

Smarte Servietringe, salt og pebersæt, skåle og Cindarella (Askepots) kagekniv fra Philippi. Smarte kurve, skohylde, bænk og sengebakker fra Zeller Present. Dejlige ting til bolig og når der kommer gæster i hjemmet. Du kan også finde læderstropper til håndklæder og viskestykker.

Bolig tilbehør: Læs mere nedenfor

Side:

Brand / kategorier: 

 Antal produkter:   
Sortering efter:
Side:

Æske til te i træ

Fra Zeller Present har vi flere gode ting i træ. En af de populære er teæske / tebox fremstillet i bambus træ. Teæsken har et gennemsigtigt låg af akrylglas for at sikre styrken, så det ikke går istykker ved transport og brug i hverdagen. Tekassen er i klassisk design med plads til mange tebreve i 4 seperate rum, så du let kan holde orden på din samling af te.

Hyggeligt og praktisk med dejlige sengebakker

Vi har flere forskellige sengebakker. En sengebakke til brug ved læsning, iPad eller mini PC. Og en mere klassisk til servering af morgenmad på sengen eller anden servering på sengen. En god sengebakke er meget praktisk især til de hyggelige morgen- og aftenstunder.

Tid til eventyrlig kage og et veldækket bord med kagekniv og servietringe

Alle kender eventyret om Askepot og skoen hun tabte. Philippi har netop designet en version af Askepots sko som en flot kagekniv har stilethælen kan tages af alt efter behov. Virkelige en fantastisk flot kagespade til et hvert veldækket kagebord. Servietringe hører der også til et veldækket bord. Philippi har for eksempel designet Swirl servietringene som tilføjer bordet dog smag og stil.

Dejlige design skåle og kurve

At præsentere frugt, brød og andet i en lækker designet skål er dejligt og særligt indbydende. Kurve i stof og træ er god stil til mange ting for eksempel håndklæder, servietter eller andre små ting.

Fjern fnug og fnuller med en Severin fnugfjerner / fnugshaver

De fleste kender til fnug og fnuller som er overskudsuld på en plaid. Fnug og fnuller findes på både uld, bomuld og andre tekstiler. For at fjerne fnug og fnuller på plaider og puder anbefaler Regovs at du bruger Severin fnugshaver. Severin fnugshaver har en lille aftagelig fnugbeholder og en smart afstandsholder til meget løse plaider og tekstiler.

Skab plads til sko med en skohylde eller skobænk

Zeller Present har designet en smart skohylde / skoreol som kan stables op til 3 stk. oven på hinanden, således at der maksimum bliver plads til 18 par sko. Har du, på samme tid, brug for en lille bænk og plads til 6 par sko er skobænken fra Zeller Present lige det du står og mangler til bryggerset.

Samme produkter i vores svenske webbutik: Regovs.se


Filter
Farve:
Materiale:
Bæredygtig:
Antal nøgler:
Størrelse: