Whocopied.me
CHAT MED OS

Eller ring: 61515300 - Hverdage 9-15

Vasketøjskurve, vaskekurve og snavsetøjskurve 

Er du på jagt efter en dejlig ny vasketøjskurv? Køb smarte, praktiske og stærke vasketøjskurve eller snavsetøjskurve til dit hjem. Du kan både få en rund, firkantet model eller en Reisenthel vasketøjskurv der ligefrem er til at hænge på væggen. Aldrig har det været lettere at holde styr på vasketøjet, end med gode store vasketøjskurve.

Vasketøjskurve, vaskekurve og snavsetøjskurve: Læs mere nedenfor

Side:

Brand / kategorier: 

 Antal produkter:   
Sortering efter:
Side:

Brug for en ny vasketøjskurv eller snavsetøjskurv?

Du er landet det rigtige sted hvis du er ude efter en vasketøjskurv i høj kvalitet. Vi har vores egen dobbelte vasketøjskurv i stof med kulfiberstænger og en flot aluminiumsramme. Vakretøjskurven har 2 rum og fylder ikke så meget trods det at den kan indeholde 102 liter fordelt på 51 liter i hvert rum. Vasketøjskurvene fra Reisenthel har vundet Golden A'Design Award 2017 i kategorien: møbler, dekorative elementer og boligindretning. Det er sikker stil at gå efter en vasketøjskurv fra Reisenthel. Og så er der den helt specielle vasketøjskurv fra Uashmama. Denne vasketøjskurv er fremstillet papir lignende materialer, hvor hvert stykke papir er blevet strækket og hærdet, så kurven ikke blot kan holde til at være vasketøjskurv - men også selv til at blive vasket igen og igen. Vasketøjskurvene fra Uashmama er også forsynet med et skilt du kan skrive på og knapper så flere kan knappes sammen og dermed bruges til smart sortering af vasketøj.

Vasketøjskurve, snavsetøjskurve og vaskekurve holder styr på sagerne

Min første vasketøjskurv fik jeg, da jeg skulle flytte hjemmefra. Jeg havde glædet mig meget! Jeg begyndte at slæbe mine ting ud i mine forældres bil, for de skulle hjælpe mig med at flytte. Da mig og min far havde kørt det sidste læs ud til min lejlighed, kom min mor i hendes lille røde bil: Hvad vil du gøre af dit vasketøj? Jeg havde tænkt mig bare at bruge en vasketøjspose og skifte den ud en gang i mellem. Jeg mente, at en vaskekurv egentlig bare var en vasketøjskurv. Det var min mor absolut ikke enig med mig i! En vasketøjskurv skal bruges, så tøjet kunne ånde – vi skulle jo gerne have vasketøjet havde en rimelig neutral lugt, når jeg skulle have det op igen til vask. Jeg kunne godt se, at det med en vasketøjskurv var en god idé, men så skulle den også være smart!

Vaskekurve og vasketøjskurve i høj kvalitet gør livet nemmere

Når du køber en vasketøjskurv fra Regovs, er der måske større chance for, at mænd vil deltage eller gøre det selvstændigt, end hvis man bruger en plasticpose – vasketøjskurven er endda også moderne og flot! Find og køb flotte modeller online ved Regovs og kom godt i gang med vasketøjet. Med de mange designs som Reisenthel modellerne findes i, i dag kan du også benytte kurvene som en del af indretningen, f.eks. vil en Reisenthel  vasketøjskurv være meget populær på børneværelset. Nogle vasketøjskurve er lavet af stærk polyester og med aluminiums ringe andre er designet i træ.

Vaskekurv og Vasketøjskurv dobbelt med 2 rum er efterspurgt

Flere har efterspurgt nye fine vaskekurve… og ved i hvad, der er rigtig mange vasketøjskurve på markedet og flere forskellige stiles! Her ser du mine personlige favoritter lige i øjeblikket og håber det falder  i din smag! Jeg kan virkelig godt lide vasketøjskurve både fra UashmamaReisenthel, Regovs og Zeller Present. Der tale om kurve i super gode kvaliteter og designs. Om det skal være af træ, aluminium og polyester bestemmer du selv, du kan let vælge den vasketøjskurv der lige passer dig.

5 Gode råd til at forbedre dit energiniveau med vasketøjskurve

  1. Hold orden og rent omkring dig

  2. Sorter’ dit vasketøj i vasketøjskurve og få det vasket

  3. Hæng dit vasketøj ud og få frisk luft i tøjet

  4. Sørg for at dine vasketøjs sorteringskurve er hele og pæne

  5. HOLD altid ALT vasketøj og vasketøjskurve ude fra dit soverum

Nu er det snart forår, solen står allerede meget højere på himlen og der er lyst i længere tid.

Så er det tid til forårsrengøringen - den gode gamle skik vil peppe dig og dine omgivelser gevaldigt op.

Støv og nullermænd er energidræbere, og de findes i hobetal i vores hjem nu, hvor vinteren går på held. Vi kan nok ikke nå at gøre alting rent på en gang, men måske et rum om ugen.

Start med dit soverum, få luftet ud - dynerne skal ud at fryse i vinterkulden, nullermændene skal væk fra hjørnerne og edderkoppespindene væk fra lofterne. Forestil dig hvorledes et rent og frisk soveværelset føles.

Det vil forbedre søvnkvaliteten en hel del, når pruttelugten og gammelt støv fjernes. Sikke en energi man vil kunne opnå efter en god nattesøvn, når alle energidræberne er fjernet og man kan inhalere ren karma hele natten.

Vasketøjet er et kapitel helt for sig selv, man kan jo ikke sove sammen med det snavsede tøj, det lugter og afgiver beskidte energier, så ud af soverummene og ned i vasketøjskurven med det.

Vasketøjskurve og vaskekurve der passer til dig

Hvor skal vasketøjet så hen? Sørg for at have nogle vasketøjskurve, der passer til dine behov - ikke for store og ikke for små. Det vigtigste er at vasketøjskurvene er praktiske og pæne at se på og at de står et sted, hvor man kan lukke af for deres snavsede energier.

Det skal være sådan, at en vasketøjskurv giver lyst til at blive brugt - lyst til at blive tømt og lyst til at få rent vaske tøj.

Regovs.dk har mange lækre design vasketøjskurve - alt hvad du ser på hjemmesiden er lagervarer og kan fås fra dag til dag.

Vær helt bevidst om, at vasketøjskurvens fornemmeste mål, er at se godt ud og være praktisk og funktionel. Med en lækker vasketøjskurv i den helt rigtige farve og design, bliver energien helt opløftet og man bliver så glad for at arbejde med den. Det kan være du skal have flere vaskekurve - en til finvaske - en til kulørt vaske - en til kogevaske eller måske skal vasketøjskurven være person bestemt - en til far - en til mor og en til hver af børnene. Det er,hvad der er mest praktisk i de forskellige hjem.

På med vanten og få lyset ind og luften renset i dit hjem, det vil virkelig give dig det ekstra boost du har brug for.

Nu tror du måske at jeg har styr på det, det har jeg ikke altid og heldigvis for det. Jeg sørger for at få gjort hovedrent en gang om året og jeg udskifter defekte og grimme vasketøjskurve.

Mangler du plads i dit hjem - brug en vasketøjspose

Hvis du ikke har særlig meget plads i dit hjem, eller måske bare ikke bryder dig om de mere faste og pladskrævende vasketøjskurve, så er en vasketøjs pose eller sæk måske lige noget for dig. Fordelen ved disse vasketøjsposer er, at de meget nemt kan presses sammen i et hjørne eller endda skubbes ind under en seng, hvis du ikke vil have at dit vasketøj ligger og flyder over det hele. Vasketøjsposerne er også utroligt nemme at tage med sig, hvis du enten skal på vaskeri med dit vasketøj, eller du skal et smut forbi mor med dit vasketøj. Fordelen ved disse vasketøjskurve er, at de jo slet ikke er kurve, men poser og derfor nemt kan pakkes sammen og væk, så de ikke fylder i hverdagen.

Nogle af de bedste vasketøjskurve og lige den, der passer til dit behov

Hvem drømmer ikke om vasketøjskurven der kan både vaske, tørre, lægge tøjet sammen og på plads? I stedet slås vi alle med den opgave, der aldrig synes at blive færdig. Lige når man har fået tømt vasketøjskurvene, så dukker der atter, næsten på magisk vis, nyt tøj op med det samme. Om du kun er dig selv, eller om du har familie, så er vasketøjs tjansen desværre ikke noget, der klarer sig selv. Men opgaven kan gøres mere overkommelig ved at sørge for at have nogle vasketøjskurve, der passer til dig og din families behov. Hos Regovs kan du finde vasketøjskurven, der opfylder alle dine krav om æstetik, kvalitet og hverdags logistik. Du finder vasketøjskurve i både stof, polyester og papir. Vasketøjskurve der er rumopdelte og med låg. De er her alle sammen. Leder du efter en ny vasketøjskurv, der kan opfylde præcis de behov, du har, så er du kommet til det rette sted. Gå på opdagelse og find den vasketøjskurv, der passer til både dit hjem og din pengepung her hos Regovs.

Samme produkter i vores svenske webbutik:  Regovs.seFilter
Farve:
Materiale:
Bæredygtig: