CHAT MED OS
Kundeservice

  Uashmama er et familieejet firma, der drives fra det smukke Toscana i Italien, hvor hvert produkt er nøje skabt til eftertænksomt at forbedre din daglige livsstil. Firmaet blev etableret af Marco Marconi som med sin kreative vision var med til at udvikle Uashmamas signaturmateriale, et vaskbart papir kaldet "AGGO". Materialet opfylder firmaets topprioritet i at levere produkter, der er både etiske og holdbare - AGGO føles og foldes som tekstil for et æstetisk værktøj, der er let og sjovt!

  Uashmamas passion er ...

  at forenkle dit liv med miljøvenlige produkter, der leverer state-of-the-art design og funktionalitet.

  Uashmama Vasketøjskurv - Dine Drømmes Vasketøjskurv!

  Dine drømmes vasketøjskurv er en let, nem-at-bære, stilfuld vasketøjskurv. Uashmamas vaskbare vasketøjskurve er både stilfulde og bæredygtige og tilføjer et strejf af elegance til ethvert rum. Uashmamas vasketøjskurv vil gøre det til en leg at samle og organisere dit vasketøj.

  Vasketøjskurvene er høje og smalle og er ekstremt lette at håndtere. Hver vasketøjskurv har ligeledes et aftageligt mærke påsat, så du kan navngive kurven og opddele i fx lyst og mørkt, mor og far eller sport og hverdag.

  Hver vasketøjskurv er desuden udstyret med et sammenlåsningssystem med trykknapper, hvilket giver dig mulighed for at klikke flere poser sammen!

  Stærk som Læder

  Uashmamas vasketøjskurve fremstilles i AGGO-materialet, der føles som læder, men det er det ikke. Det er faktisk specialbehandlede cellulose-fibre (papir). Råvarerne til det papir-lignende materiale er opdyrket i plantager - og stammer derved ikke fra skovhugst! Fremstillingen er lig måden, man arbejder med skind på. Hvert lag papir strækkes og hærdes, så det kan modstå hverdagens hårde strabadser og derefter tilmed holde til at blive vasket om og om igen.

  Kærlig Pleje af Uashmamas Vasketøjskurve

  Du plejer bedst dine Uashmama vasketøjskurve ved at vaske dem i varmt vand med en mild sæbe eller mild rengøringsmiddel. De lysere varianter vaskes gerne separat, da de er designet til at falme i farven. 

  Uashmasmas vasketøjskurve findes i et stort udvalg af farver. Køb din næste - eller første - Uashmama vasketøjskurv hos Regovs.