CHAT MED OS

Eller ring: 61515300
Man-Tor: 8-15.30 Fre: 8-15

Uashmama vasketøjskurve m.m. kan vaskes som tøj, de kan pakkes så de ikke fylder.

Stærk som læder!

Uashmama materialet føles som læder, men det er blot special behandlede cellulose fibre(papir)...

Historien ved navnet Uashmama ligger i ønsket om at dedikere noget til mor i familien og meningen er, at navnet skal få dig til at tænke på mor. Uashmama afspejler på flere måder den italienske familie: beskeden, elegant som moderen og ganske kreativ, opfindsom og praktisk som faderen - manden bag Uashmama.

Alle Uashmama varene er designet og lavet i Lucca, Toscana. Råvarerne til det papiragtige materiale er opdyrkede i ...

Side:
 Antal produkter:   
Sortering efter:
Side:
plantager (og stammer dermed ikke fra skovhugst!). Fremstillingen er meget som måden, man arbejder med skind på. Hvert lag papir strækkes og hærdes, så det kan modstå hverdagens hårde strabadser og derefter kan holde til at blive vasket igen og igen.

Bæredygtig Uashmama!

Produkterne er derfor indbegrebet af bæredygtighed, og Uashmama er perfekt til at blive brugt som eksempelvis vasketøjskurve, frugtskåle, vaskekurve, toilettasker, tasker, penalhuse og i det heletaget til opbevaring af diverse ting og sager.

Uashmama vasketøjskurv – vasketøjskurven du vil elske

Hvis du elsker lækkert og funktionelt design hvor der også samtidigt er stort fokus på bæredygtighed, så er en Uashmama vasketøjskurv lige det du leder efter. Den stilige og meget praktiske Uashmama vasketøjskurv er vasketøjskurven du aldrig vil undvære, når først den er din. Det er ikke kun en vasketøjskurv, men den kan også bruges til andre ting såsom opbevaring af plastik, papir, strikketøj, børnenes legetøj og meget andet. Du kan skrive med kridt på vasketøjskurvene og på den måde gøre håndteringen af dit vasketøj eller dine ting meget lettere. Desuden kan kurvene klikkes sammen og på den måde danne en lille skulptur i dit hjem. Desuden er Uashmama vasketøjskurve lette og meget nemme at flytte rundt afhængigt af hvor du har brug for dem. Vasketøjskurven vil passe perfekt på dit badeværelse da den findes i et stort udvalg af farver. Køb din Uashmama vasketøjskurv hos Regovs.


Se samme produkter i vores svenske webbutik: Regovs.se


Filter
Farve:
Materiale:
Bæredygtig: