CHAT MED OS
Kundeservice

  Dobbelt Vasketøjskurv: Vasketøjskurv Populær og Let med 2 rum - 102 L

  Populær
  Restparti
  -40%
  Dobbelt Vasketøjskurv: Vasketøjskurv Populær og Let med 2 rum - 102 L


  •  249,00 kr
  • 149,40 kr
  • (Spar: 99,60 kr)

              Antal:

  Varenummer: KR-906622
  check Antal på eget lager: +7

  Dobbelt Vasketøjskurv: Vasketøjskurv med 2 rum / 2 delt. Let vaskekurv / opbevaringskurv med flot aluminiumsramme

  • Træt af rod?
  • Få styr på vasketøjet, legetøjet eller strikketøjet
  • Handy, stylish og let 
   
  Flot dobbelt vasketøjskurv i sort med aluminiumsramme, kan hjælpe dig med at adskille f.eks. hvidt og farvet - eller i lagner og håndklæder - det er kun din fantasi, som sætter grænser. Med en dobbelt vaskekurv undgår du at skulle sortere alt dit vasketøj på en gang - fordi det bliver gjort hen ad vejen, som tøjet bliver snavset.
   
  Ud over vasketøj kan kurven også bruges som opbevaringskurv til legetøj, strikketøj, garn, diverse ting og sager så det er lettere at holde orden. I det hele taget en dejlig, let og meget handy Vasketøjskurv.

  Udvendig 

  • Farve: Sort
  • Mål: 62 X 32 X 52 cm. (BXDXH)
  • 2 Åndbare lukninger i toppen
  • Dobbelt designs vasketøjskurv
  • 2 hanke, for let transport
  • Forstærket og stabil bund
  • Aluminiumsramme i top

  Indvendig 

  • Volumen: 102 L (51 L i hvert rum) 
  • 4 kulfiberstivere (1 i hvert hjørne)

  Yderligere informationer

  • Vægt: 735 g 
  • Tåler godt at blive våd og fugtig
  • Materiale: Rustfri Aluminium og Stærk Polyester
  • Brand og Design: Regovs
  • NB! Viskestykker vist på foto følger ikke med kurven

  Dobbelt vasketøjskurv: En let håndterbar design

  Designet på denne dobbelte vasketøjskurv er både æstetisk tiltalende og funktionelt. Med en stabil aluminiumsramme og stærkt polyester som materiale tilbyder vasketøjskurven en let håndterbar og holdbar løsning til dine vaskbehov. Dens sorte farve og moderne udseende gør den til et stilfuldt supplement til dit hjem. Håndtagene på siderne letter transporten af vasketøjet til og fra vaskerummet, mens den forstærkede og stabile bund sikrer, at vasketøjskurven kan håndtere tungere belastninger uden problemer.

  Dobbelt vasketøjskurv: Alsidig anvendelse

  Udover sin primære funktion som en dobbelt vasketøjskurv kan dette produkt fra Regovs også bruges som en opbevaringsløsning til andre genstande. Den kan bruges til at opbevare legetøj, strikning, garn eller andre små genstande, som ellers ville være svære at holde styr på. Dette gør den til en alsidig løsning, der passer til de fleste husholdninger.

  Dobbelt vasketøjskurv: Mærket Regovs

  Regovs er et mærke kendt for sin kvalitet og design. Vi tilbyder en række forskellige produkter designet til at gøre dit liv lettere og mere organiseret. Denne dobbelte vasketøjskurv er et eksempel på den kvalitet og tanke, der går ind i hvert produkt fra Regovs. Den er ikke kun praktisk, men også æstetisk tiltalende, og den holdbare konstruktion garanterer, at den vil være en tilføjelse til dit hjem i lang tid fremover.

  Dobbelt vasketøjskurv: Fremragende investering i dit hjem

  Denne dobbelte vasketøjskurv fra Regovs er en fremragende investering for alle, der leder efter en praktisk og stilfuld løsning til deres vask- og opbevaringsbehov. Med dens alsidige anvendelse, holdbare konstruktion og æstetisk tiltalende design vil denne vasketøjskurv helt sikkert være et værdsat tilføjelse til dit hjem.

  Få bugt med vasketøjet med en ny dobbelt vasketøjskurv

  Det er atter blevet tid til at gribe til vasketøjskurven, fordi der skal vaskes tøj.
  Anledningen kan være, at der er kommet en top på bemeldte kurv over dens øverste grænse ved kanten, så vasketøjet nu falder på gulvet ved siden af, hvis man lægger mere på/i kurven – også selvom man har presset tøjet sammen.

  Eller måske er vasketøjet begyndt at lugte fra den store vasketøjskurv, hvor man får ondt i ryggen af at bøje sig ned i den og fiske vasketøjet op, når man leder efter noget specifikt tøj at vaske, eller det hele vælter ud i én stor bunke fra vasketøjskurven, når man vender bunden i vejret på den.

  Herefter benytter den evindelige opgave med at farvesortere tøjet, eller også skal det lægges i mindre bunker efter materiale af stof, begge dele eller mere, da man bare har smidt alt vasketøjet ned i den gamle vasketøjskurv i samme dynge.

  Uanset anledningen til at vaske tøj og størrelsen på ens brugte vasketøjskurv så er det ikke en opgave, som man ligefrem ser frem til at skulle give sig i kast med.

  Generelt er det sjældent en morsom opgave at skulle have vasket tøj, men med en ny vasketøjskurv fra Regovs bliver det en mere overkommelig og overskuelig tjans, end det hidtil har været!

  Vasketøjskurven opdeler på en praktisk måde

  Med denne formstærke og stilfulde vasketøjskurv slipper du med de sædvanlige problemer med ikke at have plads i en for lille vasketøjskurv til vasketøjet, men tøjet bliver heller ikke glemt i en stor portion her, da denne praktiske vasketøjskurv har den helt rette størrelse til en anseelig mængde vasketøj.

  Dog er noget af det meste raffinerede ved denne vaskekurv, at den er inddelt i to rum, som du helt selv kan bestemme, hvordan de skal benyttes.

  På den måde kan du sortere efter farve, tekstil, stof, materiale eller noget helt andet, som du foretrækker at inddele dit vasketøj efter, når du skal vaske. Måske bliver det nu, at du indfører mere fordelagtige måder at sortere vasketøjet efter, da sådan en let vasketøjskurv her indynder til det!

  Benytter du dig af endnu flere af disse vasketøjskurve, så har du også mulighed for at kunne sortere endnu mere, om det så skal være tøj, sengetøj, håndklæder eller noget helt andet.

  Den her vasketøjskurv kan holde til en del vægt i sig som indhold, så du kan fylde den tungt, til randen eller med top på i de to rum alt efter, hvordan du helt selv vælger at gøre det.
  Der er også mulighed for at lukke af i toppen, så vasketøjet bliver på plads, hvis du skal transportere vasketøjet over både korte afstande fra rum til rum eller længere gåture fra hus til hus, så du ikke kommer til at tabe vasketøjet på vejen, men så der stadig er mulighed for at lade vasketøjet ånde.

  De to hanke gør den her vasketøjskurv med 2 rum endnu lettere at bære rundt, så man får mindre rundt i kroppen og skal bøvle mindre med vasketøjet.

  Vasketøjskurven er til brug mange steder og har mange funktioner

  Selvom dette som udgangspunkt er en vaskekurv med 2 rum, hvis hovedfunktion er at blive fyldt med vasketøj, så er det jo helt op til dig selv, hvordan du vælger at benytte den.

  Du kan jo vælge at benytte denne opdelte vasketøjskurv som en beholder, hvor du har forskelligt grej i, som kan være alt fra til brug i syrummet, til at du skal have overblik over nogle klude ude i værkstedet.

  Det her er desuden en billig vasketøjskurv, der gør den belejlig til den prisbevidste køber, der endvidere formentlig heller ikke har megen plads at gøre godt med derhjemme.

  Derfor er den velegnet til alt fra små studieboliger og videre til de helt store villaer, hvor man måske har flere vaskerum at gøre godt med.

  Er man flere mennesker under samme tag, der skal deles om at vaske tøj, er sådan en praktisk vasketøjskurv her også en smart anordning at benytte sig af, når man desuden vil have opdelt vasketøjet efter, hvem der skal have vasket og på den måde benytte sig af de respektive rum til de givne personer. På den måde får man heller ikke blandet vasketøjet sammen.

  Så er du træt af ildelugtende vasketøj, der enten hober sig op for hurtigt eller aldrig bliver vasket, hvorefter du skal sortere det i flere mindre bunker og vaske det over flere omgange, så er det bare med at investere i vores vasketøjskurve her, der har den rette størrelse til alt fra singlepersoner og hele familier, der vil have vasket tøj efter en perfekt opfyldning uden at besværet med at skulle opdele vasketøjet først.

  Det har aldrig været lettere at skulle tilgå en omgang vask, når du fremover har vasketøjet fordelt i vores vasketøjskurv med 2 rum, som du – som nævnt – også kan bruge til opbevaring af mange forskellige ting, hvorfor denne kurv ikke er påberåbt til at skulle være placeret i vaskerummet.

  Det bliver måske ikke ligefrem underholdende at vaske tøj, men med denne vasketøjskurv er det godt nok tæt på!