CHAT MED OS

  Håndlavede læderbælter ved Regovs.dk

  Regovs.dk har eget læderi hvor læderbælter fremstilles efter dine ønsker, derfor kan vi tilbyde dig nogle super gode priser. De håndlavede bælter fremstilles af italiensk kerne okselæder med smarte og stærke spænder. Bredden på bælterne er fra 1,5 til 5 cm og tykkelsen er mellem 2,8 til 3,5 mm. 

  Bælterne er meget stærke derfor giver vi 5 års garanti på egen producerede bælter. Regovs læderbælter er som regel udført i et klassisk design og passer derfor til langt de fleste bukser.

  Ud over bælter har vi også vores egen vasketøjskurv med ...

  2 separate rum. Denne vasketøjskurv er velegnet til sortering af vasketøj, opbevaring af legetøj, strikketøj eller andet. For at holde prisen i bund har vi fået en større mængde vasketøjskurve hjem, til gavn for alle. 

  Regovs har også punge, herrepunge og læderpunge.

  Læderpunge og kortholdere er også noget af det vi har specialiceret os i. Regovs har udvalgt nogle af de bedste modeller i herrepunge og læderpunge til mænd. Pungene er også forsynet med RFID safe funktion, således at de hindre kontaktløs betaling og afluring af dine kort.  

  Rygsække i læder fra Regovs

  Via dygtig og anerkendt producent får Regovs produceret egne skuldertasker og rygsække. Flere af taskerne er designet af Rudi & Harald Nielsen som blandt andet er kendt fra fodbold og de gamle far til fire film. Det er flotte og eksklusive rygsække og skuldertasker udført i lækkert kalveskind. En af de mest kendte taskemodeller fra Rudi & Harald er taskerne med lynlåse i flere forskellige farver. Køb din nye lædertaske i lækkert design fra Regovs i dag. 

   

  Se samme produkter i vores svenske webbutik: Regovs.se

  Se samme produkter i vores norske webbutik: Regovs.no