CHAT MED OS

  Smykkeskrin med masser af plads

  Et godt smykkeskrin har gerne flere rum, skuffer og holdere til øreringe og ringe. På den måde opbevares dine smykker bedst, så de ikke kommer til at ridse hinanden. Den mest klassiske farve er sort, men man kan sagtens få mange andre smarte farver som rød, brun, hvid m.m. Find den model der passer dig, hvad enten det er til dig selv i hjemmet, som rejseskrin eller til en gave. Et godt skrin skaber altid glæde, da det pynter og holder orden på samme tid. 

  Find Dit Perfekte Smykkeskrin i Læder

  Uanset om du er til det klassiske look fra Davidts eller det moderne præg fra Windrose, er der et lædersmykkeskrin, der passer perfekt til dine behov. Disse mærker sikrer ikke kun, at dine smykker er beskyttet, men også at de opbevares med den elegance, de fortjener. For dem, der ofte rejser, er kompakte rejsesmykkeskrin i læder den ideelle løsning. Med deres kompakte design og robuste ydre sørger de for, at dine smykker altid er sikre, uanset hvor du befinder dig.

  Smykkeskrin: Læs mere nedenfor

  Smykkeskrin

  Også XL Smykkeskrin

  Står du og mangler et smykkeskrin, hvor du kan holde styr på alle dine smykker, så er du kommet det rette sted. Hos Regovs sælger vi mange forskellige former for smykkeskrin. Vi har et stort udvalg, som du kan vælge imellem. Der er både store, små, runde og firkantede smykkeskrin. Er du en, som holder meget af smykker, og har mange smykker, som mangler et sted at være, så har vi et antal af store smykkeskrin, hvor der med garanti er plads til en masse smykker. Vi har smykkeskrin, som består af flere lag, så du får brugt pladsen så godt som muligt, men du vil stadig kunne holde styr på dine smykker ved hjælp af disse rum. Rummene kan hjælpe dig med at organisere dine smykker, så du vil have nemmere ved at finde dem, når du står og skal gøre dig klar til fest. Derudover har vi også et antal af små smykkeskrin. Disse smykkeskrin er praktiske til dig, som kun har brug for at holde styr på nogle få smykker. Derudover kan små smykkeskrin være praktiske, når du skal ud at rejse. Disse små smykkeskrin vil hjælpe dig med at holde styr på dine smykker på rejsen, men de vil ikke tage særlig meget af bagagepladsen.

  Du finder smykkeskrin fra både Davidts og Windrose

  Smykkeskrin i alle farver og former:

  De flotte smykkeskrin kan du få i flere forskellige farver. Du kan vælge imellem farverne sort, rød og hvid. Udvalget af de forskellige farver, gør det nemmere for dig, at finde det op det smykkeskrin, som passer dig bedst. Derudover kan du vælge imellem runde eller firkantede smykkeskrin, alt afhængigt af, hvad du holder af. Størrelserne på vores smykkeskrin variere fra hinanden, og dette er med til at gøre, at du netop finder det smykkeskrin, som passer perfekt med størrelsen, ikke for stor og heller ikke for lille.

   

  Smykkeskrin og Rejseskrin til alle dine Smykker

  Et godt, smart og praktisk smykkeskrin til smykkerne er et must til enhver kvinde. Fleres af Regovs' smykkeskrin fås med et rejseskrin, som er et lidt mindre skrin, som er velegnet til rejsebrug. Skrinene fås både runde og firkantede, store og små, i PU og læder. Endvidere kan du også købe urskrin til enten 6 eller 12 ure. Køb et godt kvalitets smykkeskrin, enten som en god gave til en du holder af eller til dig selv fordi du fortjener det.

  Smykkeskrin er en hel personlig ting til opbevaring af sine skatte (smykker) og som forbruger skal det være praktisk og smukt at se på. Der er nogle elementære krav der skal være opfyldt:

  • Der skal være plads, så dine smykker ligger ordentligt

  • Der skal kunne komme flere smykker til

  • Det skal være let at komme i og holde orden i

  • Det skal være æstetisk og holdbart

  • Det skal kunne glæde dig, hver gang du lukker det op

  Hos Regovs har vi eksklusive og smukke kvalitets smykkeskrin i alle farver og størrelser. Mange af smykkeskrinene har indbygget rejseskrin ellers kan det købes alene, det er en praktisk foranstaltning, når man er på farten. Der er også urskrin, til opbevaring af dine ure.

  Et smykkeskrin er en oplagt gave til den elskede, til en konfirmand eller dig, der vil dine smykker det godt.

  Hos Regovs finder du smykkeskrin fra følgende brands: Davidts, Bruuns og Philippi.

  Det mest solgte smykkeskrin er 367965-01, det er sådan et mellemstørrelse smykkeskrin. Den mest solgte farve i alle typer af smykkeskrin er sort, skarpt forfulgt af hvid, men du skulle prøve at kigge på de alternative farver, såsom rød eller et rustfri blankt stålskrin fra Philippi. Eftersom det et den sorte farve, der går mest af er det også dem vi har flest af.

  De fleste smykkeskrin er lavet, så de kan foldes ud med bakker hvor kæder kan ligge, rum til øreringe og små skuffer til fingerringe, og der er rejseskrin med i mange af dem.

  De fleste smykkeskrin bliver lavet i et plastmateriale (PU), det holder sig flot hele din tid ud, og det kan tørres af med en fugtig klud. Flotte kvalitets Smykkeskrin til gode priser finder du her, så du kan holde styr på dine smykker - smukke smykkeskrin er en god gaveidé! Når det så er rejsetid, så behøver du et smykkeskrin med rejseskrin. Rejseskrin er ofte mindre skrin som følger med store smykkeskrin og lige kan indeholde det mest nødvendige og så er de lette at lukke sammen.

  Hvorfor vælge et smykkeskrin i skind / læder?

  • Elegant Beskyttelse: Læder er kendt for sin robusthed og elegance. Med smykkeskrin i læder får du den bedste beskyttelse mod ridser og stød samtidig med, at dine smykker opbevares stilfuldt.
  • Kvalitets Organisering: Mærker som Davidts og Windrose har specialiseret sig i at skabe smykkeskrin i læder, hvor hvert rum er designet med præcision. Dine smykker vil altid være organiserede og nemme at finde.
  • Stilfuld Fremhævning: Udover at være praktiske, er smykkeskrin fra mærker som Davidts og Windrose også en æstetisk tilføjelse til ethvert rum.

  Er du træt af, at du aldrig kan finde dine smykker eller de bliver væk i en stor rodebunke, hvor de hurtigt kan blive ridset? Om det er dine dyrebare arvestykker du vil passe på eller om det er dine nye fine smykker, så er et smykkeskrin ideelt, da du altid ved hvor du har dine smykker opbevaret, og samtidig kan du nemt og bekvemt kommer til dine smykker, da de smykkeskrin du finder her hos Regovs har godt med plads og mange forskellige rum, så du nemt kan finde lige de øreringe der matcher dit tøj i dag eller en halskæde. Samtidig vil du også kunne passe bedre på dine smykker, så du ikke vil få ridser, som hvis de lå i en rodet bunke. Du får derved nemmere ved at vælge hvilket smykke du vil have på netop i dag, når du kan se det hele samlet på et sted, men organiseret i det flotte læder smykkeskrin / smykkeskrin i skind. Du kan selv vælge om det skal være et lille smykkeskrin, stort smykkeskrin. Du får med et smykkeskrin i skind / læder hurtigt skabt et overblik over alle dine smykker og ure, hvor smykkeskrinet både er praktisk og flot, og derfor kan stå fremme som en del af indretningen i soveværelset, på badeværelset eller i værelset. Et flot smykkeskrin i læder kan også stå fremme på dit make up bord / sminkebord eller det kan stå fremme inde i dit walk-in-closet Mange af smykkeskrinet har også de perfekte mål, til at kunne være i en bankboks, og derved kan du stadig holde styr og orden på dine dyre smykker, og samtidig have dem i sikkerhed. 

  Windrose Eksklusive Smykkeskrin

  Hos Regovs finder du smykkeskrin fra Windrose. Windrose er en tysk virksomhed, som producerer de mest flotte og unikke smykkeskrin i læder / smykkeskrin i skind til dine smykker, halskæder, øreringe, fingerringe og ure. Med et Windrose smykkeskrin / læder smykkeskrin vil du kunne passe godt på dine smykker, da Windrose smykkeskrin i læder kun består af de bedste materialer. Windrose står for kvalitet, og værner om have traditionen i det gamle håndværk i orden, og derfor anvender de altid de bedste materialer og værner om en evig stræben, efter altid at fremstille de bedste smykkeskrin / de perfekte smykkeskrin. Windrose producere alt lige fra små smykkeskrin / praktiske små rejsesmykkeskrin til store smykkeskrin / bokse til dine smykker. De store smykkeskrin / skatkamre har flere etager og detaljer i sig, og bliver en del af din indretning med sit flotte stil rige udseende. Vores smykker og ure er dyrebare for os, og derfor skal de også opbevares ordentligt og pænt, og med disse smykkeskrin får du også orden i dine smykker, så du altid hurtigt og nemt kan komme til dine pæne og flotte smykker og ure. Windrose producere smykkeskrin i merino- og beluga serien. Merino serien er et blødt syntetisk materiale og stærkt kunstlæder, mens beluga serien er ægte, præget okseskind. Giv et Windrose smykkeskrin i gave eller giv det til dig selv, hvis du vil værne om dine smykker. 

  Davidts Smykkeskrin i Høj Kvalitet

  Davidts smykkeskrin er også at finde hos Regovs. Du finder mange flotte og praktiske smykkeskrin i læder / skind i forskellige størrelser og farver. Davidts har eksisteret i mere end 70 år, og er blandt de mest innovative producenter i verden. Det er en lang familiehistorie, som de værner om, og derfor kan du altid regne med at de varer de producere er af høj kvalitet og gennemtænkt. Det er et populært mærke, takket være sin gode kvalitet. De skaber rig mulighed for opbevaring og udstilling af dine smykker, herunder øreringe / ørestikker, fingerringe, ure, halskæder og armbånd. Find den model der passer lige dig i form og farve. Med et smykkeskrin kan din samling vokse, og du har god plads til at opbevare dem.  Når dine smykker ligger præsentabelt, er det nemt og hurtigt at finde det smykke, som passer til dit outfit i dag. Davidts laver også flotte ur bokse, som du kan matche til dit smykkeskrin.


  Regovs har et bredt sortiment af alle typer smykkeskrin, du kan se dem på vores hjemmeside.

  Samme produkter i vores svenske webbutik: Regovs.se

  Samme produkter i vores norske webbutik: Regovs.no