Whocopied.me
CHAT MED OS

Eller ring: 61515300 - Hverdage 9-15

Smykkeskrin med masser af plads

Et godt smykkeskrin har gerne flere rum, skuffer og holdere til øreringe og ringe. På den måde opbevares dine smykker bedst, så de ikke kommer til at ridse hinanden. Den mest klassiske farve er sort, men man kan sagtens få mange andre smarte farver som rød, brun, hvid m.m. Find den model der passer dig, hvad enten det er til dig selv i hjemmet, som rejseskrin eller til en gave. Et godt skrin skaber altid glæde, da det pynter og holder orden på samme tid. 

Smykkeskrin: Læs mere nedenfor

Side:

Brand / kategorier: 

 Antal produkter:   
Sortering efter:
Side:

Også XL Smykkeskrin

Står du og mangler et smykkeskrin, hvor du kan holde styr på alle dine smykker, så er du kommet det rette sted. Hos Regovs sælger vi mange forskellige former for smykkeskrin. Vi har et stort udvalg, som du kan vælge imellem. Der er både store, små, runde og firkantede smykkeskrin. Er du en, som holder meget af smykker, og har mange smykker, som mangler et sted at være, så har vi et antal af store smykkeskrin, hvor der med garanti er plads til en masse smykker. Vi har smykkeskrin, som består af flere lag, så du får brugt pladsen så godt som muligt, men du vil stadig kunne holde styr på dine smykker ved hjælp af disse rum. Rummene kan hjælpe dig med at organisere dine smykker, så du vil have nemmere ved at finde dem, når du står og skal gøre dig klar til fest. Derudover har vi også et antal af små smykkeskrin. Disse smykkeskrin er praktiske til dig, som kun har brug for at holde styr på nogle få smykker. Derudover kan små smykkeskrin være praktiske, når du skal ud at rejse. Disse små smykkeskrin vil hjælpe dig med at holde styr på dine smykker på rejsen, men de vil ikke tage særlig meget af bagagepladsen.

Du finder smykkeskrin fra både Davidts og Windrose

Smykkeskrin i alle farver og former:

De flotte smykkeskrin kan du få i flere forskellige farver. Du kan vælge imellem farverne sort, rød og hvid. Udvalget af de forskellige farver, gør det nemmere for dig, at finde det op det smykkeskrin, som passer dig bedst. Derudover kan du vælge imellem runde eller firkantede smykkeskrin, alt afhængigt af, hvad du holder af. Størrelserne på vores smykkeskrin variere fra hinanden, og dette er med til at gøre, at du netop finder det smykkeskrin, som passer perfekt med størrelsen, ikke for stor og heller ikke for lille.

 

Smykkeskrin og Rejseskrin til alle dine Smykker

Et godt, smart og praktisk smykkeskrin til smykkerne er et must til enhver kvinde. Fleres af Regovs' smykkeskrin fås med et rejseskrin, som er et lidt mindre skrin, som er velegnet til rejsebrug. Skrinene fås både runde og firkantede, store og små, i PU og læder. Endvidere kan du også købe urskrin til enten 6 eller 12 ure. Køb et godt kvalitets smykkeskrin, enten som en god gave til en du holder af eller til dig selv fordi du fortjener det.

Smykkeskrin er en hel personlig ting til opbevaring af sine skatte (smykker) og som forbruger skal det være praktisk og smukt at se på. Der er nogle elementære krav der skal være opfyldt:

  • Der skal være plads, så dine smykker ligger ordentligt

  • Der skal kunne komme flere smykker til

  • Det skal være let at komme i og holde orden i

  • Det skal være æstetisk og holdbart

  • Det skal kunne glæde dig, hver gang du lukker det op

Hos Regovs har vi eksklusive og smukke kvalitets smykkeskrin i alle farver og størrelser. Mange af smykkeskrinene har indbygget rejseskrin ellers kan det købes alene, det er en praktisk foranstaltning, når man er på farten. Der er også urskrin, til opbevaring af dine ure.

Et smykkeskrin er en oplagt gave til den elskede, til en konfirmand eller dig, der vil dine smykker det godt.

Hos Regovs finder du smykkeskrin fra følgende brands: Davidts, Bruuns og Philippi.

Det mest solgte smykkeskrin er 367965-01, det er sådan et mellemstørrelse smykkeskrin. Den mest solgte farve i alle typer af smykkeskrin er sort, skarpt forfulgt af hvid, men du skulle prøve at kigge på de alternative farver, såsom rød eller et rustfri blankt stålskrin fra Philippi. Eftersom det et den sorte farve, der går mest af er det også dem vi har flest af.

De fleste smykkeskrin er lavet, så de kan foldes ud med bakker hvor kæder kan ligge, rum til øreringe og små skuffer til fingerringe, og der er rejseskrin med i mange af dem.

De fleste smykkeskrin bliver lavet i et plastmateriale (PU), det holder sig flot hele din tid ud, og det kan tørres af med en fugtig klud. Flotte kvalitets Smykkeskrin til gode priser finder du her, så du kan holde styr på dine smykker - smukke smykkeskrin er en god gaveidé! Når det så er rejsetid, så behøver du et smykkeskrin med rejseskrin. Rejseskrin er ofte mindre skrin som følger med store smykkeskrin og lige kan indeholde det mest nødvendige og så er de lette at lukke sammen.

Regovs har et bredt sortiment af alle typer smykkeskrin, du kan se dem på vores hjemmeside.

Samme produkter i vores svenske webbutik: Regovs.se
Filter
Farve:
Materiale:
Bæredygtig:
Størrelse: