CHAT MED OS
Kundeservice

  Vi kan med rette sige Rejs og vær Glad med Davidts! Davidts har en bred vifte af smykkeskrin, rejsetasker, toilettasker, manicuresæt og kufferter. Fremhæves skal de meget smarte og praktiske manicure rejsesæt, som er lige til at lyne sammen og tage med overalt. Davidts beautyboxe kan bestemt også anbefales, til at have med på rejsen, da de er meget praktiske, at have med i flykabinen. Også Davidts kufferter er meget populære. På denne måde er du fri for, at slæbe helt urimeligt på din bagage i lufthavnen. Davidts er godt, praktisk og stærkt design. En tryg medfølger på din rejse. Du ønskes hermed en god tur. Køb Davidts produkter i dag ved Regovs.dk.

  dir="ltr">Dejlig lille kabinetaske som ekstra taske

  Davidts har lavet en ny kabinetaske som passer perfekt til ryanair som den lille taske til kabinen. Tasken har et klassisk udtryk med flotte blå linier om måler 40 X 20 X 25 cm og kan rumme op til 15 liter. På den måde kan du udnytte så meget plads som muligt i den lille taske til flykabinen. 

  Klassisk Beautybox fra Davidts

  Mangler du en god klassisk beautybox er den også at finde fra Davidts - kan rumme helt op til 12 liter. 

  Smukke kvalitets smykkeskrin i alle størrelser fra Davidts

  Davidts er virkelig en god leverandør af smykkeskrin. Der er de små klassiske skrin med spejl og plads til det mest elementære. Og det klassiske smykkeskrin med rejseskrin oig spejl, som er en stor bestseller ved Regovs. Har du brug for et smykkeskrin med mange rum, mange skuffer og mange holdere til dine forskellige smykker, kan Regovs anbefale skrinet 367692-01 det er et smykkeskrin der opfylder de fleste behov for god plads til sine smykker.

  Dejlige manicuresæt til rejse og hjemme

  Davidts har også udviklet en række kvalitets manicuresæt i etui, på den måde er der godt styr på neglesaks, neglefil og meget andet. Ligeledes er det utrolig let at have med på rejser.

  Intet uden innovation, og det er her, Davidts ekspertise ligger siden 1949.

  Siden oprettelsen for mere end 70 år siden, inden rejsens gyldne tidsalder, har Davidts været blandt de mest innovative bagageproducenter i verden. Det arver den innovative styrke fra en lang familiehistorie i udviklingen af rejseartikler, der går tilbage til 1700-tallet. Davidts har altid været en forløber inden for håndtering af nye materialer og udvikling af nye design for at gøre rejsen så stilfuld og underholdende som muligt. Vi er derfor meget stolte over at præsentere dig milepælerne i vores tradition for konstant innovation med hensyn til design og teknologi inden for rejsesektoren.

  Davidts historie starter i starten af det 18. århundrede med Bertrand Davidts, der emigrerede på det tidspunkt med sin familie fra Belgien til Holland. Han bosætter sig i nærheden af Maastricht, hvor han begynder at arbejde som en af de mange kurveproducenter.
  Dette kurve håndværk fortsatte med at spille en stor rolle i Davidts-familien, hele vejen til generationen af Jean Davidts, grundlæggeren af vores uværende firma og den sidste kurvproducent af familien. Han fortsatte med at praktisere håndværket indtil år 2000 og har nu overladt sine værktøjer og nogle specielle genstande til forskellige museer.

  Jean Davidts åbner sin første butik i 1949, hvor han begyndte at sælge produkterne fra sit håndværk også direkte til slutbrugerne. Dette vedrørte hovedsageligt picnickurve og andre dagligdags kurveartikler til transport og opbevaring af varer. Herfra udvidede han hurtigt sit sortiment til også at omfatte læder rejsetasker og smykkeskrin til den blomstrende rejsebranche og det stadigt voksende antal turister i efterkrigstiden.

  I tidernes morgen skubber Jean Davidts sin hovedaktivitet som kurvproducent til side i 1955 og hengiver sig helt i produktionen og salget af rejsetasker og kufferter. Forretningen går godt, og Davidts administrerer allerede mere end 5 rejse- og lædervarerbutikker i Belgien ved starten af verdensudstillingen i 1958.
  På grund af den hurtigt stigende velstand og globalisering var Davidts en af de første i de tidlige 1970'ere, der producerede polyester tasker for en stadigt voksende målgruppe for rejsende, eventyrere og forretningsfolk.
  Siden 1700-tallet har Davids identitet konstant udviklet sig mod den hurtigt udviklende verden omkring den.

  I dag er det ikke anderledes, i dag introducerer Davidts stolt sin nye vision og koncept for DAVIDTS-mærket med et moderne look. Det nye logo står for en fornyet start, det repræsenterer det ideelle symbol for forbindelsen mellem Davidts vedvarende forfølgelse af fremskridt og konstant opmærksomhed på dens rige arv.