CHAT MED OS
Kundeservice

   

  I 1984 besteg australske Tim Macartney-Snape sammen med en gruppe af bjergbestigere en ny rute på nordsiden af Mount Everest i en hidtil ny letvægtsstil uden ilt og uden guide eller transporthjælp. Allerede i fire år senere besluttede Tim, at han ville bestige Mount Everest igen, da han havde indset at ingen virkelig havde besteget Mount Everest de 8.848 meter, der er fra havniveau til bjergtopniveau - også kaldet "Sea to Summit". Fire måneder efter Tim i foråret 1990 havde taget en svømmetur i det lune vand i Indiens Bengalske bugt og sat kurs mod det højeste punkt på jorden, stod han på toppen af Mout Everest endnu en gang. Alt dette klarede han alene og helt uden ekstra iltforsyninger. Denne lange rute er siden hen blevet udnævnt til at have navnet "Sea to Summit"-ekspeditionen. 

  Da Tim vender tilbage til Australien beslutter han samt klatrer kammeraten og designguruen Roland Tyson sig for at opbygge en virksomhed, hvor de kan udbytte al deres viden og passion for udendørsliv til at skabe praktiske og geniale udendørs udstyr. Da de skulle navngive deres ...

  virksomhed blev de enige om, at det skulle hede Sea to Summit efter Tims ekspedition. Siden hen har virksomheden blomsteret i internationale højder! I dag fortsætter Sea to Summit med at tilbyde innovativt udstyr såsom hurtigtørrende håndklæder og letvægtshåndklæder til udendørs entusiaster over hele verden.

  Sea to Summit microfiberhåndklæder og rejsehåndklæder

  Sea to Summit har også mange forskellige microfiberhåndklæder og rejsehåndklæder, både små og store badehåndklæder. Kvalitets håndklæderne fra Sea to Summit leveres i egen pose eller etui.

  Genial tørresnor fra Sea to Summit

  Sea to summit har udviklet en virkelig smart tørresnor som er super velegnet til rejser, camping, fisketure og sejlture. Det er en dobbelt tørresnor med et system der ikke kræver at du har klemmer med hjemme fra. Ydermere er snoren udstyret med reflekser, hvilket gør det let at se den i mørke.   

  Vandtæt rygsæk og toilettasker fra Sea to Summit

  Er du ude efter en letvægts rygsæk til beskyttelse mod regn eller en ekstra lille rygsæk, kan vi anbefale en vandtæt rygsæk fra Sea to Summit. Og letvægts toilettasker kan som kan bruges som hænge toilettaske finder du også i Sea to Summit sortimentet. Køb dine Sea to Summit produkter ved Regovs i dag.

  Også soveposer i høj kvalitet fra Sea to Summit

  Mangler du en rigtig god kvalitets sovepose så kan vi anbefale en sovepose fra Sea to Summit. Soveposerne er udført som noget af det ypperste inden for soveposer og lagenposer. Soveposer og lagenposer fra Sea to summit er ikke de billigste men til gengæld noget af det bedste.