CHAT MED OS
Kundeservice

  Ved at udvikle Super godt og innovativt udstyr, noget ud over det almindelige og mere end du forventer, er Outwell hele tiden med til at forme familiecamping, der vil inspirerer campister til at få et dejligt udeliv og skabe super skønne familieoplevelser.

  Outwell mener, at camping er for alle, og deres mål er at inspirere familier til at nyde udelivet i fulde drag. Det inspirerer Outwell til fortsat at udvikle hele det store udvalg af innovativt udstyr i topklasse ...

  og være med til af forme camping i fremtiden.

  Med udgangspunkt i det skandinaviske design og som det førende innovative brand inden for camping sikrer Outwell med deres viden og indsigt et solidt fundament for uforglemmelige oplevelser i naturen. Campister, der er på udkig efter kvalitetsudstyr, udviklet af campister, kan nyde telte, soveposer, liggeunderlag og køletasker fra Outwell.

  Outwells primære målgruppe er erfarne campister der er omkring 25 år +. De vælger camping, fordi de har gode erfaringer med det, og de tager på camping i sommerferien og nogle weekender hvert år. De har tidligere købt telte og udstyr og går op i kvalitet, brands og funktioner. 

  Uforglemmelige udendørs familieøjeblikke

  Outwell tror på, at camping er for alle og vil inspirere alle familier til at nyde udendørslivet. Ved at bringe et komplet udvalg af innovativt, førsteklasses udstyr til markedet, former vi hele tiden fremtiden for familiecamping i Europa. Ved at tage arven fra skandinavisk design og som det førende innovative familiecampingmærke sikrer vores viden og indsigt grundlaget for uforglemmelige udendørs øjeblikke.

  Outwells værdier

  Inspirerende
  Outwell vil inspirere dig til at tage på camping og nyde udendørslivet.

  Innovation
  Som banebrydende innovatører fortsætter Outwell med at forme fremtiden for familiecamping og udendørsliv.

  Design
  Som førende inden for design stræber Outwell efter at udfordre normer og skabe moderne produkter.

  Funktionalitet
  Brugervenlighed, praktisk anvendelighed og overlegen komfort er afgørende for Outwell. Outwell sikrer, at deres produkter giver det perfekte grundlag for camping og friluftsliv.

  Kvalitet
  Ved at vælge de bedste materialer og gennem løbende test forpligter Outwell sig til at tilbyde produkter, der lever op til og overgår forventningerne.

  Uforglemmelige øjeblikke
  Outwell respekterer, at tid er dyrebar og stræber lidenskabeligt efter at skabe det rigtige miljø for dig, så du kan leve din kvalitetstid...dage at huske.