CHAT MED OS
Kundeservice

  Camping er en fantastisk måde af slappe af på, møde nye mennesker og hygge sig i det danske land.

  Om Easy Camp

  Easy Camp er en del af Oase Outdoor, som er et dansk og svenskejet moderselskab. Easy Camp leverer telte og andet campingudstyr til begyndere. Easy Camp er til enhver, som ønsker kvalitetstelte samt campingudstyr, der er flot og praktisk til en attraktiv pris. Easy Camps koncept er at gøre det let tilgængeligt for alle at opleve et udeliv ...

  uden at skulle investere alle sine penge i det. Easy Camp tilbyder funktionalitet og praktisk campingudstyr / outdoor tilbehør i enkle designs til alle målgrupper. Med Easy Camp får du kvalitet for pengene og helt sikkert gode oplevelser udendørs!

  Easy Camp vil give dig som forbruger værdi for pengene, og dette sker igennem deres udvikling af deres kvalitetscampingudstyr. Easy Camp ønsker at skabe et livligt og sjovt miljø, hvor du som forbruger får øjnene op for et godt udeliv.

  Easy Camps Målgruppe

  Målgruppen for Easy Camp er ret bred, da det er kvalitetsprodukter til skarpe priser. Mere specifikt så henvender Easy Camp sig til unge mennesker, par eller familier med børnm som er relativt nye indenfor campinglivet dvs. med begrænset erfaring og som gerne vil "prøve udelivet af". Aldersgruppen er 15–40 årige campister / udemennesker med en lav til middelhøj indkomst.

  Easy Camp er ideel til:

  • Unge mennesker, som er på udkig efter billigt campingudstyr til ferier, festivaler, aktiviteter mv.
  • Mennesker, som vælger camping af økonomiske årsager og derfor ikke ønsker at foretage større investeringer i udstyr.
  • Familier, som er erfarne indenfor campinglivet, som ligger vægt på kvalitet til en skarp pris frem for funktioner og brand popularitet.

  Formål

  Easy Camp vil gøre udelivet let for alle og skabe plads til sjov og til at nyde friheden. Målet for Easy Camp er at skabe moderne, forståelige og funktionelle produkter som indebærer værdi og kvalitet. Smarte designs skal påvirke og inspirere det europæiske marked for udeliv, det såkaldte outdoormarked.

  Easy Camps Værdier

  Easy Camp har 5 grundlæggende værdier, som de bygger på:

  Let at leve: Når vi ved, at udendørsliv er sjovt og nemt, skaber Easy Camp atmosfæren, så du kan nyde livets frihed.

  Værdi for pengene: Omhyggeligt udvalg og gennemtænkte produkter sikrer, at Easy Camp leverer kvalitet og værdi.

  Enkelthed: Easy Camps produkter er nemme at forstå, funktionelle og praktiske.

  Frisk design: Farverige iøjnefaldende designs skaber et moderne look og følelse.

  Oplev livet udendørs: Dine ideer kombineret med Easy Camps viden fører dig til at opdage nye oplevelser i livet udendørs.

  Få mest muligt af at et udendørs eventyr

  Camping er modgiften til livets travlhed. Et Easy Camp telt er vejen frem. Få samme komfort som derhjemme med et godt liggeunderlag og sovepose. Easy Camp tilbyder også tilbehør som lanterne, rejsebestik mv., som du kan tage med, når du skal på eventyr udendørs.

  Easy Camp Telte

  Med et Easy Camp telt, får du et livligt, iøjnefaldende og moderne telt. Kuppeltelte har god plads at sove i, mens tunneltelte har mindre plads men er nemmere at rejse. Der bruges ofte et mix af kuppel og tunneltelte i designet af de mindre telte, mens der oftest bruges tunnel i familietelte, da de er nemmere at rejse, hvilket er en stor fordel, hvis der fx er småbørn, man også skal holde øje med. Der bruges glasfiberstænger, som gør teltene lette og små i nedpakket tilstand.

  Eacy Camp tilbehør

  Easy Camp er andet end telte og soveudstyr. Easy Camp har også et stort udvalg af tilbehør, som er rart at have med, når man gerne vil nyde campinglivet eller udelivet. Blandt Easy Camps tilbehør kan du bland andet finde lanterner, familiebestik og andet, som er praktisk og nemt at have med sig, når udelivet skal nydes.

  Optimal Komfort Under Stjernerne med Easy Camp

  At finde den rette balance mellem komfort og funktionalitet kan være en udfordring, især når det kommer til camping. Men med Easy Camp behøver du ikke længere at gå på kompromis!

  Når natten falder på, og det er tid til at trække sig tilbage, fortjener du det bedste. Soveposer fra Easy Camp er designet med netop dette i tankerne. Uanset om du er på en sommertur eller udfordrer kulden i højsæsonen, er der en sovepose fra Easy Camp, der matcher dine behov. Hver sovepose er skabt for at sikre, at du får en god nats søvn og er klar til næste dags eventyr.

  For dem, der ønsker en ekstra touch af hjemmets komfort, tilbyder Easy Camp også en række hovedpuder specielt designet til campister. Kombiner en hovedpude med en af de mange soveposer, og du er garanteret en nattesøvn, der føles som på en sky.

  Hvis du rejser som en gruppe eller familie, er udvalget af soveposer fra Easy Camp alsidigt nok til at imødekomme alles behov. Fra enkeltpersoners soveposer til større modeller, der er perfekte til dem, der ønsker lidt ekstra plads eller varme, er alt dækket.

  Konklusion

  Når det kommer til campingudstyr, som kombinerer kvalitet, holdbarhed og komfort, er Easy Camp et ubestridt valg. Uanset om du er på en vandretur, en weekendtur eller en længere ekspedition, sørger Easy Camps soveposer og hovedpuder for, at du vågner op følende frisk og klar til at tage dagen i møde. Vælg Easy Camp og gør hver campingtur til en mindeværdig oplevelse!