CHAT MED OS
Kundeservice

  Regovs Dana Diamant Grå Uldplaid 130X240

  Populær
  Mix 3 - Spar 10%
  Regovs Dana Diamant Grå Uldplaid 130X240


  •  599,00 kr

  Farver:
  • Regovs Dana Diamant Grå Uldplaid 130X240
  • Regovs Dana Diamant Karry Uldplaid 130X240
  • Regovs Dana Diamant Bordeaux Uldplaid 130X240
  • Regovs Dana Diamant Brun Uldplaid 130X240
  • Regovs Dana Diamant Grøn Uldplaid 130X240
  • Regovs Dana Diamant Sort Uldplaid 130X240
  • Regovs Dana Diamant Navy Uldplaid 130X240
              Antal:

  Varenummer: KX-Diamant-38026
  check Antal på eget lager: +7

  Klassisk lækker plaid i uld / uldplaid / uldtæppe fra Regovs

  Også velegnet som sengetæppe til en enkelt seng

  Denne lækre plaid i uld fra Regovs er lavet i 100 % uld af den bedste kvalitet fra New Zealandske får. En uldplaid er smart, da den kan indeholde mere luft end andre tekstilmaterialer og dermed har en uldplaid bedre plads til den varme luft, som kommer fra din krop - og så holder den dig bedre varm! Her får altså en slidstærk uldplaid, hvor kvalitet er i fokus og design er i højsædet.

  Information

  • Farve: Lys grå m. diamant mønster
  • Mål: 130 X 240 cm (inkl. frynser)

  Kvalitet

  • Materiale: Oeko-Tex 100 standard - 100 % uld
  • Fibre: 29 micron

  Yderligere informationer

  • Leveres i kasse
  • Vægt: 930 g
  • Serie: Dana               
  • Design: Diamond Twill
  • Brand: Regovs

  Vaskeinformationer

  • Kan vaskes på 30° uldprogram.
  • Må ikke komme i tørretumbler.
  • Under tørring skal det hænge løst over et stativ.
  • Undgå tøjsnor og klemmer.
  • Kan stryges ved lav temperatur
  Se vores puder 40 X 40 i samme mønster

  En diamant plaid / uldplaid giver dig varmen

  Denne uldplaid er lavet af det bedste materiale fra New Zealand, der med sit stof med luftholdigt indhold er med til at gøre, at den bedre kan holde på varmen, som er til stor fordel for dig, der gerne vil smyge sig ned under en plaid, der kan varme dig i lang tid.

  Man kan varme den lidt op på forhånd ved at have den liggende på eller tæt på en varmekilde, som der ikke skader uldplaiden, så det ikke udelukkende er din kropsvarme, der skal varme denne plaid op.

  Men når først plaiden af uld her er varmet op, så vil varmen blive i den længe, så du kan holde kroppen varm, om du skal have dækket en del af din krop til, om du vil trække den over det meste af kroppen, eller der lige er et område på dig, som der trænger til at blive varmet (ekstra) op.

  Det er en mere naturlig måde at lade sig varme op med dette uldtæppe, som man også kalder plaiden, end med så mange andre metoder.

  Blandt andet er det værd at nævne, at dette tekstil fra newzealandske får er testet for sundhedsskadelige stoffer, så du ikke skal bekymre dig for, om det er skadeligt for din krop at benytte denne uldplaid.

  Det er også let at vaske dette uldtæppe, så længe du følger vaskeanvisningerne, for på den måde sikrer du, at du kan have gavn af uldplaiden længe, og den ikke går i stykker.

  Med sin lethed i stoffet kan de fleste mennesker bære den rundt, og når man folder den ud, vil man virkelig kunne mærke luftfordelingen i stoffet, som man kan brede ud over sig selv og andre ting.


  Diamant plaid / uldplaid med fokus på design og funktion

  Du vil komme til at opleve mange hyggelige stunder med denne plaid, da det er en slidstærk sag, som der kan holde til at blive brugt en del, hvorfor du kan ende med at have den som dit foretrukne tæppe, når du skal slappe af og læse en bog, have en lur i sofaen eller lune dig udenfor på en kølig sommeraften.

  Men der er ikke kun sat fokus på funktionalitet her, selvom det er et vigtigt aspekt, for denne diamant uldplaid lever op til navnet ”diamant” på flere måder i den forstand, at den grålige farve kan sende tankerne i retning af diamanter.

  Så er plaiden også en designerplaid, da den er prydet med diamantmønster, hvor man kan komme helt tæt på og se, hvordan der er kælet for detaljerne.

  Og så er kvaliteten så god, at man ville give plaiden en udmærkelse, der kunne sammenlignes med diamant-kvalitet og værdi.

  Således vil man også sagtens kunne lade diamantplaiden ligge fremme, så man ikke skal hen at finde den frem, når man vil bruge den, men den kan forskønne omgivelser og gøre indretningen pænere derhjemme.

  Af samme grund kan man også udlægge sådan nogle diamantplaider strategiske steder, hvor de kan ligge i forlængelse af hjemmets stil, eller hvis man forsøger at skabe en kontrast med tæppet.


  Diamant plaider og uldplaider som større sortiment

  Derfor skal man måske overveje, om man bør investere i flere plaider, så man har flere til de forskellige formål som funktion og pyntegenstand.

  Det kan være fordi, at der er medlemmer i dit hjem, der vil have deres egne plaider med diamantmønster, når de andre først opdagede, hvor lækkert det var for dig at svøbe dig ned i det, tage omkring dig, holde varmen med og bare have liggende til pynt og se flot ud.

  Netop pynteriet kan have gjort, at man ønsker at have nogle af disse plaider til ophæng, så de kan komme i fuldt flor som et tæppe på væggen, lagt på en redt seng som sengetæppe eller bare ligger som reserve til fri afbenyttelse på sofaen, når man har besøg.

  Du har måske et sommerhus, hvor det er praktisk at have nogle liggende, så man ikke skal fragte plaiderne fra hjemmet og ud til sommerboligen.

  I kan være sådan en familie, der godt kan lide at tage på campingtur, hvor der ikke findes noget bedre end sådan en uldplaid af et uldtæppe at tage over sig, når det begynder at blive lidt koldt i luften, men man stadig gerne vil bevare hyggen udenfor.

  Du kan jo se, at foruden der er rabat ved at købe en enkelt diamantplaid, så vil de også blive billigere, desto flere man køber samlet, hvorfor det er smart, hvis man skal bruge nogle til en institution, en forening eller andet, hvor man har brug for mange af disse kvalitetsplaider med et flot diamantmønster til flere mennesker og formål.

  Ønsker du derfor at handle B2B med os med disse uldtæpper, så kan vi finde ud af noget i den forbindelse.

  Har du spørgsmål til denne diamantuldplaid, så er du velkommen til at rette henvendelse til os, hvis det drejer sig om selve produktet ved brugen, rengøringen og vedligeholdelsen, men hvis du også ønsker at handle engros med os for at få rigelige mængder at dette uldtæppe med diamantmønster, kan du kontakte os telefonisk eller via mail.

  Mange mennesker – unge som gamle – vil i hvert fald nyde både funktionen og stilen ved denne uldplaid, hvorfor det er et foretrukket gaveønske fra mange nu om dage.

  Hvem vil ikke sætte pris på dette lækre kvalitetsstof, der ikke alene har en naturlig varmefunktion, men som også kan bruges til at gøre ens hjem flottere at se på rent indretningsmæssigt?

  Skaf dig din diamantuldplaid med det samme – du vil ikke fortryde det!