CHAT MED OS
Kundeservice

  Siden 1958 hvor Hr. og Fru. Andersen opstarede designet, som i dag hedder Andersen shopper, hvor produktionen blot foregik i en hestestald, har designet udviklet sig enormt meget både nationalt i Tyskland og nationalt. Andersen indkøbsvogne og indkøbstrolleys er førende i markedet for trolleys i Tyskland - men det er værd at bide mærke i at 35% af deres salg foregår til europæiske lande såsom Danmark. Årsagen til at en Andersen ...

  indkøbsvogn / shopper er så populær er, at den er fremstillet i flotte designs og gode kvalitetsmaterialer. Desuden er deres indkøbsvogne yderst funktionelle.

  Andersen shopper / indkøbsvogn med køletaske

  Ved Regovs kan du købe en indkøbsvogn med en køletaske eller en shopper med en taske med særskilt lomme på 10 – 20 liter med kølefunktion. I sommervarmen, eller hvis du har lidt langt til supermarkedet, er det godt kunne holde mælk, smør, pålæg og frostvarer nedkølede så de stadig er friske når du kommer hjem. Til din ISO shopper indkøbsvogn kan du også købe køle elementer, som puttes i fryseren, så de er klar til brug når du skal ud at handle eller på tur i det fri med madpakken og kølige drikke, sodavand og øl.   

  Andersen trappensteiger – indkøbsvogne der kan gå på trapper

  Bor du et sted med trapper eller er der på din vej trappetrin du skal forbi med en indkøbsvogn har Andersen en smart opfindelse: Trappensteiger som er en indkøbsvogn der kan gå på trapper – smart og praktisk. Se det store udvalg af indkøbsvogne der kan gå på trapper her.

  Andersen Trolley / Andersen indkøbsvogn med store hjul – godt til terræn

  Royal shopper fra Andersen har store og brede hjul, hvilket gør at royal shopper indkøbsvognen er dejlig let kørende i ujævnt terræn som grus og en knoldet sti eller vej. Andersen royal shopper hydro er derfor en indkøbsvogn vi varmt kan anbefale til alle, da den er praktisk med den 15 liter isolerede lomme og de store let kørende hjul. Andersen shopper er gennemført tysk design og kvalitet når det er absolut bedst. Køb din nye Andersen shopper trolley til indkøb ved Regovs i dag.

  I 1958 begyndte det fremtidige Andersen Shopper selskab

  Siden 1958 besluttede fru og fru Andersen at fremstille indkøbsvogne på hjul. De startede i en hestestal i nærheden af ​​Satrup i det nordlige Tyskland: De savede, bøjede rør, spikede, samlet vogne og sluttede med et lag med lak om natten.

  Efterspørgslen eksploderede, og de indså, at det blev umuligt at fortsætte på egen hånd, i en stald. De udvidede og flyttede til deres første fabrikslokale i 1962.

  Alle indkøbsvogne er stadig designet, udviklet og grundigt fremstillet på Andersen fabrikken fra rammerne til den færdige Andersen Shopper®. Dette involverer en lang række Andersen Shopper® og udstyr: aluminiumsrør, stel, kuglelejehjul, teleskopiske håndtag, køletasker, polyesterposer, sejldug,…

  Den nye generation Andersen Shopper® er lanceret med Unus Andersen Shopper®: dets coole futuristiske look med oval aluminiumsrør, dets lave profil kuglelejehjul og dets nemme højdejustering og 3-vejs-systemgreb.

  Andersen Shopper er førende på det tyske marked for indkøbsvogne og klarer sig ekstremt godt i mange europæiske lande med en eksportandel på 35%.

  I november 2008 fejrede det familieejede selskab sit 50-års jubilæum med 10 millioner solgte Andersen Shoppere® “Made in Germany”. Dette kommer ikke som nogen overraskelse, da Andersen Shopper altid har været værdsat kvalitet og innovation.

  I 2014 samarbejder Andersen Shopper med Ortlieb, en berømt producent af vandtætte poser, for at skabe en Andersen Shopper® med en vandtæt taske.

  Derudover bruges et usædvanligt miljøvenligt materiale til poser: brugt, ekstremt elastisk og vandafvisende sejldug begynder nu sit andet liv som en funktionel taske efter forskellige ture over havet.