CHAT MED OS

  Nye indkøbsvogne, Trolleys og Reisenthel Carrycruiser

  Nedenfor kan du se vores flotte udvalg af Reisenthel carrycruiser, trolleys og indkøbsvogne. Vi fører mange forskellige størrelser, modeller og farver. Med en indkøbsvogn / trolley kan du f.eks. nemt transportere dine varer hjem fra en indkøbstur. Nogle indkøbsvogne / trolleys kan gå på trapper, det er smart.

  Indkøbsvogne: Læs mere nedenfor

  Trolleys, Carrycruiser og indkøbsvogne med isolering

  Reisenthel Carrycruiser, Trolleys og Indkøbsvogne kan også fås med isolering - se efter betegnelsen ISO. En af de mest kendte og anerkendte shoppere er Reisenthel carrycruiser, med det flotte og unikke design. en Reisenthel carrycruiser kan f.eks. hænge på en anden indkøbsvogn, bæres over skulderen eller selv køre, så mange funktioner i en trolley er helt unikt.

  Skån ryggen med den rigtige trolley eller indkøbsvogn

  Er du på udkig efter en ny trolley, Reisenthel carrycruiser, indkøbsvogn eller shopper, så køb den i dag ved Regovs. Med disse bliver ethvert indkøb til en sand fornøjelse, og man sørger for ikke at overbelaste kroppen, ved at bære rundt på tunge varer – og samtidigt kommer man hurtigere fra A til B (og tilbage igen).

  Smart Trolley og Indkøbsvogn

  Er du træt af at slæbe på alle dine indkøbsposer, når du er ude at handle, og især i juletiden, hvor der skal handles meget, så er du bestemt kommet til det rette sted. Her finder du let din nye indkøbsvogn eller trolley. Du finder et stort udvalg af indkøbsvogne, som gør din hverdag meget nemmere, især når du skal handle stort. Indkøbsvognene har et stort rum, som du kan fylde op med alle dine varer, som du aldrig plejer at have plads til før, Derudover er det nemt at transportere dine varer rundt omkring, da indkøbsvognene har hjul, så det eneste du skal gøre, er at trække den, og du vil næsten ikke mærke sin tunge last. Nogle af trolleyerne kan endda transporteres op og ned af trapper, så du ikke behøver at tage en omvej eller elevatoren. Her går du ikke galt i byen med en ny indkøbsvogn eller trolley shopper.

  Stort udvalg af indkøbsvogne til enhver smag

  Her hos Regovs har vi et stort udvalg af indkøbsvogne og trolleys, som alle har den bedste kvalitet, da vi går op i, at du får det bedste for dine penge, og der er ikke noget, der er bedre end kvalitet. Vores store udvalg af kvalitets indkøbsvogne gør, at du har et stort udvalg at vælge imellem, når du er inde på hjemmesiden og skal til at købe en smart indkøbsvogn. Vi har flere forskellige designs med forskellige funktioner, det er helt op til dig, hvilken/hvilke funktioner du gerne vil have med din indkøbsvogn. Derudover har vi et stort udvalg på farverne og mønstrene inden for det samme design, da ikke kun funktionalitet, men udseendet er også vigtigt. Indkøbsvognen skal helst være pæne, og da ikke alle har den samme smag, når det kommer til farver og mønstre, har vi sørget for at have et stort udvalg, så du kan få en indkøbsvogn, som passer lige til dig. 

  Overvejeser ved køb af ny indkøbsvogn, trolley, citycruiser eller carrycruiser. 

  Hjulstørrelsen: Jo større hjul din trolley shopper har jo lettere kan den køre i ujævnt terræn. Så hvis du har brug for at køre på græs eller grus så er det en indkøbsvogn med store hjul du skal købe.

  Tasken: En almindelig størrelse taske er 40-50 liter. Handler du normalt meget stort ind bør du overveje om ikke der skal en større taske til på +50 liter. Har du brug for en udvendig lomme eller at tasken har mulighed for køl da hele tasken eller dele af tasken kan være isoleret.

  Indkøbsvogn med trappehjul: Har du behov for at din indkøbsvogn kan gå på trapper er det muligt ned Andersens smarte og geniale Treppensteiger.

  Hvordan vælge den rigtige indkøbsvogn?

  Gode kvalitets indkøbsvogne med 2, 4 eller 6 hjul fra Andersen, Reisenthel eller Rolser. Er det besværligt at bære alle varer hjem fra indkøbsturen er det godt at få fat i en god indkøbsvogn eller indkøbstrolley.

  En indkøbsvogn med 2 hjul er ofte let at trække med og en med store hjul er rigtig god til kørsel på ujævnt og blødt underlag. En indkøbsvogn med 4 hjul kan ofte give lidt støtte til dig når du går og den vil 100 % bære alt vægten af dit indkøb.

  Og så er der den legendariske trappensteiger / trappeindkøbsvogn der er fungere lige som en trolley med 2 hjul, men kan også klare trapper med lethed.

   

  Hvad bør du tænke på inden du køber en indkøbsvogn?

  - Hvor tit skal du bruge indkøbsvognen?
  - Hvor stor skal den være?

  - hvor meget skal den kunne bære?
  - Hvor skal den kunne køre og hvordan?
  - Skal den kunne klappes sammen?
  - Skal den være robust eller blot bruges til lettere opgaver?

  Indkøbsvogne – gør indkøbsturen mere behagelig for både ung og gammel

  Indkøbsvogne har været fremme i rigtig mange år, men har desværre som oftest været anset som et produkt der primært rettede sig mod ældre – men faktisk er der flere og flere der får øjnene op for hvor praktisk og smart en god indkøbsvogn egentligt er. Et godt eksempel herpå er børnehaver og andre institutioner, som i stigende grad køber indkøbsvogne til at have med på deres ture. Hos Regovs har vi de smarte og yderst praktiske indkøbsvogne, som er en vogn på hjul. Indkøbsvognene hos Regovs er altid rummelige og er perfekte til at rumme dine tunge indkøb som dagligvarer jo er. Indkøbsvogne er dermed en rigtig god hjælp for både unge og ældre, hvis du gerne vil skåne kroppen for tunge og upraktiske løft i hverdagen. Desuden finder der hos Regovs indkøbsvogne i et væld af anerkendte kvalitetsmærker, mønstre og farver, så der findes ganske givet en indkøbsvogn for ethvert behov, smag og alder. 

  Kvalitets indkøbsvogne fra Trioky – for den prisbevidste forbruger

  Trioky Indkøbsvogne er designet og produceret af det velkendte mærke Davidts. Trioky indkøbsvogne er gode, praktiske og stærke i deres design. Trioky fokuserer på design, anvendelighed, beskyttelse af indholdet og bæredygtighed. For alle Trioky indkøbsvogne gælder at alle sliddele af produkterne let skal kan udskiftes. Dette betyder, at alle dele hovedsageligt er fastgjort med skruer og ikke med nitter. Hos Regovs finder du en dejlig praktisk indkøbsvogn med rum til kølevarer. 

  Rolser indkøbsvogne i smarte farver

  Rolser er et spansk firma med over 50 års erfaring og de har virkeligt mange gode kvalitets indkøbsvogne i smarte farver og designs til den prisbevidste forbruger. Med en indkøbsvogn fra Rolser er du sikker på at få en vogn der holder da Rolser indkøbsvogne er fremstillet i den bedste kvalitet. Alle Indkøbsvogne er fremstillet i Europa/Spanien.

  Samme produkter i vores svenske webbutik: Regovs.se

  Samme produkter i vores norske webbutik: Regovs.no