CHAT MED OS
Kundeservice

  Travelite Next Sølv Aluminium Kuffert 4 Hjul - 52 X 77 X 29 - 100L

  Populær
  Travelite Next Sølv Aluminium Kuffert 4 Hjul - 52 X 77 X 29 - 100L


  •  4.199,00 kr

  Farver:
  • Travelite Next Sølv Aluminium Kuffert 4 Hjul - 52 X 77 X 29 - 100L
  • Travelite Next Sort Aluminium Kuffert 4 Hjul - 52 X 77 X 29 - 100 L
              Antal:

  Varenummer: 79949-56
  check Antal på eget lager: 3

  Eksklusiv Hardcase Kuffert med TSA-lås og lækre detaljer i aluminium

  På denne kuffert fra Travelite er der virkelig kælet for detaljerne og du får en kuffert af høj kvalitet med et eksklusivt og tidløst look med vandret løbende rillestruktur. Da kufferten er lavet af aluminium har den en stor fordel i forhold til belastning undervejs på turen og kufferten kan virkelig holde til noget. Det funktionelle indbyggede pakkesystem gør det virkelig let at pakke kufferten. I stedet for ét stort rum, har du god mulighed for at organisere din bagage direkte ned i kufferten. Kufferten har desuden TSA-lås, en lås der er påkrævet ved rejse til USA, men er også accepteret i andre større lufthavne i Østrig, Belgien, Canada, Kina, Tjekkiet, Danmark, Finland, Tyskland, Israel, Japan, Holland, Sydkorea, Schweiz og Togo. Det smarte ved en TSA-lås er netop, at tolderne nemt kan komme ind i din kuffert uden at ødelægge den.

  Udvendig

  • Farve: Sølv
  • Mål: 52 X 77 X 29 cm. (B X H X D)
  • Teleskop håndtag i toppen, trin inddelt 91 cm / 99 cm / 107 cm
  • Håndtag i toppen
  • Håndtag på siden
  • TSA LOCK® kombinationslås
  • 4 store dobbelte hjul

  Indvendig

  • Farve: Mørk Blå
  • Funktionel ruminddeling med elastik pakkeremme, rumdeler med lomme til skjorter og aftagelig pose til sokker og underbukser
  • Volumen: 100 L 

  Yderligere informationer

  • Vægt: 5.9 kg
  • Materiale: Aluminium
  • Serie: Next
  • Brand: Travelite

  Dansk: Sølv aluminiumskuffert: Eksklusiv aluminiumskuffert med TSA-lås

  På denne sølv aluminiumskuffert fra Travelite tages detaljerne virkelig hånd om, og du får en kvalitetsskuffert med et eksklusivt og tidløst udseende med en vandret kontinuerlig sporstruktur. Da kufferten er lavet af aluminium, har den en stor fordel med hensyn til belastning under rejsen, og kufferten kan virkelig klare alt. Det funktionelle indbyggede pakkesystem gør det meget nemt at pakke kufferten. I stedet for en stor rum har du en god mulighed for at organisere dit bagage direkte i kufferten. Travelite har været en pålidelig partner for mange rejsende over hele verden siden 1949, og denne sølv aluminiumskuffert er ingen undtagelse. Dens højkvalitetskonstruktion og elegante design gør den til en ideel følgesvend for både korte og lange rejser.

  Sølv aluminiumskuffert: Udvendige funktioner

  Denne sølv aluminiumskuffert har en række udvendige funktioner, der gør den både praktisk og øjenvenlig. Med målene 51 x 76 x 30 cm (B x H x D) og en vægt på 5,9 kg tilbyder den tilstrækkelig plads til alle dine rejsebehov samtidig med, at den er let at manøvrere. Teleskophåndtaget på toppen har tre trin opdelt i 91 cm, 99 cm og 107 cm, og sammen med håndtagene på toppen og siden gør det det nemt at bære og trille kufferten. TSA LOCK®-kombinationslåsen garanterer sikkerheden for dine værdigenstande, mens de fire store dobbelthjul muliggør problemfri bevægelse uanset underlag.

  Sølv aluminiumskuffert: Indvendige egenskaber

  Indvendigt imponerer denne sølv aluminiumskuffert med sin funktionelle rumopdeling. De elastiske pakkebånd, rumopdeleren med lomme til skjorter og den aftagelige taske til strømper og underbukser hjælper dig med at holde dine ejendele organiserede og let tilgængelige. Med et rumfang på 100 L er der masser af plads til alt, hvad du har brug for på din rejse. Den blå indvendige foring fuldender den sølvfarvede ydre finish og giver en æstetisk tiltalende kontrast.

  Sølv aluminiumskuffert: Materiale og holdbarhed

  Denne sølv aluminiumskuffert er lavet af robust aluminium, hvilket giver den enestående holdbarhed og beskyttelse mod daglig slid. Aluminiumet giver ikke kun en attraktiv æstetik, men tilbyder også en stærk og holdbar konstruktion, der kan klare belastningen ved hyppige rejser. Den vandrette kontinuerlige sporstruktur på overfladen bidrager yderligere til kuffertens styrke og giver den et distinkt og moderne udseende.

  Sølv aluminiumskuffert: Mærket Travelite

  Travelite har længe været kendt for at producere pålidelige og funktionelle rejsekufferter. Denne sølv aluminiumskuffert er en del af Travelite Next-serien, der repræsenterer mærkets stræben efter innovation og kvalitet. Travelite er kendt for kontinuerligt at forbedre og opdatere deres kollektioner for at imødekomme de voksende behov hos moderne rejsende. Denne sølv aluminiumskuffert er en perfekt illustration af mærkets dedikation til kvalitet, funktionalitet og æstetisk design.

  Sølv aluminiumskuffert: Anvendelsesområder og kompatibilitet

  Denne sølv aluminiumskuffert er designet til at være din pålidelige følgesvend på en række forskellige rejser. Uanset om du rejser i arbejdsøjemed, fornøjelse eller begge dele, vil denne kuffert opfylde og overgå dine forventninger. Den er udstyret med en TSA-lås, hvilket er et krav, når du rejser til USA, og accepteres også på mange andre større lufthavne over hele verden, herunder Østrig, Belgien, Canada, Kina, Tjekkiet, Danmark, Finland, Tyskland, Israel, Japan, Holland, Sydkorea, Schweiz og Togo. Det smarte ved en TSA-lås er, at toldere nemt kan få adgang til din kuffert uden at beskadige den. Denne sølv aluminiumskuffert er ikke bare en kuffert, den er en investering i mange bekymringsfri rejser i fremtiden.

  Sølv aluminiumskuffert: Køb i dag

  Skaf dig denne elegante og funktionelle sølv aluminiumskuffert fra Travelite og oplev en ny grad af komfort og sikkerhed under dine rejser. Det sofistikerede design og de mange praktiske funktioner gør denne kuffert til et glimrende valg for den moderne rejsende. Udnyt også muligheden for at udforske andre produkter som Zeller Present bambus nøgleskab, Fabrizio sort kabinetaske, eller hvorfor ikke tage et kig på hele sortimentet fra The Monte og opdag et bredt udvalg af kvalitetskufferter og rejsetasker, der vil berige dine rejseoplevelser.