CHAT MED OS
Kundeservice

  Prisvindende termokander og termoflasker Thermos!

  I marts 2011 vandt Thermos en stor termokandetest i Søndagsavisen. Det understreger den højekvalitet til fornuftige priser. Thermos er en skarp konkurrent til vores øvrige leverandøre af termoflasker og termomugs. Termokanderne er fremstillet af de bedste materialer og med en kontrolleret kvalitet der sikre et godt og stabilt produktions resultet.

  Gode klassiske termokrus fra Thermos

  Thermos har kan også tilbyde et godt termokrus med låg som passer til en almindelig kopholder i en bil, lastbil eller traktor. Termokrus fra Thermos er super anvendelige i mange sammenhænge, vi har også flere virksomheder der køber termokopperne til deres medarbejdere, så de altid kan have en god kop kaffe ved hånden.  

  Hvad Thermos tror på

  Hos Thermos tænker vi ...

  på dig og din familie. Vores produktudvikling af termokrus, termoflasker og termokander er drevet af en forståelse af dine daglige udfordringer og behov med ønske om at være dit betroede brand - Thermos kan du altid kan stole på. Med over et århundrede med indflydelse på enkeltpersoner overalt i verden, håber vi, at vores vedholdenhed inspirerer dig til at leve så selvsikkert, målrettet og autentisk som muligt.

  Thermos historie

  Ved starten af det hele i 1904 dominerede grundlæggerne vakuumisoleringsteknologien og skabte det første Thermos®-produkt. Et produkt, der hurtigt ville blive et mærke i livene til eventyrere, opdagelsesrejsende og hverdagslige mennesker som os. Med over 100 år dedikeret til at levere pålidelige termoflasker og termokander forbliver ægte Thermos® Brand lige så engageret i dag til at hjælpe dig med at beskytte det, du elsker ™.

  Thermos termoflaske teknologi

  Thermos var den første virksomhed, der kommercialiserede og udviklede termokrus, termokander og termoflasker ved hjælp af vakuumisolering. Vi er stolte af at dyrke produkter, der er kendt og pålidelige for at slå sammen en tidløs teknologi med moderne materialer og mekanismer. Fra Thermos holdbar dobbeltvægts rustfristål vakuumisoleringsteknologi til vores konstruerede låg, er du sikker på at finde et produkt, der perfekt passer til din livsstil med overlegen ydelse.

  Mangler du en køletaske? find køletaske og køletasker her. Se pumpetermokande her.