CHAT MED OS

  Damerygsække i skind / læder

  Søger du en ny kvalitets rygsæk i læder? Her finder du masser af flotte modeller i kalveskind til en god pris. Flere smarte og stærke kvalitets brands er repræsenteret. En læderrygsæk kan både være en enkel model eller en kombi-model, som både kan bruges til skuldertaske og rygsæk når det er passende. 

  Rygsække i skind: Læs mere nedenfor

  Smukke rygsække i læder / skind

  En rygsæk i skind er et godt alternativ til den klassiske skuldertaske og mange er endda særdeles rummelige. På den måde er det ganske let at få plads til alle dine ting i den, uanset om du er på rejse, en tur i byen eller bare on the road.

  Gør hverdagen nemmere med rygsække i skind

  Det er ikke hverdag du har lyst til at gå rundt med en håndtaske, især ikke de dage, hvor du er på farten. Derfor har vi valgt at sælge kvalitets dame rygsække, for at gøre din hverdag nemmere. Dame rygsækkene er nemme at have med at gøre, det eneste du skal gøre er at putte dine ting i den, og have den på ryggen. Vi har et sort udvalg af læderrygsække, som du kan vælge imellem. Alle rygsækkene har hver deres funktion. Det eneste du skal gøre er, at se siden igennem, og finde den kvalitets rygsæk, der passer dig mest. Så skal vi nok sørge for, at den bliver leveret til dig.

  Kvalitets rygsæk med garanti

  Alle vores rygsække er lavet af bedste kvalitet og de er alle sammen lavet af læder / skind. Vi har et stort udvalg af dame rygsække fra mærkerne The Monte, Pia Ries, Regovs, BelsacTreats, Montana m.m. Alle disse mærker er de bedste, når det kommer til lædertasker, og derfor kan vi garantere dig, at når du køber din kvalitets damerygsæk, så vil det være den fineste, som du kan få.

  Find farven der passer dig bedst

  Damerygsækkene kan fås i alle mulige farver, som du kan vælge imellem. Hvis du er til det klassiske, så har vi sorte læderrygsække til dig. Hvis du er mere til noget, der skal være anderledes end sort, så har vi rygsække i farverne camel, rød og sand.  Du kan også vælge imellem tasker der kombinerer to forskellige farver, fx har vi tasker, der har farverne rød og sort. Vi har som sagt et stort udvalg af dame rygsække med forskellige farver. Det gør, at du har et stort udvalg at vælge imellem, når du skal shoppe på nettet. Alle mennesker har ikke den samme smag, og derfor er det vigtigt for os, at vi har kvalitetsrygsække til enhver smag!

  Samme produkter i vores svenske webbutik: Regovs.se

  Samme produkter i vores norske webbutik: Regovs.no